Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:48 20.10.25 
Градове
   >> Бургас
Всички теми * *Кратък преглед

Тема КлубЪТнови  
Автор niro (Европеец)
Публикувано25.05.14 10:52

Хей, тук ли е клубчето. Наистина си е умряло отвсякъде.

Като се логнах сега - последно съм бил на 12.06.2012 г. Не знам дали Фейсбука е виновен или просто това тук е демоде, но като цяло времето на клубовете и чатовете отшумя. Какво да се прави, времето е такова, променящо се много бързо /сега/ и щем не щем се съобразяваме с него.
Не мога да отрека, че тук клуба си имаше история, макар и само няколко годишна в зората на И'нет. Бяха много емоции, много преживявания и мнооого 'постове', преминали във лични разговори в многото ни срещи на и на живо. Обикновено непознатите компаниите се събират покрай общи интереси и тях това ги свързва в последствие. 'Градовете' са едни от малкото клубчета, в които се събираха хората с различни интереси, но еднакво харесващи любимия си град /а дори и гости/ и се обменяше информация, говорехме си за нас, но и за връзката ни с града. Направихме си и дори няколко групови мероприятия.
Та КлубЪТ макар и позамрял, е останал все пак в сърцата ни и всички които бяхме тук 'онези' години. С някои поддържаме връзка, с други сме се забравили. Но той беше част от живота ни в даден период и ние няма начин да не сме съпричастни с него и да си го помним завинаги.
Поздрави на всички стари клубари и пожелания за всичко най-добро!

Тема Re: КлубЪТнови [re: niro]  
Автор MoPcKuМодератор (звяр)
Публикувано26.05.14 09:50

В някой клубове купона никога не е замирал, но в "градовете" в повечето случай се коментираше всичко това, което се случва в самия град. Че фейсбука е виновен за големия отлив е вярно, но и тук много рядко се сеща някой да пише нещо. То и да напише като няма кой да коментира...
Поздрави и на теб Ники, макар да се виждаме от време на време с теб и Петьо другите ги "виждам" само във фейсбук...

Автор ra40n (пристрастен)
Публикувано29.05.14 13:36

Освен "постове" , в ония години имаше и много "тостове"!

Все още нямам ФБ и влизам поне веднъж месечно тук.И на мен ми е много носталгично за ония времена,за което говори Ниро.......

Тема Re: КлубЪТнови [re: ra40n]  
Публикувано31.05.14 11:12

всичко се променя, знаете как е и за това и клубчето замря...

Автор Fish L (Емарципанена)
Публикувано02.06.14 18:03

Здравейте, момчета!

От нас зависи да има някакво възкресение, но поне познанствата си остават! И то с най-добри чувства!

Тема Re: КлубЪТ [re: niro]  
Автор petar258-110204 (професора :))
Публикувано05.06.14 20:59

Хах поглеждам отвреме-навреме тук но е доста застояло.
Не знам какво толкова има в тоя фейсбук, на мен ми е чужд и не ми харесва, макар че съм се записал там. Рядко влизам там и не стоя дълго.
Поздрави на всички и от мен

Тема Re: КлубЪТнови [re: petar258-110204]  
Публикувано11.06.14 13:27

Застояло е всички отплаваха нанякъде...

Тема Re: КлубЪТнови [re: petar258-110204]  
Автор 258873-205468 (ентусиаст)
Публикувано26.06.14 18:03

А,бе и аз рядко влизам във фейса.По ми се нравят форумите.

Автор glarus-33450 (пернат и лаком)
Публикувано10.07.14 15:15

Радвам се, че не съм единственият дето е яхнал машината на времето.
Сърдечно ваш,
Всеядно-морска птица

Господ е един за всички, поради което не насмогва!

Автор stillpigi-166243 (Magentusiast)
Публикувано16.10.14 17:08

Аз не забравям да поглеждам тук. поне веднъж месечно инак съм в физика и в власт когато вляза в интернет. Феисбук не ме привлича вероятно поради претрупването с некласифицирана информация и най често агресивният тон. То и тук е имало и ще има такъв но някак си има повече възможни демпфериращи възможности. Е какво мислим сега след като ДПС каквото и да означава това, след като порути БСП изви и ръцете на сегашният любимец на част от контингента бивши комунисти. Кажете да видим кои пореден номер избори ще ни завари в гората да ровим за жълъди понеже друго за ядене не ще има. И кажете според вас политиката на реваншизъм какво още по страшно може да ни донесе. И кажете най сетне в коя страна е най евтино и най лесно да се емигрира без значение дали комунистическа или капиталистическа..Мисля ече въпросите ми са актуални. А има и още: намерих начин да прехвърлям изображение компютърно генерирано директно в въздуха вижте постовете ми в физика за повече подробности Дали има някой от вас който би ми съдействал да се снабдя с един монитор Daewoo LM17A?

Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.