Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:01 17.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Ima li smisul da se bqga v stolicataнови  
Авторbrumbuzuka (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 13:49

Spored vas ima li smisal da se bqga ot na6iq hubav morski grad i 4ovek da se bluska kato kreti?

Тема Ей, мушморок -нови [re: brumbuzuka]  
Автор Stefan (хич ме няма)
Публикувано01.09.03 14:29

ти пък от къде се пръкна? Я докладвай тук бързо - пък най-добре вземи се регни, че да разберем изпод кой камък изпълзя...

Тема Re: Ima li smisul da se bqga v stolicataнови [re: brumbuzuka]  
Авторsnob (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 14:52

zavisi kakvo tyrsi6. ako ti haresva spokoistvieto i lipsata na slu4ki i dvijenie i ima6 hubava i dobre platena rabota - nqma absolutno nikakyv smisyl. v bs v sravnenie s` sf e dosta 4isti4ko, horata sa po - drujelubni i mili i ne tolkova merkantilni. no tuk nqma po4ti nikakvi vyzmojnosti za li4na realizaciq i za profesionalno izrastvane, da re4em. nqma golqm izbor ot 4ujdi investicii i 4ujdestranni kompanii primerno.
v sf nqma more. mn. e 6umno i mrysno. no v sf amo jivee6 v dragalevci ili boyana primerno vyob6te nqma da ti e lo6o. az imam ky6ta v boyana i mi otnema ne pove4e ot 20 min. do centyra s kolata kogato ti4am po zada4ki.
mislq, 4e ima6e nqkyde v foruma dosta dylga diskusia za predimstvata i nedostatycite na dvete mesta.
li4no az ne bih se vyrnal v bs za postoqnno. ot godini jiveq v sf, ina4e sm si bs-liq. v bs hodq vinagi za malko - roditelite mi sa tuk, a i haresvam bs, samo 4e za malko.

Авторvoice (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 15:13

Казаха ти в общи линии как стоят нещата но искам да добавя, че ако искаш в да живееш добре трябва точно да се блъскаш, както правят хората на запад (или то май в целия свят е така). Една добре платена работа като програмист например ще те изтощава напълно и няма да ти остава време за забавление (повечето хора с които съм говорил даже нямат желание вече).
В България сме свикнали да работим малко (по възможност работния ден да преминава и без нас) и да получаваме парите като в така желания запад.
Иначе София все повече ме дърпа. Не е никак грозен град, нито пък мръсен както постоянно се повтаря. След първия месец когато вече свикнеш големия трафик и цялото забързано ежедневие ще ти хареса и няма да искаш да се връщаш.
Някой хора искат само пари за харчене и да висят по кафетата - тъпо бих казал. Толкова можеш да постигнеш обаче навсякъде извън София (винаги има изключения).

Колкото до регистрацията - не е нужно да го правиш!

Тема Re: Ima li smisul da se bqga v stolicataнови [re: voice]  
Авторsnob (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 16:18

to4no taka. tova visene po kafetata gonqma nikyde. mnogo hora tuk polu4avat dosta dobri pari bez da sa zameseni v sen4est biznes, no se skysvat ot ba4kane. s moeto momi4e se zasi4ame za po nqkolko minuti sutrin i ve4er, vreme za kafe nqma. ili e rabotna zakuska ili obqd s klient ili biznes partnior. po4ivkata ostava za weekenda, ako i togava nqma nqma angajimenti. ...

АвторMODERATOR (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 17:49

IMA ZA PARI I DO CARIGRAD STE BIAGAM

Тема и коганови [re: snob]  
Авторiren (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 17:56

я ебеш таз девойка бре?
Сутрин или вечер и за колоко секунди?

Тема Re: Ей, мушморок -нови [re: Stefan]  
Публикувано02.09.03 09:09

Ей, хич те няма, ама веднага реагираш! Кефиш!
И аз съм от там откъде са дошли всички и отивам там където и вие...

Тема Re: Ima li smisul da se bqga v stolicataнови [re: snob]  
Публикувано02.09.03 09:18

Blagodarq za otkrovenieto. Imah nujda da namerq ne6to blizo do moqta gledna to4ka. Tuk moga da kaja ne6to ot moq opit. Az sa6to sam v Sf. Po princip iskah tova ot mnogo vreme. Sled malko jivot zad granica misleh 4e ne bi mi bilo trudno da otida v drug grad na BG i da jiveq normalno. Uvi, vinagi moje da bude po-trudno, no tova e moqt izbor. Prav si za tova 4e Sf predlaga mnogo pove4e vuzmojnosti i ako 4ovek tursi predizvikatelstvo i dinamika (nervi, naprejenie, mnogo kontakti i vsi4kite i drugi askpeti) - da, tova e mqstoto v Bulgaria.
Nqma da kriq oba4e 4e ot vreme na vreme mi idva da hvurlq vsi4ko i da zapo4na ne6to v Bs... ve4e zapo4nah da se pitam "...a kak vsu6tnost be6e v Burgas?", koeto i me nakara da postavq tozi vupros:-)
Lek den

Тема Re: Ima li smisul da se bqga v stolicataнови [re: voice]  
Публикувано02.09.03 09:26

Blagodarq i na teb za mnenieto. Davam pulnoto si suglasie s teb. Taka e, tuk ako 4ovek idva ot provinciqta trqbva da e naqsno 4e se raboti zdravo. Moje bi nqmame navik da rabotim mnogo, no mislq 4e ne e 4ak tolkova dobre da sledvame plutno zapadniq stil na jivot-rabota. Az su6to ve4e izgubih jelanie za kafeneta i razni podobni. Sre6tam se s priateli, ako ostane vreme. Euforiata ot blqsuka i izobilieto minava na 2-3 sedmica:) Ne 4e ne sa sublaznitelni, no e po-tu6irano v posledstvie.
Samo iskam da dopulnq ne6to: Misli6 li 4e na6ite roditeli ne znaqt kakvo e trud? Misli6 li 4e te ne sa rabotili dostatu4no mnogo? Moje bi 6te mi kaje6 4e ne sa imali takova naprejenie i tuk 6te te razbera:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.