|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Мадона, Добре дошла в България:)))))
|
|
Автор |
P. - koвaчa (ентусиаст) |
Публикувано | 29.08.09 19:38 |
|
Искаме силен концерт и пак да дойдеш за да можем тези които днес сме пред телевизора и като че ли пълното за сега медиийно затъмнение в очакване да те видим някак си.
Редактирано от P. - koвaчa на 30.08.09 00:25.
| |
|
Тези които днес сте пред телевизора,имахте 6 месеца да се наканите да отидете на концерта. Защо да идва пак след като пак ще сте пред телевизора. Толкова като те кефи да беше отишъл на концерта.
| |
|
Извинявай не мога да разбера въпроса ти понеже слушам музика от Мадона ето и за теб нещо вълнуващо:
Има въпроси които не разбирам. Има неща които не знам. Има певци които обичам въпреки неразбраните въпроси и неочакваните пречки.
Мадона, ти дойде в съня ми! Покани ме ! Изумително! Самата ти и разговаряхме. Никога не съм предполагал че това е възможно.Един от талантите в света ме осени с присъствието си па дори и на сън. Има Бог Твърдя го дори и само заради това.Благодаря Му!
Мадона Знам че ще уважиш причината поради която не можах да дойда да те видя! Аз заслужавам да те чуя на живо и ти обещавам че ще продължа да се боря за това.Бог ще ми помогне пак. Знам.
Редактирано от P. - koвaчa на 30.08.09 00:34.
| |
|
Добро утро Снощи говорих с един приятел, който беше на концерта и каза, че на края на концерта един от танцьорите на Мадона опънал турското знаме Май се е объркал, а
Красиво е това, което обичаме
| |
Тема
|
Re: Писмо в бутилка
[re: kri-si]
|
|
Автор |
brukk (плебс на нета ) |
Публикувано | 30.08.09 11:17 |
|
Що такава "радост" по -край Мадона ? Да не би "Зи - зи топ" по - "малки "? Или Ян Андерсен ? Тъц - Мадона , "голямата " певица ! Ха!
Too Old to Rock and Roll , Too Yong to Die
| |
Тема
|
Re: Мадона, Добре дошла в България:)))))
[re: P. - koвaчa]
|
|
Автор |
Уди () |
Публикувано | 30.08.09 11:38 |
|
Цитирам член Първи от Правилника на клуба:
" " ...правила за спазване...
1. Темите които не са свързани с тематиката за Бургас ще се трият без предупреждение."
| |
|
Не знаех,че ти е толкова тежко положението.Извинявай.Дано се оправиш.
| |
Тема
|
[re: Уди]
|
|
Автор |
brukk (плебс на нета ) |
Публикувано | 30.08.09 12:55 |
|
според мен , добре да не се вманиячаваме във "настилката" по "републиканска"...Хубаво че , горе -долу , се познаваме . Дори и задочно. Лично аз искам да видя мнения и на други бургазлии , и не само за Бургас. Подготвям снимки от Рила . За пръв път бях там . ВЕЛИКО Е!!! Ще ми забраниш ли да ги споделя със клуба ?
Too Old to Rock and Roll , Too Yong to Die
| |
Тема
|
[re: brukk]
|
|
Автор |
Уди () |
Публикувано | 30.08.09 14:05 |
|
Не, няма да ти забраня, първо защото не искам и второ, защото не е правилно и трето, защото това тук прави администратора. Който, позовавайки се на Правилника, ми трие на поразия постове, свързани изцяло с Бургас, на 100% с Бургас и най-вече тези, които са свързани с критики към настоящата му управа, което много силно ми напомня за партийна цензура в, Божем, свободна медия, каквато е този форум... Друг пък вече ме заплаши със саморазправа (заплахите си стоят, вероятно се и толерират), но нейсе, не смея носа си да покажа навън вече, или пък ще се показвам, обграден с по няколко бабаджанки...
Иначе с наистина голямо удоволствие ще разгледам снимките ти от Рила, най-красивото място в България, дет се казва и аз може да кача някоя от Мусала... А когато стане въпрос пак за настилката по Републиканска може би пак ще споделя своето впечатление.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Уди на 30.08.09 14:08.</EM></FONT></P>Редактирано от Уди на 30.08.09 14:11.
| |
Тема
|
[re: Уди]
|
|
Автор |
мaдoнa () |
Публикувано | 30.08.09 15:11 |
|
Ха добре заварили, начи... Реших след концерта да отскоча до Бургас, за да видя новата Републиканска като осмото чудо на света...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|