Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:17 28.11.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Егати кабеларкитенови  
Автор Voice (of America)
Публикувано22.05.04 14:43

В тая държава неведнъж е казвано, че всеки прави каквото си иска. Е и кабеларките не остават назад.
От няколко дни в квартала се извършават такива разкопки, каквито не е имало сигурно от строежа на самите сгради.
Някаква си кабеларка е решила да не използва канализацията (както правят всички останали) ами да си изкопае собствени канали и шахти. Нямаше да е толкова лошо ако всичко вървеше по план и хората бяха информирани.
Тук план няма - копае се навсякъде, разбива се асфалта и вероятно никога няма да бъде положен нов.
Днес обаче ме изумиха.
Отварям входната врата и ИЗНЕНАДА - изкоп, плътно до блока по цялата му дължина. Има едни съоражения наречени "стъргало" - е вече ги няма. Горките застанали са на пътя на амбициозната кабеларка. За съжаление на пътя им са застанали още и градинките пред блока, някой от които бяха доста добре поддържани. Минават и през ремонтираната преди няколко месеца площадка на един от входовете. Хората бяха пръснали маса пари, 1 седмица изравняваха и полагаха нови плочки а сега тия мангали за няколко минути разрушиха всичко.
Обяснението, което са получили някой от съседите е - полагаме кабели на една телевизия за интернет. Така и не намерих човек, който да ми каже коя е тая телевизия. И как да го намеря като навън има оставени само чернилки а чернилка остава ли се без контрол става страшно.
И не си мислете, че ще бъдете пощадени. Аз съм сигурен, че в разгара на лятото ще бъде разкопан целия център и няма да се намери кмет, който да ги спре.

Тема Re: Егати кабеларкитенови [re: Voice]  
Автор MoPcKuМодератор (известен)
Публикувано24.05.04 10:12

Щом разбиват, трябва и да оправят...макар, че това
за нас не се отнася! Направете жалба в кмеството!

къде ми е кокъла

Тема Re: Егати кабеларките [re: MoPcKu]  
Автор Voice (of America)
Публикувано24.05.04 14:13

Ще ги видя след почивните дни какво ще направят

Публикувано24.05.04 14:45

След този проливен дъжд няма ли наводнение
при вас? Да не говорим, че сигурно са пораснали
и гъбки....за мезе....

къде ми е кокъла

Тема Re: Егати кабеларкитенови [re: MoPcKu]  
Автор Voice (of America)
Публикувано24.05.04 15:55

Голем кеф! Търкаляме се в калта и се замеряме с кални топки. Малките сме ги наредили около локвите да строят кални замъци докато старите взимат кални бани. Всички сме като едно голямо кално семейство.
За к'во ни е море...

Авторvoice (Нерегистриран)
Публикувано25.05.04 13:49

Взимам си думите обратно.
Добри хора
Преди се спъвах само в изкъртени плочки, сега сложиха нови, пренаредиха и даже циментират.
И при вас да дойдат
Още не мога да разбера кои прокарва тези кабели. Черните настояват, че било за интернет, аз обаче не мога да се съглася, че някой интернет доставчик ще прави такава инвестиция.

Тема Оплачи сенови [re: Voice]  
Автор marta_s (калпазанка)
Публикувано25.05.04 14:55

на чичо си Омбудсман.

Там, где эллину сияла Красота, Мне из черных дыр (!) зияла Срамота...

Тема Re: Егати кабеларкитенови [re: voice]  
Публикувано25.05.04 22:02

Е, вече виждам усмивка в думите ти! Браво

къде ми е кокъла

Автор MapTuH (непознатиндивид)
Публикувано31.05.04 03:15

Къде живееш (няма да ти идвам на гости)? До колкото чувам digicom полагат оптика, но до сега не съм видял някъде да копаят и да полагат такива "кабели"..

Тема Re: Егати кабеларкитенови [re: MapTuH]  
Автор Voice (of America)
Публикувано31.05.04 14:43

В братята живея.
Това ще излезе БТК, то си ми беше първата мисъл но ми бяха казали, чв щв ни цифровизират към края на годината. За първи път виждам БТК да копаят толкова близо до сградите и ми стана любопитно. Ако знаех че са БТК нямаше да вдигам такъв шум, то е ясно, че ще си оправят мизерията.
Просто на черните са им казали интернет и те само това повтарят.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.