Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 15.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема изоставена къща ни трови душитенови  
Автор nuna76 (непознат )
Публикувано03.06.09 12:27

Намира се на ул. "Цар Асен" до кръчмата "липата". Нещо собствениците не могат се разбра вече 1 година. През това време мангалите от квартала я опощиха до мазилка! Преди няколко дни и подпалиха и покрива. Наоколо се носи воня по лоша и от градски кенеф, но развитие - никакво! Трябвало подписка от живущите в района да се занесяла незнам си къде и тогава евентуално щели да направят незнам си какво! Кий има време да се занимава с бюрократщини! А времето се затоля и ще стане ад!

Тема Re: изоставена къща ни трови душите [re: nuna76]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано03.06.09 12:35

Извинявай за иронията, но нима ние, които пишем в клуба, трябва да направим подписка и да я занесем където трябва?!!!!
Ами като не ви се разкарва, залейте останките с хлорна вар, хем ще обеззаразите, хем ще дезикфекцирате си гражданското си съвест.

Нунче, организирайте се и се спасете от несгодите.Няма друг законов начин!Надявам се компетентната в това направление клубарка да те насочи донякъде.Успех!

Тема Re: изоставена къща ни трови душите [re: nuna76]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано03.06.09 12:56

Е, стига бе, толкова ли ви е скъпо времето, че ви е по-скъпо от собственото здраве и комфорт? В края на краищата трябва да имаш ясни приоритети. Ако къщата е проблемна, задели 2 часа, обиколи съседите си, събери подписка (повече от 2 часа НЕ СА необходими), входирай я заедно със снимки на сградата в общината примерно...или там където трябва и готово.
Ако това с подписката приемаш за бюрократщина, как виждаш ти решаването на проблема? Наистина ми е интересно, аз не мога да се сетя нищичко.

Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се, не забравяй :)

Antes muerta que sencilla

Тема Re: изоставена къща ни трови душите [re: Фиш]  
Автор V.Grig ()
Публикувано03.06.09 13:53

Ами ако девойката е заета и няма време като теб да се занимава с правене на снимки на виртуални небостъргачи и светлинно-пясъчни кули?

Тема Re: изоставена къща ни трови душите [re: KpucaHa]  
Автор V.Grig ()
Публикувано03.06.09 14:13

Не че не си права, но какво точно очакваш да се случи, дори и да се организират не само те, но и комшиите от улицата, че и квартала.

Ако искаш да ти дам няколко примера с общински и частни имоти?

1. Тамам до общината ... целия ъгъл седи заграден с тараби от едно 25 години. Е да дам поне никой не го е обърнал на нужник
2. Тамам до окръжен съд ... опааа парцелче, опааа езерце

седи си като строеж, нужник, езеро, дупка от ... ъ ... 30 години?

3. Сградата на мястото на сегашния хотел Бургас - седя полуразрушена около 16 години грубо, и въпреки общественото недоволство, няколкото пожара, мисля и няколкото намерени там трупа - смрадта си оставаше до онзи ден. Добре че чиляк с много пари реши да построи тва погребално бюро.

4. Сградата на бившия клуб на Моряка ветеран, сигурно я знаеш повече като птиепродавницата "ЙЕС" ... до скоро дори имаше и кръчма ... сега вече си стои изоставена като трърде опасна руина.

Тема Re: изоставена къща ни трови душите [re: V.Grig]  
Публикувано03.06.09 14:14

За протокола, снимката е на Mr.Anderson

Аз съм слаб фотограф

Тема Re: изоставена къща ни трови душите [re: V.Grig]  
Публикувано03.06.09 14:24

Очаквам да се случи това, че жената ще е направила всичко възможно.
Реално, в частен имот мисля, че само някакви глоби налагаха, ако си го занемарил. Най-често несъбираеми.
Затова- бензинът, клечката и 10 мин по-късно звъниш на пожарната. Демек, пожарът да бъде под особен надзор ;)

Тема Re: изоставена къща ни трови душитенови [re: KpucaHa]  
Публикувано03.06.09 14:28

Аууууууууууу...много си крайна.Но всъщност може би това е интимната мисъл на занемарилите го

Тема Re: изоставена къща ни трови душитенови [re: Фиш]  
Публикувано03.06.09 14:28

Предпочитам думата "прагматична" ;)

Тема Re: изоставена къща ни трови душитенови [re: nuna76]  
Автор nuna76 (непознат )
Публикувано03.06.09 15:49

доколкото съм разучила, собствениците на имота са 3-ма, жена от сливен, сина и , и една строителна фирма от бургас. Имали заповед от общината да запечатат имота, горе - долу го направиха - със шперплат по прозорците на приземния етаж - едно време беше клуб там. Но това не попречи на никой след няколко дни да ни събудят пожарни и полиция - подпален покрив. В общи линии общината знае много добре за какво става дума , а за 3 етажна къща незнам колко хлорна вар ще ми трябва за да я обазпаразитя, за да може моята дъщеря която е на 3год, да играе спокойно на улицата!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.