Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:33 05.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Ваклин - кмет?нови  
Автор mizzo (Kind of blue)
Публикувано26.08.07 18:31

С риск да отнема длъжността на дабълди да пуска статии искам аз да пусна тази тема:

Инвеститорът на първия български небостъргач Ваклин Стойновски e номиниран за кмет на Бургас. На извънредно заседание изпълнителното бюро на партия “Бургас” взе решение да издигне неговата кандидатура на предстоящите местни избори. Стойновски е известен бургаски предприемач, създател на партия “Бургас”, от три години стопанисва плаж Бургас- Север, като неговата фирма “Онтайм” спечели концесия и за двете плажни ивици на града. Има верига заведения в Бургас.

“Визията на Бургас като един модерен европейски град се свръзва точно с авторитетен предприемач и модерно мислещ млад човек като Ваклин Стойновски , сподели след заседнието Соня Георгиева член на ИБ на партия Бургас. Според нея Стойновски се е доказал пред съгражданите си като успешен мениджър и ангажирана с проблемите на обществото ни фигура.

Не знам за вас, но аз съм меко казано разочарован...

Тема Re: Ваклин - кмет?нови [re: mizzo]  
Автор Jt2 (минаващ)
Публикувано26.08.07 19:40

Дубрютру!
Така е решил Йоан, така е направил Стойновски. Човека толкова безплатни чадъри набоде, иде време да си плащате неблагодарници такива.

А Double_Diaper недей го чака, сигурно е паркирал колелото в подземния паркинг и си пие млякото на последния етаж на небостъргача.

Тема Re: Ваклин - кмет?нови [re: Jt2]  
Автор marta_s (справедлива)
Публикувано26.08.07 20:21

ЕЕЕЕ, направо ми закиселя...донт би со сириос / акцентът малко дразни, ама нема как/

Език кости няма - кости троши!

Публикувано26.08.07 20:22

Както е тръгнало, не е зле да покани и мажоретки! Хората ги кефи!

Автор Seaborn (Aeronnen Tull)
Публикувано26.08.07 20:50

Мислиш че ще разпокъса анти-Йоан вота ли? Аз не съм наясно, затова питам. Този коментар прочетох и се чудя дали има основания (какви са доводите), ако знаете нещо, казвайте:
"Йоан дърпа конците на Стойновски, ти не си ли го разбрал досега а и всички други наивници. Целта да е да се пръснат гласовете за да не загуби пияницата още на първия тур. На балотажа Стойновски ще подкрепи Йоан, в това може да си сигурен на 300%."

Ако е така ни очаква мноооого интересна кампания преди изборите. Да видим кой какво и срещу кого ще говори. Ясно е, че досега не се е чуло Ваклин да критикува кмета (да го хвали също не помня). Пфу.

Тема Re: Ваклин - кмет?нови [re: Seaborn]  
Публикувано26.08.07 21:07

Събирането на бира /енд риба/ понякога обезсмисля дебати от този сорт. Но от друга страна, ядосаните биха могли да се изнервят достатъчно, че да обезсмислят този пост ...знам ли

Тема Re: Ваклин - кмет? [re: Seaborn]  
Автор codeine (транквилант)
Публикувано26.08.07 21:17

Може би това е целта, но кой на кого не е ясно... Ваклин добре си развива бизнеса по Йоаново време, така да се каже климатът му е благоприятен... Освен това надали ще си зареже дейностите, за да става кмет баш в период на възход на бизнес начинанията.

Че е ясно от чии гласове ще дръпне - ясно е. Че няма да спечели - също... обаче за крайната цел не съм сигурен. Изглежда на човек, дето да мисли дългосрочно, затова съм склонен да си мисля в следната насока. Ако спечели Митко, има голям шанс да бъде успешен кмет. А един успешен кмет на следващите избори ще бъде доста по-труден за преборване от развалината Йоан.... Както и да е...

Важното е, че излиза, че ако се кандидатира за кмет - претакова цялата идея на така обявената "кауза Бургас"... Бях останал с впечатлението, че мисли по-напредничаво, разочарова ме хабсолютно...

Редактирано от codeine на 26.08.07 21:23.

Автор Jt2 (минаващ)
Публикувано26.08.07 21:24

Ето какво казва едно човече, което искрено мразя:

В отговор на:

Според Георги Манев, лидер на партията „Средна европейска класа”, която ще подкрепи кандидатурата за кмет на Димитър Николов, „Ваклин Стойновски робува на Йоан Костадинов и на БСП, понеже БСП е разцепена и това се видя на пленума, където Йоан Костадинов бе издигнат с минималните седем гласа отгоре”. “Сега на тях им е необходим млад човек, който да се впие в дясното и да откъсне колкото може гласове. Ваклин Стойновски умело стои вдясно като бизнесмен и обяви, че ще строи небостъргач, подземни паркинги, като бизнесмен разчита на подкрепа на дясното пространство”. Всъщност той нито ще направи тези неща, които изброих, нито ще може да разцепи гласовете на Димитър Николов, но все пак това е приоритет на БСП и Йоан Костадинов за начин на печелене на избори. Един човек, който е окрал хлебозавода, за което съм сезирал прокуратурата, е странно да се кандидатира за общински съветник, камо ли за кмет. Но все пак това е последният му шанс, за да остане на пазара, след като е потънал в кредити. Има прости хора, които му вярват. Надявам се интелигентните хора да проявят разбиране и да не се подмамват по лъжливи обещания, а подкрепят Димитър Николов”, заяви Манев.

Понеже Й. си има нов любимец, Манев в момента умира от ревност. Тоя филм вече сме го гледали. Историята с Дражев се повтаря - от Дражев на Манев, от Манев на Стойновски. Все пак има развитие - прост -> проста мутра -> мутра

Тема Re: Ваклин - кмет? [re: mizzo]  
Автор antikmeta ()
Публикувано27.08.07 13:44

Тоя клоун-убиец напълнил града с едни малолетки да набират членове за партията му. И те имат наглостта да ми връчват брошура на МЕН :))....

От кво сте разочаровани бе, гопода форумци?? От господин Небостъргачев?? ... И друг път като си изберете някой любимец по-внимателно да му четете биографийката!

ЙоанКо - убиецът на Бургас!

Автор mizzo (Kind of blue)
Публикувано27.08.07 13:50

На мен ми се видя много странно. В събота чета в 24 часа че според соц проучване на МБМД, ГЕРБ води в цялата страна, но най-големия процент бе в Бургас - 40%. На следващия ден - Ваклин се кандидатира за кмет. Съвпадение?? Едва ли...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.