|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
добрите заведения???
|
|
Автор | marietata (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.05.06 10:41 |
|
Здравейте на всички! От скоро съм в Бургас и май ще си остана тук до края на лятото :) Не че се оплаквам, де! Не познавам особено града, исках да знам кои заведения бихте ми препоръчали. Да не е много скъпо, ама поне храната да си я бива. Колегите ми от новата работа препоръчаха Redfox, ама не съм ходила там още...
| |
Тема
|
Re: добрите заведения???
[re: marietata]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 31.05.06 14:55 |
|
я хвърли едно око също така има горе една тема в която има инфо за заведения в Бургас погледни и там!
къде ми е кокЪла
| |
Тема
|
[re: MoPcKu]
|
|
Публикувано | 31.05.06 15:51 |
|
Е, супер! Мерси за информацията! Ще я разгледам и ще драсна пак ако имам въпроси! Фен съм много на пицариите, дано в Бургас намеря някоя хубава, че иначе не знам цяло лято как ще я карам 
| |
Тема
|
[re: marietata]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 31.05.06 17:35 |
|
Е, значи в РедФокс-а ще ти хареса, там освен пици има и доста други вкусни гозби, а иначе пицарии из града ни бол, тествай и където ти хареса повтаряй!
къде ми е кокЪла
| |
|
"Славейков" улицата над БИЛЛА - "Perfetto" поне за мен са едни от най-вкусните пици на пещ наоколо има и още едно място в "Изгрев" ама си го пазя в тайна щото е малко и трудно се намират места там пък и не е за шумни компании
желая ти приятно прекарване
Аха, UNIX - досеща се Щирлиц.
- Аха, Щирлиц - досеща се UNIX-а
| |
Тема
|
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 01.06.06 01:36 |
|
къде се намира "ред фокс"? до входа на киното ли беше? Обикновенно ходя на една "Българска кухня" до автогарата и ми харесва като цени и вкусотия))
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
ice_9 (substance) |
Публикувано | 01.06.06 06:27 |
|
добрите пицарии...
са:Гранд Италия-освен пици със страхотен вкус,можеш да хапнеш и от другите италиански специалитети...а и имаш шанса да те обслужи самият Лео
Луксор-пиците са колкото огромни,толкова и вкусни
Булевард-има какво да се желае още по обслужването
На Кея(на мястото на Златна рибка)
Има и други,но за това-друг път
Но на РедФокс-а до Дупките не се лъжи да сядаш-пици няма! ,има до Триа център,както и с/у ТОХ-а,но там е...подтискащо
"Не се страхувай от съвършенството-никога няма да го достигнеш!"
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
niro (Капитана) |
Публикувано | 01.06.06 16:43 |
|
Ред Фокса е с/у закрития паркинг на Триа-та
| |
Тема
|
[re: ice_9]
|
|
Публикувано | 02.06.06 12:01 |
|
как така в пицария няма пици???? А в "Българска кухня" сядах и ми хареса храната, ама не става да заведеш някой на вечеря там.... Или теб да те заведат ;)
| |
Тема
|
[re: After_Dark]
|
|
Автор | Seb (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.06.06 21:08 |
|
Говориш за бившия Орфей нали.Значи отсреща до Тенювата къща е новата пицария Романс и там пиците са доста по-добри.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|