Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:14 13.07.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Тема Bravos...нови  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано31.10.02 11:14

gledam klub4eto neshto jivnalo naposledak...
Taka ve4e mi haresva, da ima razoobrazie i novatorski duh!
A ina4e drugo da si kaja...da ne stanem samo nqkoi drugarski...opss kljukarski klub shtoto mai dosta sme se pootpusnali Ox kakvi li nesvarzanici pisha ponqkoga...ma to za da mislish trqbva i kafence, i kifli4ka, i ot onui sivoto da imash...xexexe Mislitel, trudno se stava ...
Poslaniq drujelubi caftat vseki den na nashta sinq stranica, ot ne dotam drujelubni horica...i men me napadat bez da znaqt, 4e zemqta se varti i ne okolo tqh ili okolo men a okolo slanceto...brei i tva go bqh 4el nqkade...xm
Ta da si kaja dumi4kata "ne se svenete da pishete...ama ponqkoga i mislete kakvo pishete..."

защо всичко лошо, което става е съдба, а всичко хубаво - късмет

Тема Re: Bravos...нови [re: MoPcKu]  
Автор bamse (rebel)
Публикувано31.10.02 11:40

тва във връзка с кво. то ако земе да се замисля човек нищо няма да напише. винаги има нещо пропуснато (и някой да не разбира), въпроса е да уцелиш момента. и така един съвет от мен - не му мислете, целете се.

Тема Re: Bravos...нови [re: bamse]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано31.10.02 11:44

da kato edin moi priqtel ..."shte sgresha i shte si vzema ttva qke..." pak v sashtiq smisal ...celete se ama da znaete kade...xuxuxu

Тема Верно, че махмурлукътнови [re: MoPcKu]  
Автор Stefan (хич ме няма)
Публикувано31.10.02 12:40

ти е тежък... Това обяснявах днес и на Добрин от Риск-а - викам двамата братя снощи са се отцепили яко и ако не са продължили до сутринта - трамвай да стана!

И ето - ти ни пускаш доказателство за снощност!!!

Не пропускай случай да кажеш на някого, че го обичаш!

Тема Re: Верно, че махмурлукътнови [re: Stefan]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано31.10.02 19:24

xexexe mahmurluka mai samo zdraveca go hvana dnes az sam na nivo, to da bshe piene mi to 2-3 rakii i 2-3 biri :))))

Тема Минали сте тънко!нови [re: MoPcKu]  
Автор Stefan (хич ме няма)
Публикувано31.10.02 23:09

Като знам, че това го изпивате само, за да си отворите очите сутрин...

Не пропускай случай да кажеш на някого, че го обичаш!

Тема Re: Верно, че махмурлукът [re: Stefan]  
Автор BadmotherfuckeR (Whiplash)
Публикувано02.11.02 04:00

He-he-he ti puk nameri na koi da go obiasniavsh be Stefchooo...toi Dobrinchu ia znai taia dumichka ma ne moi si predstvish kolko mnogo dobre...ma nemash si ideia napravo....

Тема Re: Минали сте тънко!нови [re: Stefan]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано02.11.02 10:35

Mani mani...to e samo za gargara

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.