|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
По-добър рутер?
|
|
Автор |
neznaiko22 (новак) |
Публикувано | 03.04.11 20:05 |
|
Здравейте,
Купих си от Англия едни АДСЛ SkyBroadband Sagem.
Дали е по-добър от тези, използвани от БТК?
Т.е дали си струва да ги питам да си сложа него, вместо техният....
| |
|
Забрави !
| |
|
Ако питаш подръжката, отговора ще бъде отрицателен - те гарантират качеството на услугага само при оригиналното устройство на Виваком. Ако го сложиш твое устройство без да ги питаш - ще трябва после да се оправяш сам при всички възникнали с АДСЛ проблеми.
Ако си по-наясно с нещата забрани WiFi на Виваком рутера, свържи към него твоя SkyBroadband Sagem и виж какво се е получило. Ако не си на ясно с нещата - остави Виваком рутера и не пипай нищо.
| |
|
По принцип рутера ми се държи добре.
Но всички знаем как рутерите на бтк умират ако се ползват торенти (аз по принцип не ползвам). Та каква може да ми е ползата ако този рутер го вкл след адсл-а? А и то нямам как да го вкл! Той за вход може да ползва само сигнал от телефонен кабел грубо казано, а после да излъчва по wifi или чрез 4-портов суич. Идеята беше той да стане адсл рутер, ако е с по-добри показатели...
| |
|
Ако не ползваш торенти, за какво се бориш?
| |
|
Използваш рутер, който се държи добре.
Чувал си, че рутерите на бтк умират ако се ползват торенти, обаче ти по принцип не ползваш торенти.
Имаш още рутер, за който
- нямаш информация за параметрите на рутера
- нямаш информация дали и той не умира, ако се ползват торенти.
Ако толкова не е мерак - свържи го към сплитера на мястото на Вивакомския и пробвай какво ще стане. Струва си да направиш експеримент, но не съм сигурен че резултатите ще са по-добри.
Сподели после какво е станало.
| |
|
Да си пачне УоУ например... пак ползват същата технология
Welcome to the real world!
| |
|
Купуваме си нещо дето не го знаем какво има вътре... после се сещаме да питаме - в главата ли да си го бием или да си го пъхаме някъде другаде.
Гениално...
Ако твоя не ти прави проблеми, не се занимавай с глупости.
Колкото до торентите, клиентите имат лимитация на сесиите... резни ги на 100 примерно и няма да ги забележи модема/рутера.
После може да си поиграеш с тоя брой, докато установиш на колко е стабилен... ако те влече.
Но само щото ЕЖК твърди нещо... не е сериозно.
Welcome to the real world!
| |
|
neznaiko22
Единственото решение за качествен нет е.....Да смениш доставчика. И златен рутер да сложиш. Все си на БТК.
| |
|
А на теб мозък да ти присадят - пак ще плещиш лупости
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|