|
Тема
|
Наказанието на Ботев
|
|
Автор |
trimoreta (член) |
Публикувано | 19.04.08 11:02 |
|
Обръщам се към всички любители на футбола и особено към феновете на Ботев Локо ПД Левски и ЦСКА четирите клуба с най-многобройна публика в страната.Ето ги адресите на БФС
press@bfunion.bg
ceo@bfunion.bg
bfu@bfunion.bg
Нека всеки да им напише мнението си за поредното безумно решение против българския футбол да се накаже Ботев с два мача без публика..Сигурен съм че верните фенове на Левски и ЦСКА биха желали мачовете да се играят на пълни трибуни защото футболът е за хората.Пишете защото това долно мафиотско племе закопава футбола в България
Без Ботев няма България
| |
|
Пишете бе има шанс да спасим мача с ЦСКА!!!!!!!!!
| |
|
Аз им писах, но според мен няма файда :(
Днес например на Блекбърн - Ман Юн, фен на Манчестър прескочи заграждения след изравнителния гол на Тевес, но защо ли няма да накажат Манчо.
БФС са боклуци.
Ботев е един от отборите, които играят най-приятния и атакуващ футбол, през пролетта. Но уви БФС иска да накаже феновете да не гледат отбора си, срещу двата големи софийски гранда. Нали все пак футбола е направен заради зрителите !!!!
| |
|
Ееех, Изгрев, ламер си си ти
Футболът в България е направен ЗАРАДИ Цецка и Уецки. Другите са пълнеж в групата, не го разбрахте най-накрая това, ей! А и шубето е голям страх - дето викаш, сегашните управници на БФС помнят като играчи времето, когато след Ихтиман т.нар. "Грандове" на БГ футбола вече пускаха два гола...
И решението е по Соломонвски правилно - биеш грандове, играеш без публика!
Локо го отнесе есента, сега на ред е Ботев... Двата "селски", според някой журналисти в София, отбори никой не ги слага в сметките да бъркат предварително наредените сценарии...
| |
|
Имейл изпрати ли?
| |
|
... такова наказание да е точно срещу грандовете. Целта му е да удари касата на клуба.
| |
|
По скоро номера беше, че Наско Сираков искаше да вземе мача с нас, да имат все някви шансове да догонят чорбата. Ей тва беше :(
| |
|
|
|
|