|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
ADSL чудене... ;)
|
|
Автор | ADSL4LiFE (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.05.06 11:10 |
|
Аве чудех се кога БТК ще се сетят да преложат по-бърз интернет на домашните. Говоря за нещо като 2048/512 поне. То сега с тоя мижав ъплоуд от 128 кбит макс е много измъчващо. А бизнес тарифите им ... не са за домашни потребители очевидно.
Пък и не става дума само за торренти и п2п ами и е хубаво да играеш игри онлине. И не ми казвайте, че 512/128 е абсолютно достатъчно. Колкото повече, толкова по-добре.
| |
|
За online игри не е важна толкова скоростта, колкото пинга, който пък зависи от това къде се намира сървъра, ако е в Америка например, и 10 Мбит няма да ти стигнат с пинг от 200 мс. Иначе, не се сещам за игра дето 512/128 да са й недостатъчни откъм скорост.
Ако искаш бърз ъпстрийм, си търси симетрична линия, АДСЛ по дефиниция не е такъв.
| |
Тема
|
Re: ADSL чудене... ;)
[re: bluesprite]
|
|
Публикувано | 28.05.06 00:17 |
|
Ами сигурно си прав за игрите.
Ама в другите страни как има 2048/512 и то на прилична цена ? Даже има и много по-високи скорости (за АДСЛ говорим).
А за симетрична линия, от де пари ? Нали за това се чудя дали ще има за домашни потребители, т.е. да е по-евтино. Аз повече от 60 лева за 512 ъплоуд не бих дал.
| |
Тема
|
[re: ADSL4LiFE]
|
|
Публикувано | 28.05.06 00:22 |
|
Кофти, че не мога да си променям поста. Както и да е, ти знаеш ли някой СДСЛ провайдър в Българиа ? Или някакъв друг вид ДСЛ на разумна цена ?
| |
Тема
|
[re: ADSL4LiFE]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 28.05.06 02:02 |
|
То в другите страни и мобилните телефони са без пари,а заплатите-други
| |
|
гледам, че си икономист... я кажи тогаз как тава така, че в другите страни заплати, наеми и всички други разходи са по-високи от тия в България и цените са по-ниски от тия в България? я раздуй за нешенския феномен...
/
USER ERROR: replace user and press any key to continue.
| |
|
Предполагам, че по-високият брой на потребители в чужбина позволява цените да са по-ниски, а също да не забравяме и развития конкурентен пазар. Иначе, в България няма СДСЛ на "разумна" цена. :)
Редактирано от bluesprite на 28.05.06 19:53.
| |
|
И без да съм икономист то се вижда,мафия на високо нивоНещо като договаряне между мобилните оператори,за какво да свалят цените като може да се договорят така ,че всички оператори да са довлни и да печелят добре
| |
|
ми бори се с мафията тогаз
/
| |
|
естествено че не е това, прочети постинга след твоя, мокже да ти даде идеи
.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|