|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Тц! Не е..
[re: .]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 09.07.04 09:36 |
|
Прав си... не си длъжен. Но във всеки един телефонен указател го пише, на всеки един уличен телефон го пише, в брошурите на телефонна каса го пише... май навсякъде го пише... А аз лично го знам този номер от поне 5 годишен... сега съм на 25. А и не помня да е бил някога друг... току що питах колежка с 25годишен стаж - каза, че не е бил променян и от както е в БТК не е променян... Това за София разбира се...
Така че проблема си е лично твой и ничий друг. Няма някой да ти се обажда през 1 месец да ти казва, че номера не е променян и 144!
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
| |
Тема
|
Re: Ужас!
[re: KlD]
|
|
Автор | * (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.04 10:41 |
|
От слънцето или от друго, не можа да разбереш, че става въпрос не за 144, този номер може да се избира само в рамките на областта, не става с код за междуселищно избиране. Междуселищните номера на тел.справки са различни за всеки обл.град, не знам защо, вероятно за да е по-трудно.
Номерът на Справки Сф е променен когато го смениха с цифров.... така че не е от 30 год.
но не е това проблема.......
| |
Тема
|
144?
[re: KlD]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.04 17:42 |
|
"Неразрешено избиране", "This dialing case is not allowed"
Пробвай! 02144...А и да - вече го писах, само трябва да го прочетеш
Телефончето между другото е 029873131.
| |
Тема
|
Re: Ужас!
[re: *]
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 11.07.04 15:20 |
|
Телефонните номера за междуградски справки са 3131, 23131 или подобни - почти винаги завършват на 3131 (за София е 987 3131) И са почти еднакви навсякъде. А с едно обаждане на локалния номер (144) веднага ще ти кажат номера за справки във всеки град, или града, който го обслужва (примерно, в Мездра няма тел. за справки, и инфо се получава от справки - Враца). Та.. естествено, ТВОЙ проблем си е да знаеш поне някой от тия телефони и да се оправяш.. Няма при промяна да се обаждат от БТК на всеки в БГ, та да го информират, я...
|
Да бе, ще стане!
[re: walkman™]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.04 17:31 |
|
Вече ще ми излязат пришки на пръстите...Как на майната си ще избера <код междуселищо избиране><код на населено място>144 след като не мога? БТК казва това дето го писах вече, единият от клетъчните казва "Временно нямате достъп до този номер"
В дадения случай ме спаси единственно наличието на стационарен телефон на БТК наблизо!
| |
Тема
|
Re: Да бе, ще стане!
[re: .]
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 11.07.04 22:20 |
|
Ами ако не се лъжа, Мтел осигуряват директен достъп до 144 за София.. Направо от мобилката звънкаш на 144 За Глобул - не знам... Е, така е.. тия трицифрените са така.. само за локално избиране са..
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|