|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Спирален реотан за чушкопек
|
|
Автор |
вълчe (минаващ) |
Публикувано | 12.09.10 12:44 |
|
...изгоря, естествено..разхвърлях го - оказа се, че подлежи на ремонт.Та, въпросът ми е - знае ли някой къде в Бургас могат да се намерят резервни реотани/ нужен ми е 1250 Вт, или близък до тази стойност/...благодаря предварително!
| |
Тема
|
Re: Спирален реотан за чушкопек
[re: вълчe]
|
|
Автор |
mizzo (Kind of blue) |
Публикувано | 13.09.10 15:53 |
|
Спирален?? Убеден ли си? Какъв е този първобитен чушкопек със спирален реотан! Моя скоро се повреди и той, то няма такова печене на чушки, няма такова чудо! Гледам всички пекат, викам си аз да не съм по будала и ги метнах и аз. Ама за чушопека говорехме...електрониката му се беше повредила, нямаше връзка с нета нещо и обърка настройките за печене. Изкарваше ги или сурови или препечени. И не целеше тенджерата ами ги пускаше на земята. Иначе реотана не беше изгорял, ама видях, че е нещо като инфрачервен лъчепреобрузаветел на високи честоти. Не знам как се оправяш с тази първобитна техника...спирален реотан хахаха. Последното нещо в спираловидна форма, което видях беше едно средство за риболов на шаран у колегата до мен онзи ден ама и на него така му се чудех. Моята ултрамодерна въдица с камера и ултразвуков локатор ги хващаше шараните през 5 мин. (щото така му бях задал, не за друго) а той се мъчеше с някви спирали и кукички. Аматьор.
А колкото до резервни реотани, говори се от уста на уста тука в махалата, че имало някакъв магазин, в който можело да се намерят още такива глупости, ама дори дедо Пейчо от вход В, каза че не знае къде е, щото като му се развалил чушкопека, си купил нов. Дори с неговата ниска пенсийка не му пречело да си купува по чушкопек на петилетка. Така че не мога да ти помогна
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пeтъp_ (професора :)) |
Публикувано | 13.09.10 18:43 |
|
в РУМ Велека имаше преди време щанд с разни стари части за ел.уреди, може там да се намери нещо такова
и може би в някои квартални магазинчета може и да има нещо
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MoPcKu (звяр) |
Публикувано | 13.09.10 21:52 |
|
пробвай в железариите до "Краснодар" или въобще в някоя железария ако знаеш или другия вариант е да купиш нов!
| |
Тема
|
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
ra40n (пристрастен) |
Публикувано | 14.09.10 12:52 |
|
Изчакай ,бе,човек! Някъде четох ,че вече е пуснат в търговстана мрежа новия,супер гъзарски IPod Smart laser chushkopek на Toshiba !!! Спец цена за българския пазар/като най-голям за този артикул/- 28.55лв за 5- ца при това!! Искали да изместят ямболската фирма "Вела" традиционен производител и монополист на БГ пазара! По техни изчисления оборотите на нашия пазар били нещо към 1-билион стотинки,което си било много апетитно за Toshiba и тия джапаки-капиталисти били насочели цялата си мозъчна IT енергия за една година, към новата си разработка! Май само това щели да произвеждат!Сега изпробвали същия вариант ама със соларни батерии,но все още му трябвало около 3 дена постоянно слънцегреене че да извади чушката готова!
Редактирано от ra40n на 14.09.10 12:54.
| |
Тема
|
[re: mizzo]
|
|
Автор |
вълчe (минаващ) |
Публикувано | 14.09.10 13:32 |
|
mizzo,благодаря - много ми помогна- ко не бЯше ти,изобще нямаше да се ОправА...
| |
Тема
|
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
вълчe (минаващ) |
Публикувано | 14.09.10 13:36 |
|
Благодаря и на всички останали - намерих си реотан - и го събрах..че взе и че заработи..АЙДЕ, НА ЧУШКОПЕЧЕНЕТО!
| |
Тема
|
[re: ra40n]
|
|
Автор |
tia9 (странна птица) |
Публикувано | 14.09.10 20:00 |
|
Пече чушки и директно в интернет няма нужда да ги влачиш до балкона, мдаааа
| |
Тема
|
[re: ra40n]
|
|
Автор |
tia9 (странна птица) |
Публикувано | 14.09.10 20:02 |
|
...и лаптоп с двд и чушкопек 5ица пускат тази есен, РС с място за кисело зеле, втасва бързо ако нагрее процесора, двойна употреба....контрол на процесора и зимнина.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
brukk (плебс на нета ) |
Публикувано | 14.09.10 20:19 |
|
Ако и този се развали , пробвай следното: спираш перката във компа , вкарваш чушка на място на двд и докато сървираш във нета - чушка е испечена! Хем ще спестиш пари за нов реотан.
Too Old to Rock and Roll , Too Yong to Die
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|