|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ADSL във Варна - все по-зле.
|
|
Автор |
bluesprite () |
Публикувано | 13.12.09 21:37 |
|
С едномегабитовите скорости вечер се примирих, с 10-минутното чакане докато YouTube зарди - също. Но от 3 седмици насам, събота и неделя нета умира за по половин-един час, някой път 2 пъти на ден. В допълнение, по-миналия вторник нямаше нет поне 10 часа (не знам кога е тръгнал, защото си легнах). Договорът изтича не след дълго, скоростите не са ги качвали от година и половина (то линиите повече не позволяват май), и ако и качеството почне да се влошава, ще се мятаме на някаква оптика.
Редактирано от bluesprite на 13.12.09 21:37.
| |
|
И какво от това?
| |
Тема
|
Re: ADSL във Варна - все по-зле.
[re: bluesprite]
|
|
Автор |
vadon (непознат) |
Публикувано | 13.12.09 22:43 |
|
Не прави генерални изводи. Може в теб да е причината.
Качеството си е на ниво. Днес например, от руски тракер теглих с 9 Мбита.
От Варна.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pgh (непознат
) |
Публикувано | 14.12.09 10:29 |
|
Трябва да си мазозихст за да преподпишеш договор с БТК.
Не могат да се сравняват с кабелните оператори нито скорост, нито по цени.
Без да говорим за заробващите условия в договора.
| |
Тема
|
[re: pgh]
|
|
Автор |
needsnow2 () |
Публикувано | 14.12.09 11:37 |
|
"Мазохист"...доста силно казано. По-добре нека колегата да се обади на Хелп Деска и да се проверят параметрите на трасето и после да се правят изводи. Защото до момента АДСЛ си остава една от най-сигурните технологии за нет.
| |
Тема
|
[re: vadon]
|
|
Автор |
bluesprite () |
Публикувано | 14.12.09 13:31 |
|
Нали правиш разлика между хостинг на тракера и местоположение на пиърите? Kак ще е в мен причината като през деня скоростите са ок, а вечер падат, особено към щатски сървъри?
| |
|
Обаждал съм се и са го проверявали, всичко е ок. По-миналия вторник ми казаха, че имало технически проблем в града и да съм си рестартирал модема от време на време. Когато спре нета, индикаторът DSL свети, а Internet - не. Така че не мисля, че е от трасето проблема.
Нямам нищо против ADSL технологията и до преди 3 месеца не съм имал никакви оплаквания.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
D-rA () |
Публикувано | 14.12.09 18:39 |
|
В отговор на:
Когато спре нета, индикаторът DSL свети, а Internet - не.
... по същата причина, преди около три месеца, след зачестяване на зависванията, се обадих на хелпдеска, видяха че има чести прекъсвания, и ми смениха модема. От тогава не е спирал (освен при голямата им авария).
| |
Тема
|
[re: D-rA]
|
|
Автор |
technic (минаващ) |
Публикувано | 14.12.09 22:52 |
|
И при мен се оказа проблем с модема. Както имаше едно спиране на нета за 4 години, така и преди месец започна да спира по няколко пъти на ден. А индикаторите на модема светеха все едно има нет. Не съм се обаждал за проблем, и без това мислех да сменям тарифния план, дадоха ми нов модем, закачих го на мястото на стария и прекъсването на нета изчезна.
P.S. Не съм от Варна.
| |
Тема
|
[re: D-rA]
|
|
Автор |
bluesprite () |
Публикувано | 15.12.09 02:33 |
|
Разбирам, ама пък да прекъсва само в събота и неделя?
Ако продължава, ще звъня да видя какво ще кажат. Мерси за съвета.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|