|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
За моя мозак хич да не ти пука. Колкото имам толкова. Виж твоя до колко е стигнал. Да ползваш оше услугите на БТК. Плащай им за нищотото и хич да не ти пука. Който разбира от Нет поне малко е наясно с нещата. Няма смисал да спорим.
| |
|
щото ти до преди 3 месеца не беше абонат, който от 7 години все се отказва от БТК? и покри парка с ви-фи със специална антена... чи...кога одиш по голяма нужда у драките да мойш да пишеш у клуба колко е долно БТК-то...
| |
|
В Габрово нямаше друга алтернатива до миналата година. Вече опънаха оптичния кабел и си гледам кефа. За разлика от вас. А в София да си на БТК при толкова доставчици. Си е жив базик с техниката.
| |
|
Само да те светна, че тоя сайт понякога показва големи глупости... лично съм го ловил в грешки няколко пъти.
Welcome to the real world!
| |
|
Ти какво, да не сравняваш усукана двойка с оптика например?
аДСЛ и ДОСИКС протоколите са на умирачка вече... поне при настоящето ниво на окабеляването у нас.
| |
|
Aaa? Кво? Ква усукана двойка? Къде съм споменавал за сравнение на разни неща? Кво ти се привижда? Кофти трева?
| |
|
аз ползвам алтернативен рутер с БТК, купен от германия. налага се да се направят някои модификации при купени от другаде рутери, в моя случай рутера беше с Annex B и трябваше да му се сложи firmware за Annex A, пригоден за Австрия. Иначе проблеми никакви - взимаш си PPPoE парола и username от БТК щайгата и се връзваш с новия ти рутер. Имаш пълна свобода да си настройваш всички екстри, да си пускаш и затваряш портове, настройки на WLAN - всичко през рутера директно а не през малоумния им сайт. И торенти стабилно с максималната скорост (при мен около 900 кбит/с).
Така че начинанието ти е добра идея.
| |
|
Твоята е кофти явно, аДСЛ а по какво го получаваш?
| |
|
В този пост никъде не съм споменавал как получавам интернета си, дори не съм споменал, че имам интернет! Щото може да си пиша от офиса, де...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|