|
Тема
|
Пичове
|
|
Автор |
tonzos_justice (ЦСКА=ОБИЧАМЕ ТЕ) |
Публикувано | 27.11.07 23:27 |
|
КУР ЗА ДОКО
ВИНАГИ СМЕ ЗА ВАС В ДЕРБИТО НА ПЛОВДИВ! ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ
Редактирано от tonzos_justice на 27.11.07 23:28.
| |
|
кур за левски
не се обиждай, ама мен вашето дерби не ме интересува особено, отдавна е безумно скучно дори за вас самите, така че не вярвам да си изненадан:)
...
I'm fine. Please, will you just let me lie here?
| |
|
Така е както казваш, в момента вашето дерби е с класа над нашето. И повече се биете по улиците.
| |
|
И повече се биете по улиците
това е последното нещо, с което трябва да се хвалим. всъщност мен лично ме е срам от това.
и м/у другото не живей със заблудата, че феновете на БОТЕВ обичат цска.
| |
|
и м/у другото не живей със заблудата, че феновете на БОТЕВ обичат цска.
Това не си го мисля. Става въпрос за симпатии. Както аз направих като ви казах, че сте симпатични на много червени фенове.
Имам роднински връзки в Пловдив и с много фенове на Ботев съм говорил. 99% от тях не обичат ЦСКА, но ненавиждат говедата.
| |
|
с много фенове на Ботев съм говорил. 99% от тях не обичат ЦСКА, но ненавиждат говедата.
..и знаеш ли защо е така ?
защото всеки интелигентен , над средното равнище човек , способен да гледа по-далеч от собствения си нос и д аима СОБСТВЕНО мнение , МРАЗИ Левски , мрази и ЛЕВСКАРЩИНАТА , която е начин на живот и по-важното , начин на МИСЛЕНЕ ..или по-точно - неговата липса ...
а феновете на БОТЕВ са умни хора ....
не говоря за неосъзнатите лапетии , манекени на лептен , каквито има навсякъде ....
говоря за нормалните фенове на БОТЕВ , с които можеш да правиш лаф и да говориш без предразсъдъци за БГ футбол ....
а лично АЗ не мразя цска , нито пък мога да кажа че не ги обичам ...
уважавам ги като най-успешния БГ клуб ....и затова ,че са реалисти повечето ,
а не говеда , които се опитват да полетят ....едно говедо никога не може да има крила ..то има само РОГА :)
ЦСКА и БОТЕВ ги обединява по-скоро омразата към фк подуене, отколкото някакви общи черти и зависимости...
това е
КЗЛ !!!
п.с. надявам се вашето ръководство да си е взело поука и повече да не търгува и сключва договори с МАНГАЛИ ...защото добре знаем ,че с мангали бизнес не се прави , защото те не си плащат тока , камо ли да уважават законите и договорите , които самите те подписват ...
Говоря за преотстъпването на тримата цесекари на Лайномотив Диарбекир ....
Бях като гръмнат като научих ,че ЦСКА търгува и влиза в толкова близки отношения с лефскарсата подлога - Докомотив !!!?!?!
| |
|
И аз бях бесен като започнахме тази "любов" с кюстендилските цигани. Но пари, интереси, кво да правиш. Всички отбори от Пловдив са ми симпатични, само не и Локомотив. Още преди 8-9 години се сблъсках с техните фенове. Пътувах във влак към София. Тогава на Пловдив се качиха 70-80 субекта, които си личаха колко са комполексирани от Ботев. Нещо както говедата от нас. Имаше мач на Доко в София. През цялото време пееха "В Пловдив е само Локо ей, ей". И ми бяха смешни. Абе голяма измет и се наложи да се преместя в друг вагон, не се издържаше.
Имам чичо в Пловдив и село до Пловдив. Общо взето много време от живота ми е минал в тази част на БГ. Познавам над 200 човека от Пловдив и от тях само 4-5 са локомотивци. Всичко живо е канари. Било пловдивчани, или хора от региона.
Абе..кур за Локо и кур за говедата. Аз лично никой не мразя, но комплексарщината в България ти писва понякога.
Редактирано от tonzos_justice на 29.11.07 20:05.
| |
|
ехехе , като имаш толкова роднина тук ..... като идваш пак насам , дрънни една жица (бележка в случая) , можем да пием по бира на "КЗЛ" и да обсъдим Бг футбола и комплексарщината доковска ........
така лафа върви по-сладко
а гледам и че си колега може би ....това justice в ника ти ???
| |
|
Може да се видим някой път. Обещал съм на един фен на Ботев, че ще му върна жеста в голям мач на Ботев, за това че той ни подкрепи с Тулуза. На по няколко каменици ще е сладко да обсъдим гнидите на БГ футбола
Джастис съм го сложил без да имам нещо предвид. Ника за секунди го измислих на времето и така си остана.
Редактирано от tonzos_justice на 30.11.07 12:08.
| |
|
|
|
|