Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:10 10.09.24 
Компютри и Интернет
   >> БТК
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: bluesprite]  
Автор DTMF (стар клубар)
Публикувано15.12.09 22:31

И при мен е прекъснал нета веднъж през тази година,ама бях на работа и не усетих

Тема Аааахахахахаааа...нови [re: pgh]  
Автор alimpdick (DSL and long)
Публикувано31.12.09 22:32

....я па тоя,уеуе майко,скоростния,леко,спирачки немате ке ви е..ем у ЛАН-ките

Digital Subscribe Line and Long Reach Internet

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: bluesprite]  
Автор daisyflower (член)
Публикувано23.02.10 21:04

По-скапан интернет от този няма. При мен например с торентите всичко е ок, филми се теглят с добра скорост, бих казала дори отлична

. Обаче другото е ужас. Ни скайп, ни ай си кю, нито страници се зареждат, особено вечер към 8,30. Към 11,30 пак вечерта по правило нета спира и трябва да се рестартира модема. 6-7 пъти звъним вече и се оказват все некадърници. Обаче там е работата, че за всичко това е виновно ръководството, а не горките служители. Добре, че скоро ми изтича договора, иначе не знам. Това е пълен кошмар. Тия пари дето ги плащаме може те да ни ги плащат на нас за дето сме такива глупаци и им ползваме скапания интернет.

Ааа и в допълнение да кажа- като се обадим и кажем че е спрял интернета те казват- "Еее имате си интернет, при нас няма индикация да е спирал" другата изцепка беше "Много интернет ползвате". Е как няма да ползваме като си плащаме за неограничен.

Редактирано от daisyflower на 23.02.10 21:09.

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: daisyflower]  
Автор vadon (непознат)
Публикувано25.02.10 19:30

Що ли пък при мен не е така?
И никога не е било. Вече 5 години.

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: vadon]  
Автор lvaylo (Master)
Публикувано25.02.10 20:19

Щото, ако пуснеш upload, ще запееш друга песен

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: lvaylo]  
Автор v45O (безинтересен)
Публикувано26.02.10 23:42

Щото инетернета не е за да си теглите торнти и всякакви щуротии, които ползват P2P комуникация.
ADSl не е услуга, която дава upload.

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: v45O]  
Автор daisyflower (член)
Публикувано27.02.10 20:49

Вярвате или не, дори когато са затворени теглещите програми инернетът не струва стотинка. В момента дори едва "зацепва", а това вече излиза далеч от рамките на нормалното.

. Можете само да се радвате, че при вас не е така. Междудругото съм чувала, че натовареността на БТК в различните райони е различно. Само че затова не сме виновни ние- потребителите.

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: v45O]  
Автор lvaylo (Master)
Публикувано28.02.10 09:03

А според теб, като процентно съотношение между теглещите и не теглещите торенти потребители на къде клони везната ?
Колко хора в България имат интернет да си проверяват само пощата - 10% от всички позлващи. Това според теб значи само, че БТК/Виваком, може да оправдае интернета само на тези малко на брой потребители, като сложим и високата цена на нета и задължителния телефо.....абе направо глава да те заболи

Тема Re: ADSL във Варна - все по-зле.нови [re: daisyflower]  
Автор tuff slim (член)
Публикувано28.02.10 18:37

Стига плямпала глупости на които дори ти не вярваш

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.