Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:21 10.11.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема една молбанови  
Автор Ra4OKowa4a (старо куче)
Публикувано13.12.07 20:04

Моля ако има човек който би се разделил с стар но работещ компютър
може дае от 199... година достатъчно е да зарежда BIOS не че ако може и останалото да има инсталирана и изправна ОС да ми пише тук.Учител съм в едно училище и ще се радвам да се научим с учениците как се сглобява и разглобява компютърна система как се правят някои общи базови неща -инсталиране на Уиндоус/Линукс как се тестват , настройват драйвери ,програмикак се отразява количеството памет на работата на машината и все такива неща.
Надявам се молбата ми да не е била нескромна.Искам да знаем като свършим учебната година нещо повече от това че сме влизали в часовете по информатика и информационни технологии и че в V-box има снимки на голи жени

Ако (надяам се намеря два компа дасе научим реално как се правят мрежи и какво е сървър и все такива работи.Децата са умни и любознателни поня някои от тях
Благодаря предварително

Тема Re: една молбанови [re: Ra4OKowa4a]  
Автор brukk (плебс на нета )
Публикувано13.12.07 20:20

моят комп е таково нещо -199....имам изгледи за смяна , но незнам кога точно . сигурно следваща година. ако дотогава все още имаш таз нужда, ще те го дам. срещу няколко компютърни обяснения.(нещо като урок по информатика за твоите деца. )

Too Old to Rock and Roll , Too Yong to Die

Тема Re: една молбанови [re: brukk]  
Публикувано13.12.07 21:03

Цената е приемлива:))) разбира се че което знам измежду онова което ме питаш ще бъде казано. Аз съм особено щастлив когато хората питат.Споко ние не бързаме за сега съм намерил 3 машини които са разсипани но частите им са си в тях сиреч правим сухи тренировки -разглобяваме сглобяваме после пак наново и така натаък покорно благодаря На вашите услуги стига да го знам това което те интересува.

Мисля че вероятно ще съм в състояние да отговоря ако не ще се консултирам с най подходящите хора а аз имам и такива приятели и сред бившите ми преподаватели и сред сегашните ми контрагенти с които се налага да имам някакви отношения във връзка с училищните ми задължения.
Благодаря за отзива

Автор pticasprujina (непознат )
Публикувано16.12.07 17:24

Аз имам един такъв и с радост ще ти го дам. И без това седи като паметник и никой не го ползва, мисля, че 2001 го взимахме, ще свърши работа.

Тема Re: една молбанови [re: pticasprujina]  
Публикувано17.12.07 00:09

Чудесно :)) Само трябва да сте сигурни че няма да ви потрябва защото лесно се дава трудно се купува.
Аз ще съобщя на Г-н Директора ако потвърдите на ето този имейл
www.stoyanow2000@yahoo.com и ми пишете как според вас ще е удобно да се срещнем .Ние ще дойдем с кола ще се постараем да не ви обременяваме с чакане .Моето училище е в Грудово Средец Имаме си кабинет но с кабинетните машини не може, а ви казах, че те искат да видят вътре да пипат да експериментират да всички до един и момичета и момчета.и беличките и по мургавичките . искат сами да си правят нещата.
Благодаря Ви:)))

Автор ra4O (минаващ)
Публикувано27.12.07 13:23

Трябват ли ти още бройки,братче? Или вече запълни достатъчно?

Тема Re: една молбанови [re: ra4O]  
Публикувано27.12.07 23:12

Първо да се извиня на всички бях болен тия дни натрових се с нещо ли някъде съм се пъхал на лошо място.много бях зле (значи че ще живея мноого дълго като от това се отървах:))) В понеделник влизам в болница Надявам се да ме поправят.
Внимавайте с тестените закуски и кафето , а и евтините цигари за месото вие си знаете.
1 трябват ми 2-3 компа за училище отделно децата са навити да си купят от някъде за по 30 - 40 - 50 лева нещо да го ползват в къщи докато посвикнат или решат че не се интересуват от такава техника и знания повече от колкото им трябва за оценка в бележника.Около 70 деца са от тях може би 16 -20 могат да си позволят такъв разход не знам закона как разглежда такива случаи да не стане от добро на зло Това с деца все пак 9 клас но деца
Ако имате идеи пишете !
Да, като ме изпишат почвам с директора с колата да обикаляме 2- 3 колото намерим може и някой скенер той поне не иска консумативи, Ами това е за сега .Инак кабинета ни е оборудван Е, имаме проблеми с БТК -не дават интернет , но надявамсе ще се оправи и това Тъкмо няма да ме ядосват с тези голи каки и тая смотана чалгария да ги гледам как сучат.
До скоро на всички благодаря за вниманието.Трябва да ги научим поне тези които искат да знаят . За други няма как Бог да им помага. и на нас дано помогне ама той помага на онези дето си помагат сами.
Честита Коледа и весела Нова 2008 година здраве и живот !

Тема Здраве!нови [re: Ra4OKowa4a]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано27.12.07 23:30

за тебе, Рачко!Отговорно го заявявам и аз! Да те обичат много твоите близки и тез симпатични келеши, за които ,дай Боже, да намерим нещо интересно!

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Тема Re: Здраве!нови [re: Фиш]  
Автор mddmd (непознат )
Публикувано29.12.07 18:34

Тука намерих нещо http:// www.itema-pg.com - може да те заинтерисува.
Много здраве и късмет през новата 2008 г.

Редактирано от mddmd на 29.12.07 18:35.

Тема Re: Здраве!нови [re: mddmd]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано29.12.07 18:51

Много благодаря за здравето, но ако иде реч за комповете, мен не ме интерисуват, по доста причини.Рачо Ковача зададе друг въпрос

, но ако от тази фирма искат да направят дарение на учениците му, мога да помогна със съвет(безплатен) как да го оформят счетоводно
Успешна 2008!

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.