|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Петък вечер
|
|
Автор |
mizzo (Kind of blue) |
Публикувано | 27.09.07 17:14 |
|
Имаше навремето такава тема и започва да ми липсва.
Утре е петък и предлагам да се съберем по-голяма група. Има и доста нови които се появиха в клуба, ако искат да заповядат. Мястото ще го уточним на лични бележки.
Ентусиасти?
| |
|
Аре сега пък на лични бележки!?
И кво толкова да споделиш в темата, нали затова си я отворил??
Обещавам да не се обаждам на рецепцията и да казвам, че съм заложил бомб..
ЙоанКо - убиецът на Бургас!
| |
Тема
|
Re: Петък вечер
[re: mizzo]
|
|
Автор |
Kи (не позна) |
Публикувано | 27.09.07 19:23 |
|
Ами някои ще работим в събота..:-(
Но идеята ме привлича,особено ако дойде Джкакбеше там,да види той кви кокошки,парцали,и др.подобни сме(ама и ние него да видим де-да не стои отстрани и да наблюдава)
П.С.Кат се съберем по-голяма група-кой ше бием?:-))Майтап си правя,уточнявам(кат къцко вапцаров),зарад московчанчето,че сичко приема буквално!
| |
Тема
|
[re: Kи]
|
|
Автор |
mizzo (Kind of blue) |
Публикувано | 27.09.07 23:20 |
|
Московчанчето и джкобешетам има да ги чакаш...
Те са силни само тук
Ако дойдат на сбирката ще трябва да обърнем нещо...не някоя халба, нещо по-голямо
Аз почвам да се навивам да почерпя ако се появят. Само да не пратят подставени лица хехе
| |
|
Не мога да те разбера..
Ако искаш като се разберем къде ще ходим ще ти кажа, заповядай.
Защо трябва да го пишем на всеослушание че да се съберат всички воайори да си правят удоволствие за наша сметка. Ти предполагам че ще дойдеш с останалите. Или бъркам...??
| |
|
Хе хе, много хубава тема. Събирайте си се и после разказвайте, може всичко др. тук , само за Бога не пишете къде - това на лични . Приатно прекарване ви желая.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Judge (ентусиаст) |
Публикувано | 28.09.07 12:22 |
|
криво ти е че те показах какво си пенлеве нали :)
затова си ревнал да ми трият постовете
хаха нещастник
| |
|
Абе смешник, я се разходи малко по други български форуми и виж, можеш ли ден да просъществуваш. Само за вчерашните ти изяви ще получиш три дена бан и последно предупреждение за окончателен. Разкарай се и не им у****й на хората хубавата тема.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
barowec (брадър) |
Публикувано | 28.09.07 14:09 |
|
Идеята е чудесна,но едно не мога да разбера - защо е тази конспирация,нещо се вживяваш по отминали дни преди мноого години.
А на купон като на купон,ще се видим,ще пийнем и кой от къде е
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kи (не позна) |
Публикувано | 28.09.07 19:57 |
|
Сигурно сега се веселите някъде:-)
Аз ще пропусна,този път...
А колкото до воайорите,си прав!Затова и аз съм на същото разстояние,демек мисля,че не трябва да се пише тук мястото и часа...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|