Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 23.11.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гавра с..трупове.нови  
Автор marta_s (справедлива)
Публикувано05.03.08 12:07

За пореден път доказахме, че една от националните ни черти е липсата на мярка. Нелицеприятната /от моя гледна точка/ възбуда, която предизвика в целокупното бг население случаят с влака София - Кардам вече започна да преминава всякакви граници. То не бяха версии, то не беше чудо. То не беха журналисти, изживяващи се като следователи, прокурори, криминалисти и тем подобни специалисти. Имам един въпрос. Ние нация от идиоти ли сме, щом пролази и версията за терористичен атентат ??? Ами сигурно. Все на нас - или глуха акула, или свирка без топче. Или терористи, които се пазят в тайна.

А се оказа, че в държавата има един нормален човек. Той се обади в предаването на М. Цветков. Знаете ли какво каза ? Няма такова нещо като "национален траур". Трагедията може да бъде само лична.

Език кости няма - кости троши!

Редактирано от marta_s на 05.03.08 12:13.

Тема Re: Гавра с..трупове.нови [re: marta_s]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано05.03.08 12:35

Тайните терористи са сладка АТАКАджийска идея. Мислех, че поне скръбта на близките на загиналите ще ги спре да манипулират читатителите си. Познай.

Antes muerta que sencilla

Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано05.03.08 15:26

Причината за тази трагедия според мен е ясна,но никой не иска да вади "горещите картофи" от огъня.Нали не са загинали негови близки я?Както винаги става-Всяко чудо за три дни.Ето и днес на същото място нова катастрофа.Този път на хората им се е разминало...............докога ли?

Тема Re: Гавра с..трупове.нови [re: KpucaHa]  
Публикувано05.03.08 21:12

Ха, така им се пада на читателите. Най - много им се пада на зрителите на Цоцолова и Коритаров /Бареков не го споменавам умишлено, защото имам некво шесто чувство, че в мисленето му има некво рационално начало/ , които /Ц и К/ с много сериозен тон не изключват въпросната възможност. Това означава 1. Че или лъжат като цигани, че не са чели нищо по въпроса или 2. Че наистина не са чели нищо по въпроса. А въпросът, драги зрители е в това, че точно терористите не са банда зевзеци, които погаждат мръсни номерца, надничат от ъгъла , за да видят какво се е получило и се кискат тайно в шепи на майтапа, ами супер много държат Светът да разбере кои са и защо като са взвривили едно нещо, това означава, че не желаят да са част от Русия. Това, последното, го пояснявам специално за зрителите ни от първи до трети клас. А иначе - то я ясно. Дразня се, когато възрастни хора по телевизията ми поднасят простотии, ама много ...накрая ще се превърна в таен терорист.

Тема Re: Гавра с..трупове. [re: morska valna]  
Публикувано05.03.08 21:14

Изобщо не ме терзаеше причината до момента , в който ти прочетох "отговора", но айде. Причината , скъпа ми вълничке, в прав текст, е следната:
М-ъ-р-л-я-щ-и-н-а

Тема Re: Гавра с..трупове.нови [re: morska valna]  
Автор marid (диване)
Публикувано05.03.08 21:21

Причината е ясна, пък и да не е - ще стане ясна, но смисълът от това е никакъв, поради простата причина, че поуката ще умре, преди да се е родила. Не за друго, ами защото цяла България се е заела да разследва, плюе и да се бие в гърдите как страда, докато снима с телефона си как умира...

Тема Re: Гавра с..трупове.нови [re: marid]  
Публикувано05.03.08 21:32

Да, а обикновеният, нормален човек от предаването на Цветков, некси не е представителна извадка. липсва му, нали се сещаш, раздиращо драматичният момент. Бе много е обикновен дагуеба! Голяма работа като бил нормален.

Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано05.03.08 21:41

То гаврата с умрели,че е грехота, грехота е, ама и с живите, дето уж са с акъла си.Та пари се отпускат, та национален траур, та сърцераздерателни слова, отмяна на всенародни веселби по случай националния празник....Божеееееее..Боже....Боже!

Горкото момиче, което не стана булка, горките роднини на шефа на музея...на другите загинали...

На чешмата видях едно дете да пие от шепите си - и захвърлих чашата си.

Тема Re: Гавра с..трупове.нови [re: marid]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано05.03.08 21:48

Е, ти пък...искаш да се впусне като Батман и да спасява хората?!!!!!Сигурно му е нов апаратът?!!!

Извън кръга на майтапа - разбрахме ли кои са истинските хора, които спасяваха и помагаха..или по стар обичай..да се самооплюем, да посипем главите си с пепел, па..да се напием...

На чешмата видях едно дете да пие от шепите си - и захвърлих чашата си.

Тема Re: Гавра с..трупове.нови [re: Фиш]  
Публикувано05.03.08 21:55

истинските хора, които спасяваха и помагаха са същите, въху които се нахвърлиха като лешояди, че са виновни. отврат. Опитвайки се да си отговоря "защо така" , стигнах до извода, че не разсъждавам правилно и май е най-добре да си заема онази стая, която са ми обещали в една много висока сграда в Морската /с източно изложение/, и да бързам, докато не са ме изпреварили

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.