|  | | 

| 

| 

| Тема |  Мрррооооул!... : )   |  |  | Автор | Trillian (Съв. Норм. Жив.) |  | Публикувано | 29.05.01 15:05 |  |  | 

Абе, някой да е чел "Автентичната Котка" на Т. Пратчет?... А трябва!!!

I'm a survivor, I'm gonna make it!
 I will survive, and keep on surviving!...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Мрррооооул!... : ) - 2  [re: Trillian] |  |  | Автор | Trillian (Съв. Норм. Жив.) |  | Публикувано | 29.05.01 23:09 |  |  | 

A sega puk, pod vuzdeystvieto na edna druga knijka, mi hruman sledniya vupros:
 Da vi se e iskalo nyakoga da mojete da se prevrushatate v kotka - neshto kato murkasht Vurkolak, Kotkolak ;) ili Vurkokot, be razbrahte me nali?!
 Hmmm, mislya che si ima naykoi preimushtestva....

|  |  |  
             |  |  | 

Прочетох ги и двете. Разкошни са.
 Но да си кажа право...... Би ми се щяло да се превръщам в кота, да, ама ако може от по-големичките:))))))

Трябва да правим добро от злото, защото то няма от какво друго да бъде направено

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Мрррооооул!... : ) - 3 :)...  [re: Rapidfire] |  |  | Автор | Trillian (Съв. Норм. Жив.) |  | Публикувано | 08.06.01 14:34 |  |  | 

А да ти е попадала Вещици в Чужбина - последната, която издадоха на Пратчет? Какво ще кажеш за стария разбойник Грибо?! Супер! :)))
 И защо по-големичък, то това май си се подразбира от върколачеството по принцип.

|  |  |  
             |  |  | 

Не, но щом трябва, ще го сторя.

|  |  |  |  

|   | 
 |