|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
една молба
|
|
| Автор |
Ra4OKowa4a (старо куче) |
| Публикувано | 13.12.07 20:04 |
|
|
Моля ако има човек който би се разделил с стар но работещ компютър
може дае от 199... година достатъчно е да зарежда BIOS не че ако може и останалото да има инсталирана и изправна ОС да ми пише тук.Учител съм в едно училище и ще се радвам да се научим с учениците как се сглобява и разглобява компютърна система как се правят някои общи базови неща -инсталиране на Уиндоус/Линукс как се тестват , настройват драйвери ,програмикак се отразява количеството памет на работата на машината и все такива неща.
Надявам се молбата ми да не е била нескромна.Искам да знаем като свършим учебната година нещо повече от това че сме влизали в часовете по информатика и информационни технологии и че в V-box има снимки на голи жени Ако (надяам се намеря два компа дасе научим реално как се правят мрежи и какво е сървър и все такива работи.Децата са умни и любознателни поня някои от тях
Благодаря предварително
| |
|
|
|
моят комп е таково нещо -199....имам изгледи за смяна , но незнам кога точно . сигурно следваща година. ако дотогава все още имаш таз нужда, ще те го дам. срещу няколко компютърни обяснения.(нещо като урок по информатика за твоите деца. )
Too Old to Rock and Roll , Too Yong to Die
| |
|
|
|
Цената е приемлива:))) разбира се че което знам измежду онова което ме питаш ще бъде казано. Аз съм особено щастлив когато хората питат.Споко ние не бързаме за сега съм намерил 3 машини които са разсипани но частите им са си в тях сиреч правим сухи тренировки -разглобяваме сглобяваме после пак наново и така натаък покорно благодаря На вашите услуги стига да го знам това което те интересува.
Мисля че вероятно ще съм в състояние да отговоря ако не ще се консултирам с най подходящите хора а аз имам и такива приятели и сред бившите ми преподаватели и сред сегашните ми контрагенти с които се налага да имам някакви отношения във връзка с училищните ми задължения.
Благодаря за отзива
| |
|
|
|
Аз имам един такъв и с радост ще ти го дам. И без това седи като паметник и никой не го ползва, мисля, че 2001 го взимахме, ще свърши работа.
| |
|
|
|
Чудесно :)) Само трябва да сте сигурни че няма да ви потрябва защото лесно се дава трудно се купува.
Аз ще съобщя на Г-н Директора ако потвърдите на ето този имейл
www.stoyanow2000@yahoo.com и ми пишете как според вас ще е удобно да се срещнем .Ние ще дойдем с кола ще се постараем да не ви обременяваме с чакане .Моето училище е в Грудово Средец Имаме си кабинет но с кабинетните машини не може, а ви казах, че те искат да видят вътре да пипат да експериментират да всички до един и момичета и момчета.и беличките и по мургавичките . искат сами да си правят нещата.
Благодаря Ви:)))
| |
|
|
|
Трябват ли ти още бройки,братче? Или вече запълни достатъчно?
| |
|
|
|
Първо да се извиня на всички бях болен тия дни натрових се с нещо ли някъде съм се пъхал на лошо място.много бях зле (значи че ще живея мноого дълго като от това се отървах:))) В понеделник влизам в болница Надявам се да ме поправят.
Внимавайте с тестените закуски и кафето , а и евтините цигари за месото вие си знаете.
1 трябват ми 2-3 компа за училище отделно децата са навити да си купят от някъде за по 30 - 40 - 50 лева нещо да го ползват в къщи докато посвикнат или решат че не се интересуват от такава техника и знания повече от колкото им трябва за оценка в бележника.Около 70 деца са от тях може би 16 -20 могат да си позволят такъв разход не знам закона как разглежда такива случаи да не стане от добро на зло Това с деца все пак 9 клас но деца
Ако имате идеи пишете !
Да, като ме изпишат почвам с директора с колата да обикаляме 2- 3 колото намерим може и някой скенер той поне не иска консумативи, Ами това е за сега .Инак кабинета ни е оборудван Е, имаме проблеми с БТК -не дават интернет , но надявамсе ще се оправи и това Тъкмо няма да ме ядосват с тези голи каки и тая смотана чалгария да ги гледам как сучат.
До скоро на всички благодаря за вниманието.Трябва да ги научим поне тези които искат да знаят . За други няма как Бог да им помага. и на нас дано помогне ама той помага на онези дето си помагат сами.
Честита Коледа и весела Нова 2008 година здраве и живот !
| |
|
|
|
за тебе, Рачко!Отговорно го заявявам и аз! Да те обичат много твоите близки и тез симпатични келеши, за които ,дай Боже, да намерим нещо интересно!
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
|
Тема
|
Re: Здраве!
[re: Фиш]
|
|
| Автор |
mddmd (непознат
) |
| Публикувано | 29.12.07 18:34 |
|
|
Тука намерих нещо http:// www.itema-pg.com - може да те заинтерисува.
Много здраве и късмет през новата 2008 г.
Редактирано от mddmd на 29.12.07 18:35.
| |
|
Тема
|
Re: Здраве!
[re: mddmd]
|
|
| Автор |
Фиш (вече спокойна) |
| Публикувано | 29.12.07 18:51 |
|
|
Много благодаря за здравето, но ако иде реч за комповете, мен не ме интерисуват, по доста причини.Рачо Ковача зададе друг въпрос, но ако от тази фирма искат да направят дарение на учениците му, мога да помогна със съвет(безплатен) как да го оформят счетоводно
Успешна 2008!
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|