Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:15 17.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Стана зима бе...нови  
Автор MoPcKuМодератор (известен)
Публикувано30.10.05 11:26

пак за 1-2 дена и се смени сезона в друг, аз направо не разбрах как стана пак и вече вън е "лют" студ. Не знам дали на вас ви прави впечатление, ама от "циганското лято" се метнахме на зима май, вече есен няма...

къде ми е кокЪла

Тема Re: Стана зима бе...нови [re: MoPcKu]  
Автор morska valna (morsko 4edo)
Публикувано30.10.05 18:06

Глобализъм и разширяваща се озонова дупка.Ма тия дето праят "големите" пари,боли ги газъ.И ний и те няа сме живи да се види,докъде ще я докарат.Всеки бърза да живей.Ай ся да не казвам,че някои от дет минат,подире им трева не никне

Тема Re: Стана зима бе... [re: MoPcKu]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано30.10.05 21:16

И един стууууд

Тема Re: Стана зима бе...нови [re: DTMF]  
Публикувано31.10.05 08:46

Бе отвратителна работа, много набързо се смени сезона и организма трудно свиква така...ще трябва да наблягаме на червеното винце и паржолите...

къде ми е кокЪла

Тема Re: Стана зима бе...нови [re: morska valna]  
Публикувано31.10.05 08:47

Тия световни проблеми отразяват ли ни се на нас...

къде ми е кокЪла

Автор morska valna (morsko 4edo)
Публикувано31.10.05 10:48

То хубу да наблягаме на паржолите,ма мноу скъпи бе,пък и виното още ври.А за световния проблем дет питаш,влияе и още как.Аз съм минала преди известно време 30-те и не помня такива тропически температури през лятото,а между другото Бургас беше известен с продължителна и топла есен.Още от месец Май тръгвахме на плаж,та чак до края на Септември,без да вали през целия юни или нещо от сорта не на място за другите летни месеци,а зимата ни беше мека.

Автор angel_mind (новак)
Публикувано31.10.05 11:21

За световните може и да си позатворим очите, ама местните не са за подценяване хич:

Тема Re: Стана зима бе...нови [re: angel_mind]  
Публикувано31.10.05 11:56

Tочно щях да пускам тема за това...може ли такива неща да се случват всекидневно, а само веднъж в годината да се пише за тях...

къде ми е кокЪла

Тема Re: Стана зима бе...нови [re: morska valna]  
Публикувано31.10.05 11:58

Така, така и аз ги помня тия годинки, но напоследък голям прелом в световен мащаб...много вода се изля и сезоните се побъркаха...

къде ми е кокЪла

Тема Ти от къде го вадишнови [re: morska valna]  
Автор glasnaglarus (seabird)
Публикувано01.11.05 22:10

този живописен език, девойко мила?

Love should be everything or not at all...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.