|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
Тема
|
Крадците пак са плъзнали...
|
|
| Автор |
MoPcKu (известен) |
| Публикувано | 08.07.08 10:00 |
|
|
навсякъде, из маршрутки, по улиците и по апартаментите. Лятото е сезона на сезонните крадци, които идват обират няколко апартамента и се прибират с по-ценните неща. Лятото е и по-удобно да се краде, защото все има прозорец оставен отворен да се проветрява, а те и това чакат. Идеята ми е бъдете внимателни и преглеждайте всичко преди да излезете, защото апашите чакат някоя удобна наша грешка за да ни обърнат апартамента и да изчезнат с всичко до което се докопат...
| |
|
Тема
|
Re: Крадците пак са плъзнали...
[re: MoPcKu]
|
|
| Автор |
gergi_81 (член) |
| Публикувано | 08.07.08 11:06 |
|
|
Ами какво да направим?Ще се пазим кой както може.То крадци винаги е имало и ще продължава да има.Пък нали и те са хора,трябва и те хляб да ядат.
www.tonkoloni-monkoloni.hit.bg
| |
|
Тема
|
[re: gergi_81]
|
|
| Автор |
MoPcKu (известен) |
| Публикувано | 08.07.08 11:32 |
|
|
Не са хора, щом има работа, а те го мислят по лесния начин...
| |
|
Тема
|
[re: MoPcKu]
|
|
| Автор |
Koдий (оптимист) |
| Публикувано | 08.07.08 11:39 |
|
|
Че то и това е работа... ама на нернормиран работен ден...
| |
|
Тема
|
[re: Koдий]
|
|
| Автор |
MoPcKu (известен) |
| Публикувано | 08.07.08 13:04 |
|
|
ти остай тая работа, докато не станем като в азия няма се спрат...
| |
|
|
|
Именно много трябва да се внимава.Някои от тях са гении крадци гении виждал съм изклюителни ситуации и когато ги разказвах на полицая една нощ кън 12.00 той ми каза кисело: "Бе ти мноо филми гледаш май "
Зяпнах от изумление а ако тук го разкажа пак това дет беше в действителност и вие ще кажете че би трябвало полицая да зяпне
Просто се трябва да се внимава. и то много!!!
| |
|
Тема
|
[re: P. - koвaчa]
|
|
| Автор |
brukk (плебс на нета ) |
| Публикувано | 08.07.08 23:15 |
|
|
мъслех , че никога няма да се случи на мен ...преди 2 години хващаме със жена ми маршрутка от "операта " до мр . зима , малко блъсканица , преди да се качим .тръгваме , но до "старата поща " 2 момичета искат да слязат . направи ми впечатление , защото се качили заедно със нас . шоферът спря , те платиха и се слязоха ....бяха "бели " циганки . чисти и спретнати . спед време се връщах на този момент , и поглед на едната от циганки обьясняваше всичко .. но несъм хитър ..и когато стигнахме мр , и влязохме във магазин , да не отиваме на гости "със празни ръце ", жена ми разбра че липсва портмоне . във същия ден тя взе заплата ....
Too Old to Rock and Roll , Too Yong to Die
| |
|
Тема
|
[re: brukk]
|
|
| Автор |
Kocтaдин_ (минаващ) |
| Публикувано | 09.07.08 00:29 |
|
|
да кофти е,те сега лятото вършеят да им еба мамицата.Аз имах преди няколко години бях свидетел на подобен случай.Докато си пътувах в Транвай номер 7,на едно момиче му откраднаха тел от врата,беше модерно тогава да се носят на врата.Момичето разбра че са и го откраднали чак като си чу че звъни мелодията на телифона и,но този тел. не беше нейният а на друг човек.
Успехът е умението да вървиш от един към друг провал, без да губиш ентусиазъм.
| |
|
Тема
|
[re: brukk]
|
|
| Автор |
gergi_81 (член) |
| Публикувано | 09.07.08 09:34 |
|
|
АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА
АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА
АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА
АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА
www.tonkoloni-monkoloni.hit.bg
| |
|
Тема
|
[re: gergi_81]
|
|
| Автор |
Koдий (оптимист) |
| Публикувано | 09.07.08 10:11 |
|
|
Гоше, ко ти стана, бе момче?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|