|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Като при Олимпиада, древна.
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 01.10.07 11:39 |
|
Драги клубари,
Предлагам да заровим оръжията и да помислим за предстоящите местни избори.Остават само 26 дена.
"По реда на регистрацията в комисията кандидатите за градоначалник са:
1. Ваклин Стойновски, издигнат от Коалиция "Ваклин Стойновски за Бургас", 2.Ивайло Дражев, издигнат от Предизборна коалиция "Роден край",
3.Румен Ангелов, издигнат от ССД,
4.Димитър Николов от ГЕРБ,
5. Найден Милков, издигнат от Предизборна коалиция "Възраждане",
6. Валери Симеонов от Атака,
7.Стоян Желязков от ПП "Общество за нова България",
8.Мария Инджова, издигната от НДСВ,
9.Андрей Едрев от Българска партия "Либерали",
10.Георги Дражев от Съюз на патриотичните сили "Защита"
11. Йоан Костадинов, чиято кандидатура е издигната от Инициативен комитет.
"Източник:
За кого?Нищо не съм чувала за Стоян Желязков, Андрей Едрев и Георги Дражев(освен,че последният е брат на друг кандидат- Ивайло Дражев).
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...Редактирано от Фиш на 01.10.07 12:03.
| |
Тема
|
Re: Като при Олимпиада, древна.
[re: Фиш]
|
|
Автор |
Judge (ентусиаст) |
Публикувано | 01.10.07 13:59 |
|
Ако изберем Валери, ще осъдят Йоан, което е СУПЕР!
Ако изберем Митко, може да вкара с листата на герб и разни небългарски елементи, а аз съм крайно против в общината да има хора с небългарски произход и корен!
Ако изберем Ваклинчо, е това си е почти като самоубийство, градът ще работи за него, ще го докараме на крепостничество!!!!!! Достатъчно е омърсен да сложим такъв елемент на кметския стол.
Ренито - ми тя тая .... не е ли лека жена? Подучух разни такива неща че лесно вдигала своите крака пред бизнесмени с дебели кореми!!!! Тц тя е мутреса на години вън такива зли гадини!
Йоан - е осран!
Ииии другите - не ги знам
| |
Тема
|
[re: Judge]
|
|
Автор |
barowec (брадър) |
Публикувано | 01.10.07 14:21 |
|
Че Йоан трябва да си отиде - спор няма,но с него трябва да си отиде и висшата му администрация,големи каши забъркаха,то строежи ли не бяха,продажби ли не бяха.На тях кой ще им потърси отговорност - или пак ще стане кой крал,крал - който не е крал да е крал.
Аз съм съгласен с теб за Валери донякъде.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
codeine (транквилант) |
Публикувано | 01.10.07 14:29 |
|
Коя е Ренито?
| |
Тема
|
[re: barowec]
|
|
Автор |
codeine (транквилант) |
Публикувано | 01.10.07 14:39 |
|
Аз пък не вярвам... ама хич! Колкото осъдиха Софиянски.... Няма как просто, кметът винаги може да си измие ръцете с общинския съвет.
| |
Тема
|
[re: codeine]
|
|
Автор |
Judge (ентусиаст) |
Публикувано | 01.10.07 15:34 |
|
ренито бе инджова
не я ли знаеш??
Абе ренито бе .. ее оная там с вдигнатите крака
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 01.10.07 16:13 |
|
Да не забравяме, че това са публични изказвания и не бива да даваме такива квалификации било за г-жа Ренета Инджова или г-жа Мария Инджова.
Да се върнем към темата.
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mizzo (Kind of blue) |
Публикувано | 01.10.07 16:53 |
|
Както и на предишни избори се е случвало, имаме куп участници, които са "за спорта". Такъв със сигурност е Мария Инджова, като опит на тотално губещата симпатизанти НДСВ, да покаже, че още диша. Такива са и Ивайло Дражев и Георги, който се кандидатира за да помогне на брат си. Борбата е класическа червени-сини или Йоан Костадинов - Димитър Николов. Силното обединяване около кандидатурата на Николов на десните сили, принуждава стария кмет на ходове, с които да си гарантира поне балотаж. Димитър Николов обединява десните и кампанията му е насочена към младите. Значи трябва някой да отлее към себе си десни гласове - Румен Ангелов и някой, млади - Ваклин Стойновски. Найден има доста фолк-фенове, които също могат да свършат работа. Андрей Едрев и Стоян Желязков не мога да ги коментирам, понеже нито ги познавам нито знам нещо за партиите им, но няма да се учудя ако и тяхната задача е подобна. Истината е, че Валери Симеонов ще събере много гласове, които ще решат изхода от балотажа.
Не съм учил за политически анализатор, ама е толкова прозрачна картината, че с моите скромни наблюдения върху политическия живот през последните две години, мисля че това което изписах е 95% точен сценарий.
И съдейки по огромната омраза която екипа на телевизия СКАТ не крие към досегашния кмет, се надявам че за пръв път от 12 г. насам Бургас ще има нов кмет!!!
Наздраве!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kи (не позна) |
Публикувано | 01.10.07 19:10 |
|
На мен лично повечето имена нищо не ми говорят(най-вече поради дългото ми остсъствие от града)
Обаче...това,което чета тук,ми стига,да преценя,че никой от тези,не заслужава моя глас.Ако,разбира се,инфото е достоверно..:-)
Знам единствено повечко за Дражев(оня с бързия влак Черноморец Бургас София),та той човечеца е за освидетелсване,къде е тръгнАл...до там ли я докарахме?!
| |
Тема
|
[re: Kи]
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 01.10.07 21:02 |
|
Да ти призная, това може и да ти помогне.Ние, които сме си все тук, по-добре си се познаваме.Както се казва:никой не е пророк в собственото си селоВсе пак това не е покупка, която можеш да направиш и после да захвърлиш.Има някакви вечни играчи, на всяка манджа меродия, както, ти, отбеляза с прословутия собственик на Черноморец- София или репутацията на други кандидати, както не особено ласкаво се изказа Джуджи.
Ако приемем,че Бургас е АД(акционерно дружество), от какво се нуждае едно предприятие - от добро управление.Мисля, че ориентацията трябва да е към хора, които са известни като добри управленци.
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|