Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:31 17.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема внимание!нови  
Автор morska valna (morsko 4edo)
Публикувано29.09.05 16:15

Докладвам,че в М.Рудник в зона" Б ",блоковете около училище"Константин Петканов" обикаля една жена на средна възраст с дълги черни коси и очила и събира "помощи" за сираците от дома в гр.Средец. С няколко приятели си направихме труда да направим справка и хората от там ни отговориха,че не знаят нищо за нея поне за сега.жената си отбелязва къде не са и отворили и ходи да проверява и да звъни настойчиво.Зная само че живее в бл,445 в М.Рудник.

Тема Re: внимание!нови [re: morska valna]  
Автор MoPcKuМодератор (известен)
Публикувано29.09.05 17:23

А в полицията обадихте ли се? Поне мисля, че и те трябва да знаят за какво става въпрос...

къде ми е кокЪла

Публикувано29.09.05 17:35

Работата е там,че не зная дали точно в полицията трябва да се обадя.Подразбрахме,че май работи за някого и точно този някой не ни се нрави.За това не знаем какво да предприемем и решихме поне да отправим предупреждение

Публикувано29.09.05 17:41

Аз мисля, че трябва да се обърнете към компетентните органи те да му мислят, какво да правят щото не е хубаво да се "обират" невинните хорица!

къде ми е кокЪла

Публикувано29.09.05 18:32

Наскоро един човек направи оплакване в районното РПУ.От там почти му се изсмяха, и му казаха,че си имали къде по- сложни проблеми от неговия(все пак му приеха писменото оплакване),а след известно време,същия човек осъмна с окипазена кола и повредена врата на апартамента.Та ние точно за това не сме наясно,коя е инстанцията към която да отправим сигнала,а и не знаем нас какво ни очаква и откъде да се опазим

Публикувано29.09.05 19:01

Ами ако трябва се обаждате по телефона, де да знам такава объркана страна като нашата няма...Ако има документи поне и пойскайте от въпросната и после ще е залепим тук да е гледат всички!

къде ми е кокЪла

Публикувано29.09.05 20:13

Тя не се легитимира и случайно разбрахме,че първо е ходила при познати(факт е и това,че имала син с ДЦП,нещо,което разбира се буди съжаление,но тя го използва за пред познати) и те и дали там по нещо,за да не ги притеснява.Носи със себе си само някакви квитанции,които нямат разбира се нищо общо с гр.Средец.На печата четем-ФОНДАЦИЯ"ПОМОщ И МИЛОСЪРДИЕ"-СТАРА ЗАГОРА.Можем само да научим имената и и да ги напишем,ако от това ще има полза

Авторvvv (Нерегистриран)
Публикувано29.09.05 20:46

Не давайте пари на хора които чукат на вратата ви, няма такива добронамерени фондации и всеотдайни хора които ще тръгнат да събират по апартаментите за деца и болни хора. Най-често се представят за служители на червения кръст а те не събират пари по този начин. Нагли са, това най-много ме дразни. Карат хората да се чувстват виновни че не могат да им дадат пари.
Миналата година насъсках кучето срещу две такива и с крясъци бягаха по стълбите. Помощни училища, интернат, червен кръст не събират пари по този начин. Ако някой такъв ви дойде на вратата, искайте му документите, ако ви ги даде кажете че искате да се обадите там където се представя че работи (разбира се не звънете на телефони които те ви дават а попитайте на услуги 144). Ако кажат че нямат време значи лъжат и викнете полиция. Ако пък се свържете с въпросното училище, интернат или фондация /на последните в никакъв случай не давайте пари/ и ви кажат че такива лица не работят за тях, викнете полиция и задръжте измамниците докато ги хванат (аз бих ги изпреварил и заключил входната врата). Полицията ги лови, не бъдете с нагласата че нищо не ги вълнува.

Тема Re: !!!!!!!!!!!!!нови [re: morska valna]  
Публикувано29.09.05 21:07

Ами аз точно за това пуснах предупеждението.Майка ми е работила известно време в нашето сиропиталище и от нея зная под каква форма постъват дарения и помощи за дома.Преди няколко години направих(в завода където работех) кухненски дъски за рязане,че тяхните Д-Р Колницкая ги беше изпочупила(те си бяха и доста стари),ама лично ги занесох.Оказа се ,че домът нямал пари да купи други

Тема Re: внимание! [re: morska valna]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано30.09.05 00:33

i w Sl.brqg e pylno s takiwa natrapnici,пишете до телевизията,нали имаше едно предаване дето разследваше подобни истории

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.