|
Тема
|
Котешката възраст
|
|
Автор |
Rama (водоБлейка) |
Публикувано | 18.01.04 12:21 |
|
Всъщност целият сайт не е лош:
| |
Тема
|
Re: Котешката възраст
[re: Rama]
|
|
Автор | Бoнбoн (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.04 13:33 |
|
Тази таблица истински ме изненада. Старата ми котка се наложи да я приспя на 16 години и отгоре. За което още се чувствам виновна. Излиза, че е била на пределна възраст. Бях убедена, че ако не й бях давала таблетки против разгонване щеше да живее още дълго. Поне мои познати твърдяха, че са имали котки доживели 20-23 години. Вярно ли е?
| |
Тема
|
[re: Бoнбoн]
|
|
Автор |
PanTer () |
Публикувано | 10.02.04 17:46 |
|
Точно така. Дай боже и нашите да живеят поне до толкова и да са здравички 
| |
|
и мене ме изненада - преди това мислех, че се използва стандартната формула годините умножени по 7 - нали така беше или бъркам нещо?
Моята красавица е на 6 години вече - по таблицата излиза, че е 40 годишна жена. Което е хубава, зряла възраст, но някак ме подтиска колко по-бързо тече времето за тях... Мисълта, че някога ще остарее и ще ме напусне, просто ме побърква...
Дано да са ни живи и здрави колкото може по-дълго милите ни мъркащи приятели... Ето я...в момента спи в скута ми...една мъничка, пухкава топчица любов - това е тя... 
| |
|
много точно описание "една мъничка, пухкава топчица любов" - и аз така я наричам от време на време 
| |
Тема
|
[re: PanTer]
|
|
Автор |
Mesmerisa (deep & dark) |
Публикувано | 04.03.04 11:22 |
|
Ами тя просто няма как да бъде наречена другояче според мен, защото Е това.
С моята писана сме до такава степен близки, че на моменти ми се струва, че сме една душа сякаш... Но...замълчи сърце... ...за нея мога да изпиша томове и пак няма да успея да опиша какво невероятно същество е...
Впрочем Рама и телеПатка съм все аз - просто имам две регистрации и обичам да си сменям често никовете. 
| |
Тема
|
[re: Mesmerisa]
|
|
Автор | Mory (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.04 19:55 |
|
E kak da ne spodelja radostnija za men fakt,4e moja ljubim prijatel utre stava na 13 godini!!!!!
котката е най-дивото животно от питомните и най-питомното от дивите!
Марк Твен
| |
Тема
|
Re: Happy birthday
[re: Mory]
|
|
Автор |
минaвaщa (open-minded) |
Публикувано | 15.03.04 08:36 |
|