Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:31 13.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Небостъргач в Софиянови  
Автор lauresil (незапознат)
Публикувано19.03.07 10:52

Вчера гледах новините по бтв и говореха че щял да се строи небостъргач на цариградско в софия.
Много ме хвана яд, че нашата попрехвалена столица отново ще ни изпревари дали заслужено или не.
Тайно се надявах поне в това начинание да сме преди софиянци но уви като гледам скоростта с която се строи нашия докато го почнат другия ще е завършен

Тема Re: Небостъргач в Софиянови [re: lauresil]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано19.03.07 11:04

А защо не подкрепи проекта когато другите го нападнаха? Нали затова се забави- щото пререва мало и голямо и до сега не остана документ, който да не е проверен.

Та скоростта, с която се строи нашия, са дължи точно на това. През октомври ще бъде първата копка. Софийският ще го започнат другия месец. Какво да се прави.

Над Доном угрюмым идем эскадроном,
На бой вдохновляет Россия страна.
Раздайте патроны..

Публикувано19.03.07 11:06

Но като се замисля и там сега започват някакви брожения против строежа, така че може да се позабавят и те...

Раздайте патроны..

Автор antikmeta (непознат)
Публикувано19.03.07 12:07

Пич, като толкова много държиш да сме първи в нещо, що не вземеш да изсипеш една кофа л...на върху кмета или в по-добрия случай пред Общината, ама така че да се образува пирамидка?

Деа и малоумниците ви! Да разсипеш сто и кусур годишна морска градина, само и само да имаш първия небостъргач си е Ибати и малоумието!

А колкото до това дали ще сме първите с небостъргач ще ти дам 2 теми за размисъл:
място: Цариградско шОсе => Морската градина
инвеститор: Софийски(чуждестранни) бизнесмени => ваклин точка ком

Смех

ЙоанКо - убиецът на Бургас!

Тема Re: Небостъргач в Софиянови [re: antikmeta]  
Публикувано19.03.07 12:52

Абе, чуждестранни инвеститори... Те днес в-к 'Атака" за тва излязоха със статия "Ексченгета строят небостъргач"...
Айййде първо вземи прочети нещо, че да не ме ядосваш.

А пък Ваклин точка ком е най-добре да направи кооперация на това място, и друг път съм го казвала:) Поне като ще мрънкате, да има за какво да мрънкате :) Другата ми идея- автоморга, се приема за прекалено екстравагантна ;)

И тъй като покрай тоя път ще бъде и "Кьошето", смятам, че нищо няма да и стане на Морската. Ма друго си е некой "анти..." да се изкаже бе, колкото да ме ядоса рано сабахлен:)

Раздайте патроны..

Тема Re: Небостъргач в София [re: KpucaHa]  
Публикувано19.03.07 13:03

Ще ли да ми отговориш само на два въпроса?

1. От колко години живееш в Бургас?
2. ваклин точка ком ли ти да дава хляб?

Сетих се и още нещо да те питам, ама понеже е овър лимита, дето сам си го сложих може и да не ми отговаряш:

3. В колко морски градини извън БГ си била?

Редактирано от antikmeta на 19.03.07 13:07.

Тема Re: Небостъргач в София [re: antikmeta]  
Публикувано19.03.07 13:10

А ти към коя агенция работиш?;) И нали не се обиждаш на "анти"-то, сам си си се кръстил така, какво да направя:) 23. Хляб не ям.

А по- нагоре съм се объркала, следващият месец е обявена първата копка на небостъргача на мястото на "Ропотамо". В квартал "Яворов"- културен паметник под егидата на ЮНЕСКО,да се отбележи за протокола.

Раздайте патроны..

Публикувано19.03.07 13:15

Последният въпрос не го разбрах. Хората извън БГ строят хотели по морето, какви градини ??????

Раздайте патроны..

Тема Re: Небостъргач в София [re: KpucaHa]  
Публикувано19.03.07 13:17

Не отговори на нито един от въпросите ми!
Не съм се обидил на анти-то, опитвам се да разбера личния ти интерес в цялата работа.
Не работя в агенция (за каква агенция иде реч?)
Да оставим оставим софийските проблеми на софиянци, използвах примерът само за съпоставка...

Публикувано19.03.07 13:21

Информационна агенция. За какво да ти отговарям иначе?

Отговорих ти на всички въпроси. Дали отговорите ми те задоволяват е друга тема. Според мен тръгнахме да спамим въпросната:)

А примерът беше НЕУДАЧЕН, аз много държа да показвам на хората като дават неудачни примери, просто за да не го правят следващ път;)

Раздайте патроны..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.