Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:38 12.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема какво мыслете за тв "скат"нови  
Автор brukk (непознат )
Публикувано21.05.09 23:25

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: brukk]  
Автор toxic-alert (непознат )
Публикувано03.09.07 21:12

Опитваме се да не мислим.....

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: toxic-alert]  
Автор brukk (непознат )
Публикувано03.09.07 21:17

а трябва ,че само плащаме такси...

Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано03.09.07 23:09

Ми аз съм на RN-a,но не съм доволна.Обаче като чета "ласкавите' отзиви примерно ей сега за Скат,съм останала с убеждението,че всичките са от един дол дренки.Та смятам да си остана на RN-a,не защото както казах ми харесва,а защото смяната на Тв оператор ми се вижда от трън та на глог

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: morska valna]  
Автор brukk (непознат )
Публикувано03.09.07 23:26

права си всички смени са кофти ,обаче да гледаш тв "скот" е още по кофти.заръбяват възрасни хора със народни музики и сериали от рода на"курасо".ще ги раскарам...

Автор marta_s (справедлива)
Публикувано04.09.07 01:12

мыслеме дека са отбор юнаци сите. кат фанеш единио, та да отфучиш един на другио. култУв отбор водещи за още по-култУва публика. тва У от култУра иде...

Език кости няма - кости троши!

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: marta_s]  
Автор Kpиcтиaнceн ™ (ентусиаст)
Публикувано04.09.07 09:38

И сега на български ако преведеш

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: Kpиcтиaнceн ™]  
Автор barowec (непознат )
Публикувано04.09.07 11:16

Хей,какво искате от една телевизия - те всички са еднакви - но хайде сега да оплювате,защото с това сте закърмени - в СКАТ няма чалга,има актуални новини,има едно предаване на Вальо Касабов - Паралакс поне малко го гледайте,ами на Ст.Иванов -Предизвикано не ви ли харесва.Е като във всяка телевизия и тук има издънки като предаването на Албена Вулева и проф.Вучков - но какво да се прави - винаги е имало така наречените "грешки на природата "Изобщо за СКАТ може да се говори много

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: barowec]  
Автор marta_s (справедлива)
Публикувано04.09.07 21:52

Тоа па! За кво ми е да ги оплювам, като не ми пречат хорицата. Ами, че аз не ги гледам, ето това е радостната новина. Иначе съм попадала поне веднъж на всяко от публицистичните им предавания и вервай ми, човек. Под всякаква критика са. Абсолютно елементарни позиции и тези, неприятно изглеждащи водещи, странно изглеждащи гости, противен интериор, лошо осветление и звук...пропуснах ли нещо? Три неща им признавам, обаче: 1. Спестовници са. Не харчат пари за разни там нелепи /и въобще за каквито и да били/ подобрения. 2. Спечелиха обичта на масовата простовата публика. Партия и ТВ в едно. Очаквайте 3 в едно , т.е бонус с държава /да,да...друг път/ и 3. Разсмиват ме до сълзи. От предаванията им лъха хумор в суров, необработен вид и това е уникално. Евалла!

Език кости няма - кости троши!

Тема Re: какво мыслете за тв "скат"нови [re: marta_s]  
Автор brukk (непознат )
Публикувано04.09.07 22:03

права си и на мен много ми е чудно-едни и същи исперкали дърти хорица...и друго -какво значи професия "общественик"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.