Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:39 14.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови  
Автор MoPcKuМодератор (известен)
Публикувано06.03.07 15:46

към центъра вече се точат от 20-40 мин или 2-3 километровото разстояние се минава за това време. Следващия кмет, които заложи на това или да направи надлез на кръстовището към Созопол и обиколен без да се влиза през центъра, а директно да се отива на магистралата може да бъде сигурен, че гласът ми ще е за него...
Вече има много хора в града и толкова много коли, а улиците стават все по тесни с паркираните коли по тях и не виждам да се прави нищо по този въпрос та разбрахте идеята...
Криса да си почва предизборната агитация и да не забрави това, което искам аз...

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: MoPcKu]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано06.03.07 18:24

Да, разбира се, мислила съм вече по този въпрос. Смятам като собственик на ЛукОил да увелича безумно много бензина от екологична гледна точка (щото ние все пак освен биодизел ще оставим едно цехче за бензин, един вид бутиково производство) и смятам, че естествената реакция от това ще бъде изчезването на задръстванията из града и най-вече в посока Меден рудник. Освен това ще закрия 211 и тролея и ще пусна дирижабли, с което още повече ще облекча трафика. Коди вече знае, че подготвям първа метростанция в мазето си, чакам да засъхне боята по цистерната (фирмена е, трябваше да я брандирам),че да я махна от там и да освободя място за метрото.
Накрая всички улици ще ги направя пешеходни, щото и без това за друго няма да ни трябват.
Спечелих ли ви??

Над Доном угрюмым идем эскадроном,
На бой вдохновляет Россия страна.
Раздайте патроны..

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: KpucaHa]  
Автор codeine (транквилант)
Публикувано06.03.07 18:30

И велосипедни алеи да добавя... да знайш обаче, че като станеш кмет требе се оттеглиш от фирмата... скрит съдружник един вид..

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: codeine]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано06.03.07 18:33

Ще оставим Krs съдружник, нищо, че е проста:)
Тва много хубаво човек да страда от раздвояване на личността, а:)
Ама държа да обърнете внимание, че съм традиционалист- сигнатурата ми е на руски в тон с бъдещия ми президентски пост на "Бургас" АД

Над Доном угрюмым идем эскадроном,
На бой вдохновляет Россия страна.
Раздайте патроны..

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: MoPcKu]  
Автор tanashubav (минаващ)
Публикувано06.03.07 20:29

Ако става дума за кръстовището на път 1-9 и 2-79, т.е. това:

то решението ще е това:

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: KpucaHa]  
Автор marta_s (осица)
Публикувано07.03.07 10:20

Мани го това метро, че ще се издавим като мишки в него. Помисли какви възможности разкрива въженият транспорт - демек лифтомобили над целия град. Много еко, много романтично, особено като спре тока /нема начин да не спре/ и в кабинката до теб има висок и красив младеж. Рискът да си с миризлив циганин ще сведем до минимум като въведем задължителен абонамент, плащане по банков път и указателни табелки на английски.

Език кости няма - кости троши!

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: marta_s]  
Публикувано07.03.07 10:33

Добре, ама как ще се возят братята тогава? Не е хуманно така, дискриминация един вид... веднага ще ни юрнат от стотина организации за правата на циганите...
А! Сетих се! Въжения транспорт ще бъде с ръчно/крачно задвижване...така хем ще е напълно еко, хем ще подсигурява трудова заетост на тъмнозеленото население...ак се сещате вица

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник...нови [re: codeine]  
Публикувано07.03.07 10:37

Не решаваме им проблема като им подарим колела за да въртят педалите по улиците, хем няма си пречим, хем няма да се крадат...

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник... [re: marta_s]  
Публикувано07.03.07 10:38

Марте метрото не е задължително да е под земята...

Тема Re: Сутрешни задръствания от М.Рудник... [re: MoPcKu]  
Публикувано07.03.07 10:47

Ми дай тогава да минем на варианта рикши... трябва да има полза някаква от тях и да си вадят паприте с пот на челото, данмислят за глупости...тъкмо ще прибавим леко екзотичен привкус на града...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.