|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Интернет от ComNet (не е реклама)
|
|
Автор | Meтoди (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.05 13:41 |
|
Във форума постоянно срещам хора, които се оплакват от доставчика си или търсят друго решение за проблемната си свързаност. От години ползвам Интернет в града ни, сменил съм почти всички доставчици и мога живописно да охарактеризирам всеки един от тях. Ще им спестя обаче скверните слова, които междувпрочем заслужават и ще кажа просто, че съществува само един ISP, от който съм безкрайно доволен и той се нарича ComNet! От м. Август съм на тях и пребиваването ми в Мрежата се превърна в удоволствие. Интернета не е спирал дори при гръмотевични бури, а скоростта е винаги максималната, за която плащам. Срещу 25 лв. получавам 128 Kbit/s (16К) Международна скорост и забележителните 384 Kbit/s (48К) Българска свързаност. Трафика разбира се е неограничен и нета не спича, дори да тегля много - нещо, което правя, повярвайте ми - денонощно. Разделението на БГ и Международна скорост ми дава възможност да тегля едновременно торенти от чубжина и родината със сумарна скорост, равна на 64 килобайта в секунда! И докато аз се радвам на изънземните за Бургас скорости, приятелите ми все още се гърчат с 10, каквито получават от други ISP за същите пари. Такъв бърз и стабилен Интернет, за 25 лева в Бургас при друг доставчик - няма. Горещо ви препоръчвам ComNet и ще се радвам ако други техни абонати потврърдят казаното от мен тук. Замислих се в момента за това, че ако и останалите доставчици заработят със същите качество, стабилност и бързина бургазлии биха могли да берат плодовете на една по-засилена конкуренция. Докато в един хубав слънчев ден, може би в близките месеци вички ще се поздравим с високи спорости на ниски цени! Дано!
| |
Тема
|
Re: Интернет от ComNet (не е реклама)
[re: Meтoди]
|
|
Автор | yaйззз (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.05 17:54 |
|
Абсолютно подкрепям. Аз съм на ComNet вече от две години. Всичко казано по-горе си е точно така. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esti () |
Публикувано | 11.11.05 00:51 |
|
Чак пък толкова....
Ти случайно да не си Вальо, че така го превъзнасяш комнет?
Аз съм повече от две години към тях и до скоро наистина бяха без конкуренция, но през последните месеци са непоносими!!!
Никога не знам кога ще ми спре нета, а за гръмотевичните бури си е закон - спира още при първата светкавица.
Както и да е......
Да са живи и здрави и да се развиват!
| |
Тема
|
[re: esti]
|
|
Автор | op (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.11.05 01:07 |
|
.... и да се рекламират 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 11.11.05 01:33 |
|
АДСЛ му е майката 
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 11.11.05 17:23 |
|
Особенно с новата скорост!
къде ми е кокЪла
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дeйвид Бekъм (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.05 21:42 |
|
А каква е инсталационната такса? А тези 25 лв включват ли DC++? Може ли да ми кажеш телефона в офиса им?
| |
Тема
|
[re: Дeйвид Бekъм]
|
|
Автор | watson (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.05 23:03 |
|
Телефоните и нсталационните такси им ги има на сайта ама пак според тоя сайт тези 25лв. са без ДДС, демек 30. И май има по-добри оферти - напр спектрумнет предлагат 128/512 за 25 с ДДС (вярно, не съм 100% сигурен дали бургаският им филиал не си слага ДДС допълнително, забравих да ги питам това, но така е на сайта им, макар че там срещу тези пари пише чудовищните за нас 320/2М ама било само за София) 
| |
Тема
|
[re: watson]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 09.12.05 11:38 |
|
Т'ва за София е ясно отдавна, проблема е че няма оптика до Бс за да имаме и ние тая адска скорост, бе то май оптика има ама БТК се бърка навсякъде и гледа да спира работата на обикновенните доставчици! Това вече взе да писва на някой и редовно се оплакват, гледам, че има тема и за СитиНет...оплаквания разбира се!
къде ми е кокЪла
| |
Тема
|
|
|
Автор | б-c (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.05 11:39 |
|
Комнет. Това същите ли са дето за всеки проблем на клиентите с интернета им искат пари?! И дето при възникнал проблем карат хората да си носят компютрите във фирмата? Дето при всяка гръмотевична буря изгарят мрежовите карти на половината им клиенти? Същите ли?  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|