Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:06 03.11.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За неформалите  
Автор marta_s (справедлива)
Публикувано27.05.09 01:57

Днес ме обзе доброта. Четейки темите и особено, следейки нагона на Джъдж да пише в клуб Бургас , ме обзе неистов екзистенциализъм. Мен лично никой и от никъде не ме е гонил. Разбираемо е, че ми жал за хора, поставени в позицията "къш!". Така е странно - да не те желаят, а ти да драскаш по заключената врата ! Въпреки това,поради завоюваната ми като личност гордост и /в 90 %от случаите/ -платено в брой самочувствие, смятам, че Джъджи и стоте му шизофренични его-та, са нездравословни за клуба. Аз съм доста зает човек, така че ми е безсмислено да чета Джуджу, с репликите му, фразирани в стил "зората на интернет". В момента най-отговорно заявавам, че ако модераторите позволят на Д. енд компания да пишат в този клуб, то аз ще се оттегля. И без друго, наистина нямам време.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от marta_s на 27.05.09 02:13.</EM></FONT></P>

Редактирано от marta_s на 27.05.09 02:17.

Тема Re: За неформалите [re: marta_s]  
Автор codeine (оптимист)
Публикувано27.05.09 03:49

Сега.... верно, че малко се изгърчи клуба и модераторите им се наложи да положат цифра човекочасове безвъзмезден труд, но както вече имаме опит - всичко по-някое време омръзва и клубъ си влиза в руслото....

От тази серия поне разбрах, че се казвам Атанас...

Автор ra4O (ентусиаст)
Публикувано27.05.09 08:36

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НЕ, искаме си Мартаааа!!! Направете всичко за да я задържите!! Ако трябва,кръв ще се леееееее..................

Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано27.05.09 10:44

Аз пък не смятам, че модераторите трябва да се правят на детегледачки и да дебнат кой колко ника може да регистрира за единица време...
Искам най-накрая с добро да се оправят нещата и да се приключи тази каша, защото, честно си казвам, омръзна ми и вече не ми се влиза тук... Нека си пишат колкото си искат хората, стига да спазват някакъв приличен тон.
В края на краищата клубът не е частна територия и всеки може да си пише тук и затова най-малка вина имат модераторите :)

Antes muerta que sencilla

Тема Re: За неформалите [re: codeine]  
Публикувано27.05.09 12:25

О, и аз узнах доста любопитни неща за себе си. Повечето от тях не са за детската аудитория.

Тема Re: За неформалите [re: ra4O]  
Публикувано27.05.09 12:27

само да ти прошепна, че няма нужда от кръв. Какви хубави отрови продават, да знаеш...

Тема Re: За неформалите [re: KpucaHa]  
Публикувано27.05.09 12:47

Не казвам да дебнат. Просто да отдЕлят по 2 дена от седмицата за профилактика. Вярно, никой не обича да изхвърля торбите с боклука, ама какво да се прави - служба.

Автор gergi_81 (пич)
Публикувано28.05.09 00:18

Сега като чета това ,чак ми е гузно,че аз съм се отеглил.А тъкмо почнах да намирам общ език с всички.Точно взех да нацелвам баланса и се издъних.Извинявам се още веднъж на всички обидени от мен и дано да не ме смятате за ко. на Джъджи.Но аз все пак мисля че нямам какво да ви пиша,защото вие сте си една "глутниица кучета" която не понася чуждо мнение.Не го възприемате защото не можете да се видите отстрани.И все пак аз продължавам да твърдя,че нищо лошо не съм видял от клуба,даже напротив. Но се усетих ,че не ми е тука мястото,защото си имам мнение за всичко(даже и злобно понякога).Лека вечер на всички и много целувки.

Редактирано от gergi_81 на 28.05.09 00:20.

Тема Re: За неформалите [re: gergi_81]  
Автор mizzoМодератор (Kind of blue)
Публикувано28.05.09 00:57

Гоше, на мен ще ми липсваш, бате, не си отивай, моля те...сериозно говоря.

Тема Re: За неформалите [re: mizzo]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано28.05.09 08:38

Мизо, в 1 посред нощ мн емоционално го раздаваш :)) Само трябваше да сложиш линк към онази песен на Слави- Тииииииии тръгваш със дъждааааа, пуст без теб градааааа (за граматиците- със-то е нарочно ;)) ;))))
И аз бих предпочела Герги да си седи на мястото, ама това, разбира се, не значи, че няма да имам едно наум за него след последните изцепки :) А и ако той не се чувства добре тук, какво да се направи. Все пак, Герги, не си лошо момче, да знаеш :)

Antes muerta que sencilla

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.