|
Тема
|
КлубЪТ
|
|
Автор |
niro (Европеец) |
Публикувано | 25.05.14 10:52 |
|
Хей, тук ли е клубчето. Наистина си е умряло отвсякъде. Като се логнах сега - последно съм бил на 12.06.2012 г. Не знам дали Фейсбука е виновен или просто това тук е демоде, но като цяло времето на клубовете и чатовете отшумя. Какво да се прави, времето е такова, променящо се много бързо /сега/ и щем не щем се съобразяваме с него.
Не мога да отрека, че тук клуба си имаше история, макар и само няколко годишна в зората на И'нет. Бяха много емоции, много преживявания и мнооого 'постове', преминали във лични разговори в многото ни срещи на и на живо. Обикновено непознатите компаниите се събират покрай общи интереси и тях това ги свързва в последствие. 'Градовете' са едни от малкото клубчета, в които се събираха хората с различни интереси, но еднакво харесващи любимия си град /а дори и гости/ и се обменяше информация, говорехме си за нас, но и за връзката ни с града. Направихме си и дори няколко групови мероприятия.
Та КлубЪТ макар и позамрял, е останал все пак в сърцата ни и всички които бяхме тук 'онези' години. С някои поддържаме връзка, с други сме се забравили. Но той беше част от живота ни в даден период и ние няма начин да не сме съпричастни с него и да си го помним завинаги.
Поздрави на всички стари клубари и пожелания за всичко най-добро!
| |
Тема
|
Re: КлубЪТ
[re: niro]
|
|
Автор |
MoPcKu (звяр) |
Публикувано | 26.05.14 09:50 |
|
В някой клубове купона никога не е замирал, но в "градовете" в повечето случай се коментираше всичко това, което се случва в самия град. Че фейсбука е виновен за големия отлив е вярно, но и тук много рядко се сеща някой да пише нещо. То и да напише като няма кой да коментира...
Поздрави и на теб Ники, макар да се виждаме от време на време с теб и Петьо другите ги "виждам" само във фейсбук...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ra40n (пристрастен) |
Публикувано | 29.05.14 13:36 |
|
Освен "постове" , в ония години имаше и много "тостове"!Все още нямам ФБ и влизам поне веднъж месечно тук.И на мен ми е много носталгично за ония времена,за което говори Ниро.......
| |
|
всичко се променя, знаете как е и за това и клубчето замря...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Fish L (Емарципанена) |
Публикувано | 02.06.14 18:03 |
|
Здравейте, момчета!
От нас зависи да има някакво възкресение, но поне познанствата си остават! И то с най-добри чувства!
| |
|
Хах поглеждам отвреме-навреме тук но е доста застояло.
Не знам какво толкова има в тоя фейсбук, на мен ми е чужд и не ми харесва, макар че съм се записал там. Рядко влизам там и не стоя дълго.
Поздрави на всички и от мен
| |
|
Застояло е всички отплаваха нанякъде...
| |
|
А,бе и аз рядко влизам във фейса.По ми се нравят форумите.
| |
|
Радвам се, че не съм единственият дето е яхнал машината на времето.
Сърдечно ваш,
Всеядно-морска птица
Господ е един за всички, поради което не насмогва!
| |
|
Аз не забравям да поглеждам тук. поне веднъж месечно инак съм в физика и в власт когато вляза в интернет. Феисбук не ме привлича вероятно поради претрупването с некласифицирана информация и най често агресивният тон. То и тук е имало и ще има такъв но някак си има повече възможни демпфериращи възможности. Е какво мислим сега след като ДПС каквото и да означава това, след като порути БСП изви и ръцете на сегашният любимец на част от контингента бивши комунисти. Кажете да видим кои пореден номер избори ще ни завари в гората да ровим за жълъди понеже друго за ядене не ще има. И кажете според вас политиката на реваншизъм какво още по страшно може да ни донесе. И кажете най сетне в коя страна е най евтино и най лесно да се емигрира без значение дали комунистическа или капиталистическа..Мисля ече въпросите ми са актуални. А има и още: намерих начин да прехвърлям изображение компютърно генерирано директно в въздуха вижте постовете ми в физика за повече подробности Дали има някой от вас който би ми съдействал да се снабдя с един монитор Daewoo LM17A?
| |
|
|
|
|