|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Re: znaete li?
[re: D]
|
|
Автор |
Mastif (cunninglinguist) |
Публикувано | 21.04.03 19:31 |
|
ako si gotina ela v Toronto - ako ne si namerish rabota moje da te napravim edna striptiziorka i sled 5 godini da niamash parichni problemi
A недеи да йижеесх сама - много е скап наема - ако не мойе да си намерисх боъфриенд си жземи сакжартиранти.
i believe in the american dream
i think everyone should own one
| |
Тема
|
[re: V.l.V]
|
|
Автор | D (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 19:36 |
|
do kraya na mesetz June tryabva da si napravya medizinskite, taka che ako shte idvam, nai-veroyatno shte e dogodina po tova vreme. Naistina pochti 12 mesetza sa tova, no reshenieto da immigrirash nikoga ne e prosto! Blagodarya za otzivchivostta. Zashto horata sa tolkova dobri tuk? :)
| |
Тема
|
Re: znaem :-)
|
|
Автор | playoff (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 19:38 |
|
vqv Vancouver ima dosta svestni BG i ako reshish da idvash nasam, pishi, a dotogava mojesh da pitash za vsiskakvi podrobnosti
| |
Тема
|
[re: playoff]
|
|
Публикувано | 21.04.03 19:42 |
|
Thanks :) Dobre, naprimer, kak e nai-dobre da postupya - da si naema kvartira (staya. basement, apartment, etc) predvaritelno, ot Bulgaria ili hotel i da tursya na myasto?
| |
Тема
|
[re: Mastif]
|
|
Публикувано | 21.04.03 19:44 |
|
ne stava, imam izvestno IQ...ili pone taka si mislya :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mastif (cunninglinguist) |
Публикувано | 21.04.03 19:53 |
|
az reshih da probvam
ne go dismissvai kato opportunity
shtoto niakoi umni momicheta im pisva da nalivat kafe ili da kazvat yes sir / yes madam i za 5 godini se obezpechavat - ne e za vseki ama az ako biah gotino gadje shtiah da sam.
Kakto i da e - uspeh - kadeto i da reshish da otidesh.
Ne vzimai hotel otnachalo - zapoznai se tuk s niakoi koito da te podsloni s ili bez zaplashtane dokato si namerish mesto "na mesto".
Pomisli si seriozno kakvi sa ti motivaciite za emigracia i ako reshish da doidesh pone ne si otriazvai vrazkite za vrashtane nazad vednaga.
i believe in the american dream
i think everyone should own one
| |
Тема
|
|
|
Автор | playoff (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 20:12 |
|
ot BG ti sama trudno mojesh da si namerish dobra kvartira,ne poznavash raionite,cenite, na niakoi mesta landlorda ili managera pravi intervue sqs kandidata, iskat preporqki ot predishni kvartiri i t.n....... hotel e varian no vremenen i pak niakoi ot tuk e dobre da ti nameri podhodiash - kato cena, mestopolojenie i t.n. Nai-dobria varian e pri poznati, no za ne poveche ot sedmica , dokato sama se orientirash i dokolkoto e vqzmojno usetish neshtata, pri vsichki polojenia e neobhodimoniakoi da ti kaje koe-kak za da ne gubish vreme i pari. Naprimer nie pqrvia den hodihme pesha i s taksi, shtoto ne znaehme kak se pqtuva s gradskia transport 
| |
Тема
|
|
|
Автор | V.l.V (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 22:39 |
|
Забравих да кажа най-важното - Честито.
За притесненията - това е нормално, всеки минава през различни
фази, етапи, степени..... .
Важното е да знаеш какво искаш, и да действаш.
| |
Тема
|
|
|
Автор | T.O. (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.03 03:45 |
|
D
kakva ti e tochno motivatsiata da ne si v BG? naiasno li si sproblemite na eventualnata emigratsia, ili si mislish che tova e niakakav joke s koito lesno shte se spravish kato znaesh angliiski i imash obrazovanie koeto ne ti e iasno dali moje da ti posluji za neshto ili ne. togava? imash li idea kakvo shte pravish sas sebe si v strana v koiato ne poznavash nikoi i v koiato shte tarsish eventualna realizatsia s obrazvanie koeto tuk nishto niama da im govori? govoria ti taka zashtoto idvash sama jena koito e absolutno razlicno ot horata koito idvat s niakoi, koito kakavto i da e pak shte si s blizak chovek na kvartira a niama da ti se nalaga da si delish naema s vsiakakvi hora (zashtoto pochti niama da imash izbor) - no tova e nai-malkia problem. a roommate triabva da imash zashtoto naemite ne sa po silite na sam chovek. hotel vaobshte da ne ti minava prez um-shte ostanesh bez pari! ako vapreki vsichko reshish da tragnesh pomoli niakoi ot foruma da te posreshtne n letishteto i vremenno da te priuti sreshtu zaplashtane dokato si namerish roommate. az ne jiveia vav Vankuvar taka che ne moga da go napravia.
Drugata gorchiva istina koiato triabva da znaesh predi da reshish e che za da si namerish kakvato i da e ofis rabota TRIABVA DA IMASH CANADIAN DIPLOMA AND CANADIAN EXPERIENCE! da ne spomenavam vrazkite koito zadaljitelno sapatstvat hubavte jobs. tova da si namerish dobra rabota bez vrazki prosto go zabravi. BG ne e nishto v sravnenie s tuka. taka che ako imash tezi jizneno vajni za tebe 3 neshta koito ti izbroih do tuk-dobre, tragvai, ako gi niamash no vse pak reshish che prekaliavam i vapreki vsichko doidesh prigotvi se za neshta koito i prez um ne ti minava che shte gi rabotish no tuk shte sa realnost zashtoto triabva da si plashtash razhodite - ne si si v kashti! taka che ako imash 10 godini za gubne ot jivota si mojesh da si gi izgubish bez problem tuka, tai kato za priznavane na obrazovanito shte te pratiat da vzimash kursove v niakoi college za da ti vzemat parite no ako razbira se ima koi da te izdarja dokato uchish i posle da te uredi na rabota za da si varnesh student loan. ako ikash oshte podrobnosti postvai si e-mail i shte ti pisha oshte.
| |
|
70% са гей????
Ехей, зарязвам жената и тръгвам за Ванкувър! Ебаси, там канадките би трябвало да са на тумби по баровете!

... нямам точно Лада, ама това е случайно.
(Zzloba - рска скромност)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|