Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:02 15.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Бургас мрази ваклин точка ком!нови  
Автор antikmeta ()
Публикувано04.06.07 22:04

Как мразя да бълвам негативизъм, ама 2 новини в нета ме изкараха от релси! По-скоро едната новина и коментара към втората!!!

Нищо особено, ще кажат повечето, новина като всичко останали. "Да, ама не!" На мене ми се струва поредната ПР акция на местната мутра. Иначе как да си обясня съвсем случайно попадналото име на В.С. в края на "новината"?
Новина?... По-скоро ми прилича на преразказ на четвъртокласник на тема: "Какво ми се случи първия ден на плажа?"
Дано да не съм прав, ...ама някой да познава бургаските редактори на Дир-а и как им плаща въпорсния: аванс-заплата или на парче?

Поздравления за автора на статията! Приятно му става на човек да чете за бургаските мутри: Манев и ваклин, двете страни на един и същи медал - "Герой на капиталистическия труд!"
Сега се съсредоточете върху третия коментар на Krs. Звучи ли ви познато? Да питаме КрисаНа! Тя е винаги осведомена! Чудя се само де се губи Валидола та не е скокнал да те защитава във форума на СЕГА, моме! Да не са му спрели заплатката от 1-ви?

СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!
НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО....

Бургас мрази ваклин

ЙоанКо - убиецът на Бургас!

Тема Re: Бургас мрази ваклин точка ком!нови [re: antikmeta]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано04.06.07 22:20

Аз пиша във всички форуми, ако не си забелязал. Мисля, че си забелязал всъщност, тъй като ти също си във всички форуми :)) Та тъй- и аз като тебе. Имам бол време. Откакто излязох от IRC не моа си начеша крастата да пиша. Иначе можеш подробно да прочетеш там какво съм писала- че партиите сами по себе си не са страшни, ако няма електорат. А ако има електорат, значи има хора зад тях.
Никъде не съм защитила никой, макар че бих могла, тъй като Божко лично го познавам и знам от на кой попарката е хапвал на воля.
Това е единственото, което ще напиша по темата, щото не обичам да се оправдавам, пък и гледам на Вальо Топлото първото интервю :)
А първата статия е нормална- лесно предвидимо е, че на високопосещаван плаж, ако няма спасители, ще има инциденти. И Стойновски го каза преди 3 седмици, затова сега го цитират. Просто няма мърдане. За съжаление, трябва да го направят и безплатно.

Antes muerta que sencilla

Тема Re: Бургас мрази ваклин точка ком!нови [re: KpucaHa]  
Автор double_d (минаващ)
Публикувано04.06.07 22:32

Ква е тази тема Бургас мрази Ваклин.Това че един човек не симпатизира на този човек не значи че целия Бургас го мрази.Напротив!!!Както се убедих в последното предаване по Скат,по-голямата част от бургазлий сме на негова страна.А да питам някой чувал ли е нещо че той щтял да прави собствена партия за кметските избори

Автор antikmeta ()
Публикувано04.06.07 22:33

Да бе, нямам си друга работа и кисна по форумите... Няма кой да ми плаща да му градя имидж(като тебе

)

Ти коя от двете си на снимката зад ваклин? Черната или червената?
Думите ти за некой си Божко, автор на статията висят във въздуха, поне докато не кажеш от чия попарка е хапвал. В противен случай ги приемам като поредната ПР акция в полза на мутрата...

Тема Re: Бургас мрази ваклин точка ком!нови [re: double_d]  
Автор antikmeta ()
Публикувано04.06.07 22:36

Остана само валидола и левскарчето да се обдаят, та да се изчерпи списъка на бургазлии, които го подкрепят...

Тема Re: Бургас мрази ваклин точка ком! [re: antikmeta]  
Автор codeine (транквилант)
Публикувано04.06.07 22:37

Не, античепе... заплата не съм получавал, сега му дойде времето да си призная...

АЗ СЪМ ВАКЛИН СТОЙНОВСКИ!!! На Крис и плащам солидна цифра с поне 4 нули месечно с единствена задача да дебне всички форуми в българското(и не само) интернет пространство и да защитава бизнес интересите ми. Естествено трябва да я контролирам и затова пиша и аз.
Е, за да ти стане донякъде по-хубаво, ще ти кажа, че я глобявам по 50 кинти за всеки случай като трябва да се намеся на нейна страна...Сега е времето да провериш колко такива мнения съм писал и ще видиш с каква сума е глобена...
Само се чудя това да го броя ли за такова, или да и оставя все пак някой лев а?

Публикувано04.06.07 22:38

Ти коя предпочиташ да съм?
Днес съм по желание ;)

Ако провериш нещата до сега, които съм казала, ще видиш, че не съм излъгала никъде ;) Ма тва си е мой проблем.

Автор codeine (транквилант)
Публикувано04.06.07 22:39

Ей ме бе, любов моя... как няма да те уважа?

Автор antikmeta ()
Публикувано04.06.07 22:45

Знаех си, че не си първа хубост и мутрата те държи по-настрана да не му разваляш пейзажа...

Публикувано04.06.07 22:48

Да, беее, така си е.
Ма да ти кажа махнах мустаците наскоро, сега по-ставам. Даже един мъж ме загледа веднъж, може най- накрая някой да ми обърне внимание! (стискай палци, плс)
Между другото, коя съм, викаш? :)Честно да ти кажа, аз правя снимката. Щото никой не ще да се снима с мен...и аз...таковата... Поне да съм в играта.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.