|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Забранява ли договорът ползването на 2 ПС-та?
[re: ..]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 26.01.07 07:58 |
|
Въпросния човек не е виновен, щото и него го подведоха, а знаеше, че не е така... Между другото какво стана? Все се каня от месец на сам да ти драсна е-майл или телефон, но не остава време?
Идеята е, не колко можеш да вземеш, а как ще го направиш. В началото всички хвалеха АДСЛ. Защо? Защото вършеше работа, нямаше ограничения... започнаха хората да взимат на 2-ма по 50лв, вместо от никого по нищо. От това се проваля бизнеса на БТК, защото не може БТК да вземе веднъж дори и 100лв от двамата, а двамата получават споделена услуга. БТК взима мерки - лимит конекции, ограничения и т.н.
Не говоря щото защитавам БТК, а щото така би постъпила всяка компания, която е на мястото на БТК.
Ти като провайдър, ако продаваш на мен в моя вход и-нет за 30лв и аз го давам на 4-мата ми съседи знаейки, че ме няма цял ден в нас, а тях ги няма вечер... дали не те ощетявам? Какво би направил?
Лоши чувства няма, само си говорим
Между другото драсни един ред когато можеш на майл, че така и не ви казах това, което исках...
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.Редактирано от KlD на 26.01.07 08:00.
| |
Тема
|
[re: KlD]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 26.01.07 09:25 |
|
Добре, де, защо тогава моя провайдер, като му казах, че искам неограничен, но съм с два компютъра у нас не само, че каза ОК, но и техниците дойдоха да свържат модема-рутера-РС1 и РС2 за да са сигурни, че няма аматьорщина?
И няма ограничения в сесиите...и двамата с щерката ползваме едновременно, включително и торенти...естествено скоростта се разпределя, но и двете РС си отварят по цял ред приложения.
И другия каб.доставчик в района също нямаше нищо против; също и единия ЛАН, който сондирах за условията...другия е Спектрум, а тях не искам да ги питам за нищо
| |
Тема
|
[re: asd]
|
|
Автор | MadBreackDancer (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.07 12:16 |
|
Как да си споделя итернета на още един комп в къщи.Става ли със суич и какви настроики се правят на модема. Сигурно може. Помощ.Helppp.
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 26.01.07 20:48 |
|
Въпрос на политика... твоя провайдер може да е провайдър на 5000 клиента и лесно може да прави разграничение, щото другите 4999 няма да се интересуват ти как и какво ползваш. При БТК нещата са регулирани и ако се пусне фъндък на един, значи трябва да се пусне фъндък и на друг. Но все пак аз не съм видял някой, който ползва Безкрай на повече РС-та да са му правили проблем.
И второ ти даваш на дъщеря си... практически ти си у вас и даваш интернет на другия си РС, на който пак ти (дъщеря ти) работи. А до колкото си спомням коментирахме нещо за съседите... питай провайдера ти може ли да цепнат едно кабелче и на съседа, ама от твоя...
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
| |
Тема
|
[re: MadBreackDancer]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 26.01.07 20:50 |
|
Дай 50лв и идвам да ти го направя От тебе само минерална вода на празна маса се иска, нищо друго
| |
Тема
|
|
|
Автор | he (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.07 21:13 |
|
Готово, ама рутера от тебе, става ли
| |
Тема
|
[re: he]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 27.01.07 12:17 |
|
То си влиза в цената... Става!
| |
Тема
|
[re: btc]
|
|
Автор |
alimpdick (DSL and long) |
Публикувано | 30.01.07 14:52 |
|
Няма значение ако питаш мен,просто БТК не гарантира за 2-то PC
Digital Subscribe Line and Long Reach Internet
| |
Тема
|
[re: asd]
|
|
Автор | user (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.07 20:04 |
|
Просто са задължени да ти осигурят интернет само на един компютър. За останалите не ги интересува, оправяш се сам.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Гoшo Xyбaвeцa (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.07 17:05 |
|
.. питай провайдера ти може ли да цепнат едно кабелче и на съседа, ама от твоя...
Питах! И те се усетиха. Дойдоха и ми изкормиха антената на вирелеса. Сега вече няма шеринг към комшиите. ....ако само си бях траял за кабелчето...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|