|
|
|
Тема
|
Беглик Таш... invites you!
|
|
| Автор |
Elemag (Aст страдалец) |
| Публикувано | 07.10.09 17:15 |
|
|
Светилището на Ранули, "Българският Стоунхендж" или...
...за някои просто Беглик Таш! ~)
Заповядайте като friends, да се прочуе повече и този мегалитен храм на орфическата обредност! Има нужда!
Skioch doch na skiaillРедактирано от Elemag на 07.10.09 17:16.
| |
|
|
|
Изглежда само бай Тошо му се е радвал на времето. Сега е наш ред и останалия свят.
| |
|
Тема
|
Re: Беглик Таш... invites you!
[re: Elemag]
|
|
| Автор |
mizzo (Kind of blue) |
| Публикувано | 18.10.09 09:00 |
|
|
Малко визуализация по темата. От миналата седмица...
| |
|
Тема
|
[re: mizzo]
|
|
| Автор |
MoPcKu (звяр) |
| Публикувано | 18.10.09 13:02 |
|
|
Добри кадри!
| |
|
|
|
Добър кадър колега, но като гледам на първата снимка, някой се е приготвил да пали огън там. Остава и след това да ги надраскат и всичко ще замине по дяволите.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mizzo (Kind of blue) |
| Публикувано | 19.10.09 16:01 |
|
|
Странно...сега като отбеляза видях купа съчки. Не бях го забелязал на снимката. Но после се сетих, че не може да е за огън. Май бяха събрани на куп колчета за някакво ограждение. А и нямаше никой там освен две жени които лежаха на тревата.
Но след като направихме един дълъг преход почти до Маслен нос и се върнахме един капут ме издразни много. Беше решил че трябва да стигне точно до обекта с новичката си Тойота. Пожелах му да и удари нещо ...картер - мартер квот и да е. Тъпанар.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
| Публикувано | 19.10.09 16:52 |
|
|
Записа ли номера, за да звънна в Спекта д апроверя длаи го е стигнала клетвата ти?:)))
| |
|
|
|
Дано да са колчета, че човешката инвазия води до крайности. Сега като се затопли смятам и аз да отскоча до там, че тия дъждове ми спряха тока.
| |
|
|
|
|