Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:19 16.11.24 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Кой какво къде и какнови  
Автор Cabel (нисък и дебел)
Публикувано29.05.03 01:04

Аз ще ви помоля всеки да напише нещо за себе си... малко по-лично от до сега. Примерно кой на колко години е (дамите може да не отговарят), кой с кого живее, споделя ли живота си с половинката си... Такива работи. С какво се занимава, какво работи, какво го дразни най-много и какво е нещото което обича най-много. Каква е най-голямата му мечта.

Редно е аз да си изплюя камъка като главен инициатор
Току-що правя 19 години. Според майка ми съм роден към 10ч сутринта и вече 3-ти час се чудя как съм станал толкова рано! В Плевен живея при родителите си, а в Бургас с едни колеги киипинг дъ парти! Гадже нямам от 1 година някъде и не мисля и да имам. Смятам, че вреди на образованието ми... но т'ва си е лично мнение. Не работя за сега, но уж ходя на лекции (Информатика 2-ра година БСУ), а супер-много време отделям за компа и разучавам С++. Дразня се от селските обноски, избиването на комплекси и безсмисления живот. Най-голямата ми мечта... (за това даже бях подготвил отделна тема, но и без това станаха много)Мечтая за цивилизован свят, без псувни, без 'бе' и 'ма', защото много се дразня някоя мацка по центъра като си вдигне телефона и да каже 'де си, ма'. Хората са изгубили всякакви ценности, или поне повечето хора повечето си ценности. Защо не всички хора са приятели, всички да се уважават? Защо толкова много хора вече мислят за 'чест' и 'достойнство' само като за думи от някой стар източен филм/роман? Толкова голяма част от хората са се превърнали в машини. Явно матрицата действително съществува. Малко ли са тези, които го проумяват това? Ако всички ще са такива, бих предпочел да не живея с хора! Ако на някой му е известно къде и какво е Калимдор да знае, че там искам да живея!
Риспект фор алл!

Фърст рул: ай рул!

Тема Аз съм пръв... Картоф номер ДВЕ и половина...нови [re: Cabel]  
Автор BuTaMuH4o (A B C D E F...)
Публикувано29.05.03 01:34

Такъм... значи, аз като пръв гост на това форумче, ще избера превилегията да отговоря и да напиша каквото трябва (и нетрябва, разбира се), и малко да подосаждам на очите на четящите това, тоест да ги почеша по черничкото (ако някой има други цветове, да не се сърди- разрешавам да чете) !
И така. Започвам от началото на края на едно начало : Казвам се Борис, от град Плевен. Примерно съм на 19, скоро правя 20. Колко жалко, немислите ли? Искам да съм си на 17, в училище на първия чин и да спя, от поредната нощ изкарана в интернет залата (или да се хиля като ненормален, както понякога се получаваше след 2-3 дни безсъние). Примерно съм роден на 13 ноември 83 годинка. Примерно, за пръв път спах с момиче като бях на 17 годишна възраст. Живея с компютърът си в една стая. Споделям си живота с него, както и тока, който мама плаща! Относно момичетата, ами имах една дълга връзка - годинка и няколко месеца, но всичко приключи, май!
Занимавам се с това с което се занимават всички олигофрени и неъндърталци : с нищо!!! Е добре, малко чатя (подчертавам чатя а не малко, щото е бая "малко"), малко си правя УебСтранички, малко Скриптирам, малко слушам музика, малко създавам такава, малко не работя, и много МАЛКОООООООО ме дразни шефката (това да не се чете от шефа). Обичкам сладолед, ама малко.
Най- голямата ми мечта е да живея!!!
Мммм... май приключих с изказването... Така, дано да последват още отговорчета. Ще е хубаво да разберем, какви хора има, какви характери, кой тъжи, кой се радва и кой ръмжи...
Айде, пийс майна...
и още нещо : да се ПАЗИТЕ ...

Само не ме питайте "какъв ВиТаМиН си ти тогава"... Ми, ще ви отговоря : Мултивитамин с малко подправки, бая картофи и още нещо което щърчи от време на време или през цялото време !

С обич : за моя Картоф !!!

Тема Re: Кой какво къде и какнови [re: Cabel]  
Автор Cabel (нисък и дебел)
Публикувано29.05.03 06:32

Пропуснах да кажа. Ако имам достатъчно пари, бих наел или дори бих станал светец от филма "Светците от Бундок". Който не го е гледал, да го гледа!

Фърст рул: ай рул!

Авторsnob (Нерегистриран)
Публикувано29.05.03 08:55

pri men tolkova dylgo nqma da stane. obiknoveno sm lakoni4en.
na 28 g. sm, ot bs, no jiveq ot godini v sf. rabotq v edna bookmakerska ky6ta, pravq research, no tova e mnogo tqsno specializirano, zanimavam se s o6te hilqda ne6ta. komputrite ne sa mi mania, no sa 4ast ot ejednevieto mi, na momenti ot denono6tieto mi, koeto vbesqva priqtelkata mi, s koqto jiveq.
moqta jena e unikalna. nai-krasivoto ne6to, koeto sm dokosval nqkoga. a sm bil s mnogo jeni. ne e model, prosto za6toto ne e na 18 i za6toto se zanimava s dale4 po-smisleni ne6ta. strahoten 4ovek. moqt 4ovek !!! nqkoi den 6te se ojenim, no zasega ne ni ostava vreme i na dvamata.
osven hubavi i umni jeni si padam po no6ten jivot, tullamore dew, jack daniel`s, gotini clubove s elektronna muzika, sompati4ni zemni hora, kvalitetno kino, pytuvaniq s priqteli ...kato se setq za o6te ne6to 6te napi6a.

Автор bamse (rebel)
Публикувано29.05.03 15:49

хм, на години съм. достатъчно за да гледам цинично на живота. живея ф бургас. живях и ф софия, но поради факта че е необходим контрол над особата ми, се завърнах славно. живея с хазяите си, т.е. родители, с които имам определени финансови взаимотношения, но не и лятото. работата ми е най-хубавото нещо. съчетавам мноу длъжности ф охранителна фирма, което не ми пречи да правя нищо. за жените имам любима приказка - за кво ми е една, когато мога да имам вички. обичам да прекалявам. личи ли си? толкова много? дразня се ... на моменти. губя голяма част от времето си ф размисъл за смисъла на нещата. докарал съм я до някъде, нулата обаче ме обърква ... доста. за нея нямам обяснение. как мое да е нещо и нищо едновременно.
"мичтатъ ми и да ми съ сбъднат мичтити." /тва е изказване на, не дотам, известен бургаски футболист, бранимиров му е наименованиоето и като го чух умрях от хил, та го правя достояние и на вас; дет съ вика, не е просто момчето, знай ко да иска :)))))/
до ся не съм писал толко много, надявам се ще го оцените.

Watch me as I fall

Автор iren (деликатната)
Публикувано29.05.03 17:44

По делата ще ги познаете!!!
Ирен Деликатната - където се постна си навличам възмущението на всички. В мен няма нищо деликатно, напротив - аз съм една гнусна свиня, която може да каже всичко , дори и с най-вулгарните думички.
За надгробен надпис съм си избрала един истински древногръцки надпис - "След като много ядох, много пих и много зло за хората говори, тук почивам аз Тимокреон от Родос"/в случая Ирина от Бургас/
Живея, за да се забавлявам мотото ми е Amused to death.
Затова винаги си плащам някаква цена. Нещо повече - винаги съм готова да си платя цената.
Страхувам се някой да влезе в душата ми. Непрекъснато намирам мъжа на своя живот.
Години 38. Професии - три на брой, които работя едновременно.

Вода не утоляет жажды, я пробовал ее однажды

Тема (си вре носа)нови [re: snob]  
Автор marta_s (калпазанка)
Публикувано29.05.03 17:57

zasega ne ni ostava vreme i na dvamata - бързай, че няма време. Ще ти я отмъкне някое прасе.

Там, где эллину сияла Красота, Мне из черных дыр (!) зияла Срамота...

Автор marta_s (калпазанка)
Публикувано29.05.03 18:11

Аз работя в Държавна сигурност. Забраняват ни да говорим каквото и е за работата си.
Видима възраст - 63. Истинската е секретна.
Тегло - вариращо (повелята на дълга, както казва Швейк, но в съвсем друга връзка)
ръст - обозрим
очи - според фона
коса - променлива
личен живот - не ни се позволява такъв
хоби - с удоволствие бих отглеждала коне, но в ДС не ползваме такива
.......

сори, момчета, ама не ми се разказва автобиографията. Вижте ме на какво приличам, бихте ли ме взели на работа.

Там, где эллину сияла Красота, Мне из черных дыр (!) зияла Срамота...

Автор stealth (някой или нещо)
Публикувано29.05.03 19:18

Не съм оттук и съм за малко...
По принцип съм от Хасково, ама май прекарвам повече време в Бургас като студент (КТТ 2-ри курс). За сега съм на 21 години. Работя през лятото, но не в Бургас, защото пречи на обучението (хмм... всъщност зависи какво учиш (...и доколко имаш желание да учиш )). Освен че уча (утре имам изпит и здраво зубря (уфф... кого ли заблуждавам )) се занимавам с копм-а, слушам музика (долу чалгата и БГ рапа (всичко друго горе - електроника основно, алтернативна и каквото още се сетите)), гледам филми (предпочитам киното, ама в Бургас то май не е много на почит ), чета книги - предимно научна фантастика.

Тема Re: (си вре носа)нови [re: marta_s]  
Авторsnob (Нерегистриран)
Публикувано30.05.03 10:02

lele, ujas i tova e jena ???!!!
na kolko li godini tr. da stane6, za da izleze6 ot polojenieto "izbivame komplexi s psevdooriginalni slovosy4etaniq i slovoizliqniq ..." ne mi e nujno da te vidq (bez da se obijda6, baby) ...dumite ti govorqt tolkova mnooooogo.
kolkoto do priqtelkata mi - imam i PYLNO doverie. imala e ne vednyj ili dva pyti 6ansa da me zareje. sredite, v koito dviji sa dostaty4no primamlivi ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.