Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 02.01.26 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Тръгнете към М.Рудник вечернови  
Автор TimeTourist (Фен)
Публикувано28.10.09 10:36

И ще видите ненормална среда за каране. Осветление няма, новия асфалт е все едно плувате с лодка, а за маркировка само може да се мечтае. Тези, които се прибират с колите всяка вечер може да са свикнали с всичко това, но такива като мен, които минават рядко оттам направо си беше страшно за преминаване. Този участък не стига, че го правиха цяла година ами и не са го завършили. Пак няма пари нали? И защо никой не санкционира фимата, която работи там?
Ще кажете такава ни е държавата трябва някой да се убие там, че да има финализиране на проекта. Но така ли трябва да свършва всичко?

Редактирано от TimeTourist на 28.10.09 10:37.

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечернови [re: TimeTourist]  
Автор MoPcKuМодератор (звяр)
Публикувано28.10.09 20:25

Не знаете ли, че нашия квартал е за най-висок левел...това е в кръга на шегата, но добре си отразил нещо, което бърка в здравето на много хора живеещи в меден рудник. Проблема не ни е само пътя, но поне сега няма задръствания, които мен лично ме дразнеха много, защото бързаш ли винаги закъсняваш, а когато не бързаш никога няма задръстване. Поне новото в квартала ни е, че скоро ще има магазини "Плюс" и то не един, а два...

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечер [re: MoPcKu]  
Автор gergi_81 (многоизмерен)
Публикувано28.10.09 23:15

То това не беше ли нарочно за да се запази "екзотиката" на пътуването до М.Рудник? Я си представете ,че го бяха направили пътя както трябва. Ми къде отива романтиката тогава? Къде отива тръпката да стигнеш с кола до центъра и да кажеш гордо: ИДВАМ ОТ ГОРЕ

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечернови [re: MoPcKu]  
Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано28.10.09 23:15

То за магазините добре.Ами болницата?Живеещите в района,където е определен терена за болницата водят съдебни дела с общината.До колкото имам инфо,болница ще има-въпроса е кога?

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечернови [re: gergi_81]  
Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано28.10.09 23:18

Е,нали ни бяха обещали ски писта?Ама нА,още си я чакаме

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечернови [re: morska valna]  
Автор gergi_81 (многоизмерен)
Публикувано28.10.09 23:28

ХА ХА Ха. Много се радвам ,че ми схвана хумора а не почнахте пак да ме нападате. А сега сериозно по темата. Ами ДА ! Жалко е за жителите на М.Рудник ,както и за всеки бургазлия. Често ми идват гости от М.Рудник да си пийнем по една ракийка(петък вечер примерно) и е много гадно да ги чакам по час и 20 минути да дойдат от там.

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечернови [re: gergi_81]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано29.10.09 08:23

Абе, ако сме честни, вечер до Славейков е около 15тина минути, така че няма как да ги чакаш да дойдат час и 20 минути, освен ако в това не влиза и задължителното туткане на женската част от приятелите :)))
Но пътят е ад, да. Явно и тази зима няма да успеят да го направят като хората...а уж до септември трябваше да е готов. И на не чак добрите условия като сложиш и бандата камикадзета, дето се правят на шофьори в тия отсечки и... :(

Antes muerta que sencilla

Автор MoPcKuМодератор (звяр)
Публикувано29.10.09 09:24

Аз предлагам болницата да е направят в края на квартала хем няма да пречи на никой, хем ще е на по-спокойно място и няма да има оплакващи се.

Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано29.10.09 12:13

Мисля, че ако не петобой поне трибой може да се спретне- след ски-спускане, малко гребане и малко бягане

Тема Re: Тръгнете към М.Рудник вечернови [re: MoPcKu]  
Автор ra4O (пристрастен)
Публикувано29.10.09 13:16

Абе за какво им е болница,бе??? Те в МР направо се трепят,не остава никой за лекуване! Само смъртни актове се вадят,ама за това им е нужна морга! пък тя може и в гараж.....

Те нали са по гаражите там!!! А за пътя до колкото помня,санкционираха фирмата! може технологично да не се работи! Или чакат да преместят тролейбусните стълбове! Аз мисля,че до зимата ще стане! Още малко търпение,съграждани1 А колкото до магазиниет,нали вече и друга Била има!1 Много ви ухажвта вас май?? Само дето тия Плйс млюс са все бедняшки магазини ,ма то такава ни е държавата!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.