|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
РАБОТА
|
|
| Автор |
gergi_81 (пич) |
| Публикувано | 15.04.09 23:50 |
|
|
Търся продавач-консултанТИ с опит в продажбата на черна и бяла техника.500лв.заплата .По два почивни дни през 4 дена.Брутна заплата 630 лв.Бонуси и супер готин управител.Само хора със стаж в подобна сфера.
| |
|
Тема
|
Re: РАБОТА
[re: gergi_81]
|
|
| Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
| Публикувано | 16.04.09 11:58 |
|
|
Язък!С това, последното, направо ме отритна
| |
|
|
|
Баси, не трябва така да режеш народа. Може някоя девойка да няма стаж, ама да е харизматична пък :) За 2 седмици ще влезе в час кое е LCD, кое е TFT или балимаамукакво и след тва стой и гледай.
Иначе за управителя съм сигурна, че е супер готин ;)))
Antes muerta que sencilla
| |
|
|
|
Ей това се казва-Великденски късмет
| |
|
|
|
И мене ме е яд ,че не го разбират това шефовете.Искат да назнача само мъже със стаж а аз най-добре знам че всеки може да се научи за 1 седмица да продава каквото и да било стига да има малко чар и акъл.
| |
|
Тема
|
Re: РАБОТА
[re: gergi_81]
|
|
| Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
| Публикувано | 16.04.09 22:47 |
|
|
Божееее, тез шефове..кой ги избира такива глупави,веееееее
Ще намериш лесно хора, няма страшно!
| |
|
|
|
Шефовете ти хич ги няма. Така и не се научиха, че циците продават... Я си представи една девойка с дълбоко деколте да каже на клиента:
- Ето този самсунг е 1000 лв... панасоника е 2 хил... а ееееей онова там сони с кристалната картинка е 5 хил... АКО НЕ ВИ Е ТВЪРДЕ СКЪПО РАЗБИРА СЕ!
- КОЙ? На МЕН да ми е скъпо? Я дОнеси две...
| |
|
|
|
Брато, ти верно ли търсиш продавачи в клуб Бургас или просто седна да се похвалиш, че си играч ?
| |
|
|
|
И на мен това ми беше идеята, просто не исках да я описвам толкова пошло ;)
Според мен огромния процент на купувачите на техника (особено скъпа!) са мъже, следователно трябва техниката да им я пробутват харизматични девойки, които да ги гледат в очите, да премигват нежно и с усмивка лекичко да пробутват някакви технически данни.
Накрая със сладък тон да го казват това "Ако не ви е твърде скъпо, разбира се" и да събуждат съвсем мачизма у българина ;) Който е най-често на принципа "Да си призная пред тая мацка, че не мога да си го позволя? Да, да! Един кредит- колко му е!"
По мои наблюдения мъжете НИКОГА не тръгват да се "съревновават" в знания за техника пред красива жена и най-често, за да и "угодят" купуват нещо (чист инстинкт, кво да се прави). За сметка на това, дори и твърдо решен да купува някаква техника, има голяма вероятност да сблъскат рогата с мъжа-продавач (все пак и двамата са мъже и клиентът често иска да покаже колко е повече от продавача) и след това от чист инат да не купи, а да се върне след дни или просто да иде в друг магазин и без да се обяснява да посочи желаното.
Дори ако бях на мястото на Герги, бих изразила такова мнение в писмена форма, бих го обяснила подробно и бих го дала на супервайзора или направо на собственика Аз нали обичам да прескачам звена от структурата :))
| |
|
|
|
Абе има много хора, според мен, които четат без да пишат.
То е ясно, че ние продавачи нямаме намерение скоро да бъдем. Макар че що не :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|