|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: ADSL във Варна - все по-зле.
[re: bluesprite]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 15.12.09 22:31 |
|
И при мен е прекъснал нета веднъж през тази година,ама бях на работа и не усетих
| |
Тема
|
Аааахахахахаааа...
[re: pgh]
|
|
Автор |
alimpdick (DSL and long) |
Публикувано | 31.12.09 22:32 |
|
....я па тоя,уеуе майко,скоростния,леко,спирачки немате ке ви е..ем у ЛАН-ките
Digital Subscribe Line and Long Reach Internet
| |
|
По-скапан интернет от този няма. При мен например с торентите всичко е ок, филми се теглят с добра скорост, бих казала дори отлична. Обаче другото е ужас. Ни скайп, ни ай си кю, нито страници се зареждат, особено вечер към 8,30. Към 11,30 пак вечерта по правило нета спира и трябва да се рестартира модема. 6-7 пъти звъним вече и се оказват все некадърници. Обаче там е работата, че за всичко това е виновно ръководството, а не горките служители. Добре, че скоро ми изтича договора, иначе не знам. Това е пълен кошмар. Тия пари дето ги плащаме може те да ни ги плащат на нас за дето сме такива глупаци и им ползваме скапания интернет.
Ааа и в допълнение да кажа- като се обадим и кажем че е спрял интернета те казват- "Еее имате си интернет, при нас няма индикация да е спирал" другата изцепка беше "Много интернет ползвате". Е как няма да ползваме като си плащаме за неограничен. Редактирано от daisyflower на 23.02.10 21:09.
| |
Тема
|
[re: daisyflower]
|
|
Автор |
vadon (непознат) |
Публикувано | 25.02.10 19:30 |
|
Що ли пък при мен не е така?
И никога не е било. Вече 5 години.
| |
Тема
|
[re: vadon]
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 25.02.10 20:19 |
|
Щото, ако пуснеш upload, ще запееш друга песен
| |
Тема
|
[re: lvaylo]
|
|
Автор |
v45O (безинтересен) |
Публикувано | 26.02.10 23:42 |
|
Щото инетернета не е за да си теглите торнти и всякакви щуротии, които ползват P2P комуникация.
ADSl не е услуга, която дава upload.
| |
Тема
|
[re: v45O]
|
|
Автор |
daisyflower (член) |
Публикувано | 27.02.10 20:49 |
|
Вярвате или не, дори когато са затворени теглещите програми инернетът не струва стотинка. В момента дори едва "зацепва", а това вече излиза далеч от рамките на нормалното. . Можете само да се радвате, че при вас не е така. Междудругото съм чувала, че натовареността на БТК в различните райони е различно. Само че затова не сме виновни ние- потребителите.
| |
Тема
|
[re: v45O]
|
|
Автор |
lvaylo (Master) |
Публикувано | 28.02.10 09:03 |
|
А според теб, като процентно съотношение между теглещите и не теглещите торенти потребители на къде клони везната ?
Колко хора в България имат интернет да си проверяват само пощата - 10% от всички позлващи. Това според теб значи само, че БТК/Виваком, може да оправдае интернета само на тези малко на брой потребители, като сложим и високата цена на нета и задължителния телефо.....абе направо глава да те заболи
| |
|
Стига плямпала глупости на които дори ти не вярваш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|