|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Идеи
[re: bggal]
|
|
Автор |
snich (top4o) |
Публикувано | 21.08.08 22:00 |
|
Как го накара да се обезкосмява? Или той сам си реши?
Отне ми 4 години от съвместния ни живот да го убедя ,че да си обръсне мишниците е по-скоро въпрос на хигиена,отколкото на външна красота.Сега искам да се обезкосми на още 2-3 места,но ме гледа изпод вежди
Как да го убедя
| |
Тема
|
Re: Като сме се заоплаквали....
[re: dessbess]
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 21.08.08 22:28 |
|
Не се шашкай изобщо! Сумати години изкарах /поне 6/ със съмнения за Хашимото, само че с повишена функция на жлезата /демек луда за вързване/. Накрая се доверих на един проф. Лозанов в София, че не е Хашимото,а Базедова и ме оперираха. После хистологията точно базед показа и от 2000г. съм на Ел Тироксин, защото са ми резнали малко повечко. Нищо страшно
| |
Тема
|
Re: Идеи
[re: snich]
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 21.08.08 22:58 |
|
Ами той като цяло, си ходи на кола маска за гьрба редовно сам, за което евала, че иначе може да ме забрави ако е като някоя мечка като някои които хич не им дреме, много ме е гнус мен
Както и да е, а маи малко след като започна да ходи с мен започна да си брьсне мишниците сам, аз не му бях казала нищо, маи ведньж просто бяхме коментирали, че не е страшно, а тои ги подстригваше с машинка за брьснене преди това до минималното, но не смееше да ги брьсне, и така сега когато иска ги подстригва, когато иска брьсне, други части от тялото си подстригва или брьсне сьщо, но например гьрдите аз неискам да ги пипа, невероятно секси е според мен, и ако ги махме направо имам чувството, че ще си загуби чара моя сладур
Та, с 2 думи да скься романа - не сьм го убедила аз, ми той сам си се обезкосмява кьдето смята за добре, а мен тези места ме устроиват идеално.
| |
Тема
|
Re: Седмични клюки - 18.08-24.08
[re: jana]
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 21.08.08 23:19 |
|
На 1.08 най-после заминаваме на почивка! Първо Родопите - село Смилян, после Пирин - Делчево и на края Рибарица. Общо 10 дена, ако не ми мине котка път. Детенце пък ще изкара почивка от мама и тати при баба си в Шабла.
| |
Тема
|
Re: Като сме се заоплаквали....
[re: oni]
|
|
Автор |
dessbess (пристрастен) |
Публикувано | 21.08.08 23:39 |
|
Аз съм на Еутирокс. Не е ли почти същото с Ел тироксин?
| |
Тема
|
Re: Като сме се заоплаквали....
[re: dessbess]
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 21.08.08 23:44 |
|
Да, така ми казаха и на мен на времето. Да си избера едното и да карам на него. На 6 месеца пускам хормони/някой път пропускам/ и ако има отклонения ходя при ендокринолога.
| |
Тема
|
Re: Седмични клюки - 18.08-24.08
[re: oni]
|
|
Автор |
incendio (разПиляна) |
Публикувано | 22.08.08 00:58 |
|
они, ако не ме лъжат календара и паметта 1.08 мина преди около 21 дни...
местенцата, които сте избрели са чудесни
| |
Тема
|
Re: Седмични клюки - 18.08-24.08
[re: incendio]
|
|
Автор |
oni (непозната) |
Публикувано | 22.08.08 01:12 |
|
Уф...септември имах пред видТака го чакам тоя ден, че се забърках вече.
| |
Тема
|
Re: Още едни "звездни" близнаци
[re: bggal]
|
|
Автор |
flor4eee (член) |
Публикувано | 22.08.08 10:27 |
|
от сурогатна майка били близнетата
| |
Тема
|
Re: Ще се правя на готвач днес
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 22.08.08 15:04 |
|
Патладжанчето стана супер.... само малко промених рецептата
първо не пържип патладжана а го изпекох. Второ не ползвах готови сосове домати ами си го направих сама: 4-5 домата ги настъргах (обелват се първо) след това в тиган се слагат докато се изпари водата заедно с две скилидки пресован чесън... после се прибавя много малко олио, сол на вкус и захар около 1 чаена лъжичка (да не киселей домата) и точно минута преди свалянето се прибавя босилек или риган или и двете... все е вкусно.
Другото по рецептата и стана.... мняммммм... върха!
Ето я оригиналната рецепта:
Печен патладжан по италиански
2 - 4 средно големи патладжана, разрязани на дълго на половина и издълбани до половин сантиметрова коричка.
2 глави лук, нарязан на ситно
30 мл. зехтин
2 - 3 скилидки смачкан чесън
2 с.л. зехтин
1 ч.л. риган
смлян черен пипер
100 гр паремезан (през лятото заменям всичко с извара)
1 ч.ч. кротони или счукан на едро сухар
1 с.л. нарязан на ситно магданоз
500 г. доматен сос
250 г. моцарела на парчета
Загрейте олитото на средно висока температура в тиган
Прибавете издълбаната вътрешност на патладжаните със лука, чесъна, ригана и черния пипер и разбърквайте до златисто
Разпределете сместа върху издълбаните корички от патладжана и поръсете с пармезан, кротони и магаданоз. Поставете ги в плоска тава, полейте с доматен сос и парченца моцарела
Загрейте фурната до 180 градуса. Запечете докато патладжана омекне
тинтири-минтири
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|