|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
изоставена къща ни трови душите
|
|
Автор |
nuna76 (непознат
) |
Публикувано | 03.06.09 12:27 |
|
Намира се на ул. "Цар Асен" до кръчмата "липата". Нещо собствениците не могат се разбра вече 1 година. През това време мангалите от квартала я опощиха до мазилка! Преди няколко дни и подпалиха и покрива. Наоколо се носи воня по лоша и от градски кенеф, но развитие - никакво! Трябвало подписка от живущите в района да се занесяла незнам си къде и тогава евентуално щели да направят незнам си какво! Кий има време да се занимава с бюрократщини! А времето се затоля и ще стане ад!
| |
Тема
|
Re: изоставена къща ни трови душите
[re: nuna76]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 03.06.09 12:35 |
|
Извинявай за иронията, но нима ние, които пишем в клуба, трябва да направим подписка и да я занесем където трябва?!!!!
Ами като не ви се разкарва, залейте останките с хлорна вар, хем ще обеззаразите, хем ще дезикфекцирате си гражданското си съвест.
Нунче, организирайте се и се спасете от несгодите.Няма друг законов начин!Надявам се компетентната в това направление клубарка да те насочи донякъде.Успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KpucaHa (питбул териер) |
Публикувано | 03.06.09 12:56 |
|
Е, стига бе, толкова ли ви е скъпо времето, че ви е по-скъпо от собственото здраве и комфорт? В края на краищата трябва да имаш ясни приоритети. Ако къщата е проблемна, задели 2 часа, обиколи съседите си, събери подписка (повече от 2 часа НЕ СА необходими), входирай я заедно със снимки на сградата в общината примерно...или там където трябва и готово.
Ако това с подписката приемаш за бюрократщина, как виждаш ти решаването на проблема? Наистина ми е интересно, аз не мога да се сетя нищичко.
Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се, не забравяй :)
Antes muerta que sencilla
| |
Тема
|
[re: Фиш]
|
|
Автор |
V.Grig () |
Публикувано | 03.06.09 13:53 |
|
Ами ако девойката е заета и няма време като теб да се занимава с правене на снимки на виртуални небостъргачи и светлинно-пясъчни кули?
| |
Тема
|
[re: KpucaHa]
|
|
Автор |
V.Grig () |
Публикувано | 03.06.09 14:13 |
|
Не че не си права, но какво точно очакваш да се случи, дори и да се организират не само те, но и комшиите от улицата, че и квартала.
Ако искаш да ти дам няколко примера с общински и частни имоти?
1. Тамам до общината ... целия ъгъл седи заграден с тараби от едно 25 години. Е да дам поне никой не го е обърнал на нужник
2. Тамам до окръжен съд ... опааа парцелче, опааа езерце седи си като строеж, нужник, езеро, дупка от ... ъ ... 30 години?
3. Сградата на мястото на сегашния хотел Бургас - седя полуразрушена около 16 години грубо, и въпреки общественото недоволство, няколкото пожара, мисля и няколкото намерени там трупа - смрадта си оставаше до онзи ден. Добре че чиляк с много пари реши да построи тва погребално бюро.
4. Сградата на бившия клуб на Моряка ветеран, сигурно я знаеш повече като птиепродавницата "ЙЕС" ... до скоро дори имаше и кръчма ... сега вече си стои изоставена като трърде опасна руина.
| |
Тема
|
[re: V.Grig]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 03.06.09 14:14 |
|
За протокола, снимката е на Mr.AndersonАз съм слаб фотограф
| |
Тема
|
[re: V.Grig]
|
|
Автор |
Публикувано | 03.06.09 14:24 |
|
Очаквам да се случи това, че жената ще е направила всичко възможно.
Реално, в частен имот мисля, че само някакви глоби налагаха, ако си го занемарил. Най-често несъбираеми.
Затова- бензинът, клечката и 10 мин по-късно звъниш на пожарната. Демек, пожарът да бъде под особен надзор ;)
| |
Тема
|
[re: KpucaHa]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 03.06.09 14:28 |
|
Аууууууууууу...много си крайна.Но всъщност може би това е интимната мисъл на занемарилите го
| |
Тема
|
[re: Фиш]
|
|
Автор |
Публикувано | 03.06.09 14:28 |
|
Предпочитам думата "прагматична" ;)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nuna76 (непознат
) |
Публикувано | 03.06.09 15:49 |
|
доколкото съм разучила, собствениците на имота са 3-ма, жена от сливен, сина и , и една строителна фирма от бургас. Имали заповед от общината да запечатат имота, горе - долу го направиха - със шперплат по прозорците на приземния етаж - едно време беше клуб там. Но това не попречи на никой след няколко дни да ни събудят пожарни и полиция - подпален покрив. В общи линии общината знае много добре за какво става дума , а за 3 етажна къща незнам колко хлорна вар ще ми трябва за да я обазпаразитя, за да може моята дъщеря която е на 3год, да играе спокойно на улицата!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|