Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:35 14.11.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Морскинови  
Автор mizzo (Kind of blue)
Публикувано12.07.07 20:24

Не исках да поствам тази тема публично, но ми писна. Кажи харесва ли ти форума в последните няколко месеца?
Аман от демокрация, аман от свобода на словото. Тъкмо реша да се включа в някоя интересна дискусия и веднага виждам че онзи олигофрен вече е опорочил темата с инфантилни, безмозъчни и неадекватни отговори. И ми минава мерака за каквото и да било. Пример: темата на марта_с за кръчмата.
Ужасно е да му четеш глупостите и след като аз съм единствения който успява да не му каже нищичко, въпреки че и на мен ми коства големи усилия, както забелязваш останалите не го правят и го подхранват само за повече и повече глупости. Улавям се, че все по-често подминавам сайта с клубовете на дира, понеже знам какво ме чака там. ПОмисли върху въпроса и дай да измислим нещо. Не може да не може да му се наложи някакво ограничение. Посещавам и други клубове и знам че е възможно. Айде моля те.

Тема Re: Морскинови [re: mizzo]  
Автор 1_ot_vsi4ki (непознат)
Публикувано12.07.07 22:05

Що не вземете да се прекръстите на "Петимата от Клуба" и да си оформите един частен клуб дето да си пишите само вие.........и без това ако се включи друг има всички шансове след 3 мнения да го откажете с глупостите и офф-топика.
Няма смисъл да казвам кои са петимата........

Тема Re: Морскинови [re: 1_ot_vsi4ki]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано12.07.07 23:46

Ти пъ! Не пишеш, ама явно четеш)))И броиш..а записваш ли..грехове)))

Умът пресмята.Духът копнеее. А сърцето..си знае своето...

Автор Judge (член)
Публикувано12.07.07 23:48

ае чешит и други ти го казаха това тук не ти е заведейницето да се правиш на шев - ЯСНО????

И още нещо, когато имате проблем с нервите идете на лекар а не си търсете кого да обвините за нещастното си ежедневие. Понеже ти беше от тея дето све бие в гърдите че необиждат, тук наричаш някого олигофрен заради онази невротизирана женица марта_с, айде обаче си направи труда да прочетеш нейните постове в последните 3 актуални теми във форума и тогава ела да ми ревеш като пеленаче за нов памперс...

Публикувано13.07.07 00:30

Що така, ве/!!Аз какво съм казала на Джуджо?!!!

Тема Re: Морскинови [re: Фиш]  
Автор mizzo (Kind of blue)
Публикувано13.07.07 01:47

Сори Фишка, и ти като мен държиш твърда линия, ама все повече тука се говори за неква четворка ли петица ли, нам ли, та за тва. Ще ти се реванширам с едно пиене. ОК?

Публикувано13.07.07 09:26

Ох, помислих,че ще черпиш с пЕене)))

Вишеградската четворка? Петимата от РМС? Г-7?)))

Автор Dzoro ()
Публикувано13.07.07 11:18

Пиши и мен в графата на тези, които смятат че клуб Бургас принадлежи на няколко форумци( 5 или по-малко) и се опитвате да го превърнете в маса от заведение, на която останалите да се чувстваме натрапници.
А въпросната ти тема е ЯВЕН опит за налагане на цензура, защото видите ли на някой от 5-рката не му харесвал определен участник.
Благодарение на вас клуб Бургас е абсолютно капсулиран.
Ей, Главния модератор на ДИР-а, МОРСКИЯ не е идеално лош, но заради аверчетата му може да ну вземете скалпа.

Became she, what she became!

Тема Re: Морскинови [re: 1_ot_vsi4ki]  
Автор MoPcKuМодератор (известен)
Публикувано13.07.07 11:37

Аз не мисля, че пишат петима, а може би имат повече време от останалите, но е добре да се спазва добрия тон, а не да се подстрекават дразнения.

Тема Re: Морскинови [re: Dzoro]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано13.07.07 11:41

Аз винаги съм казвала, че сме отворени за нови неща- нови теми, нови хора, нови мнения..
Просто ние сме от активната част на населението- във всякакъв смисъл. Всичко правим по начина, по който и пишем тук- с хъс. И не ни мързи. Какво толкова не ви харесва това? Някъде да сме казали "Не пишете!"? Напротив, аз пък се радвам на нови лица :)

Antes muerta que sencilla

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.