|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
pitane za selskite telefoni на БТК
|
|
Автор |
ragazzo (непознат
) |
Публикувано | 18.10.08 12:23 |
|
На село сменят телефоните и телефонните апарати, добавят още една цифра и от трицифрени стават 4-и цифрени. Питането ми е ще се отрази ли на цените на разговорите. А как стои въпросът с достъпът до интернет. Преди не можеше или през дайъл-ъп беше много скъпо.
| |
|
От сайта на БТК:
Промяната ще се отрази на стойността на провежданите разговори.
Основната разлика е при селищните разговори. При разговорите към други направления разликите не са толкова забележими.
Основната промяна ще бъде, че при абонати без възможност за таксуване на разговорите по време селищни разговори са се таксували с един импулс, независимо от продължителността на разговора . .
След цифровизацията и преминаване към таксуване на разговорите по време са други. Селищните разговори вече се таксуват не на бройка, а в зависимост от продължителността им.
| |
Тема
|
Re: pitane za selskite telefoni на БТК (Интернет)
[re: ragazzo]
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 18.10.08 16:16 |
|
По втората част от питането А как стои въпросът с достъпът до интернет? - отговора се крие във цитат от същия линк: .
Засега ще се въздържа от по-дълъг отговор.
| |
Тема
|
Re: pitane za selskite telefoni на БТК (Интернет)
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
Pyceнeц (Аз!) |
Публикувано | 18.10.08 17:23 |
|
Значи за на село - цифров телефон, но безжично... "Честито" на хората
| |
|
Цифровизирания по нова безжична технология стационарен телефон има доста предимства пред жичния му аналогов предшественик. Тук няма повод за ирония.
Всъщност, апарата си има "жица" - мрежов шнур за свързване към електрическата мрежа. Но не е задължително да се дължи непрекъснато включен, защото си има и акумулаторна батерия.
Та, наистина Честито! на новите цифрови абонати.
| |
|
GSM, DECT ... или може би друго. Любопитен съм.
| |
|
GSM
| |
Тема
|
Re: Коя технология ще ползват?
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
teou (форумна калинка) |
Публикувано | 18.10.08 19:50 |
|
Като войсбокса значи. Добре.
| |
|
М, да затваряме БТК-то и да оставим само БТК Мобайл
Като ще е по-евтино да пренасяме информацията безжично, вместо да пускат оптики по селата...
| |
|
Грешни изводи.
За мен новата технология има доста предимства. Какво мисля аз обаче не е толкова важно. Важно е как ще възприемат самите абонати новата технология.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|