|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Пак за катастрофите...
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 09.03.07 16:04 |
|
днес докато отивах на работа видях 2, като едната на околвръстното беше доста гадна!!! Та не се научиха, че задминаването става само в лявата лента. Преди седмица един беше паркирал направо в езерото...
Скороста като неможете да си ограничите поне не трепете невинни хора!!!
| |
Тема
|
Re: Пак за катастрофите...
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
KpucaHa (питбул териер) |
Публикувано | 09.03.07 17:44 |
|
Селският бабаитлък е много голяма напаст. Според мен всички тия катастрофи идват от тотално немарливото ни мислене- що да не го изпреваря отдясно, що да карам с 60, що да сменя летните със зимни гуми, кой пък ще ме хване, че съм пил, е, кви са тия колани ся дето ни карат да слагаме... Все едно, мама му стара, че всички са шотландски бойци и са безсмъртни. Да ама не. И покрай тия нинджи умират невинни хора.
Щото който иска да се самоубива, трябва да си го прави индивидуално.
Над Доном угрюмым идем эскадроном,
На бой вдохновляет Россия страна.
Раздайте патроны..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
codeine (транквилант) |
Публикувано | 10.03.07 20:28 |
|
Снощи имаше и една гадна на околовръстното покрай Зорница до Бенковски... Аз да чукна на дърво се прибрах жив и здрав и този път
| |
|
Аз баш пък на 8-ми март се случи да карам зад таксито,което ми отне предимство миналата година през юни на битака.Стана ми толкова гадно,защото цялата ситуация от този ден премина в съзнанието с всички подробности.Та ние едва излязохме от горящата си кола.Такси с номер А-0992 АВ Шевролет Калоса.Не,че единственото такси,което не спазва каквито и да е правила на пътя,ама аз да го напиша............
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (пристрастен) |
Публикувано | 16.03.07 00:15 |
|
Преди седмица две ходиме да гледаме гонки с автомобили,първо бяха на входа на Бургас но май дойде полиция и се преместиха ,чудя се как има хора да си пържат на максимум колите.Но явно са били чужди или мама и тати ги поддържат после
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
codeine (транквилант) |
Публикувано | 16.03.07 00:27 |
|
Е не, доста бъркаш... колите са си лични, а младежите вкарват всеки лев, дето изкарат в тях... това е хоби, страст..както искаш така го наречи. Само дето тука си нямат място дето да се събират и да пилят гуми...за разлика от Божурище по софийско.
Трябва и тука едно подобно място дето да може да се изразходва енергия, за да са спокойни улиците...
| |
Тема
|
[re: codeine]
|
|
Автор |
DTMF (пристрастен) |
Публикувано | 16.03.07 00:35 |
|
Имаше една червена жигулка дето направи за смях много западни колиЯвно е някой голям фен дето не знам какъв двигател е монтирал вътре. Иначе си е адреналин да
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 16.03.07 09:10 |
|
ако летище Равнец не беше толкова далече щеше да има всеки ден гонки...
btw виж тоя линк продиктувано от подиса ти
Редактирано от MoPcKu на 16.03.07 12:31.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
codeine (транквилант) |
Публикувано | 16.03.07 09:42 |
|
че пускат ли там...да вземем да го приватизираме
| |
Тема
|
[re: codeine]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 16.03.07 10:48 |
|
к'во значи пускат то е изоставено!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|