|
Тема
|
Атанас Маринов вече е треньор
|
|
Автор |
izgrev_lamerz (No Surrender) |
Публикувано | 21.01.06 14:15 |
|
Голяма одисея за този треньорски пост...
уж Корадо Кота, после Трифон Пачев и най-накрая тоя Маринов
искаме си Яската :)
аз и на Марин Бакалов съм навит, ех какви години бяха
| |
|
Като спомена Марин Бакалов наистина се разчувствах...като се замисли човек,ако не беше селската мастия да го изгони(и играчите барабар с него) какво ли би станало С БПФК...нямаше да има униженията сиреч двете изпадния,отбора можеше да вземе друг път...
Все си мисля,че треньорите не са толкова проблем.Важно е да умтртвим по някакъв начин крумовския селски тарикат ХристолOFF
Само Ботев!
| |
|
Просто Бакалов стана неудобен, това е всичко.
По същия начин изгониха и Яската. От всички треньори след Бакала, само Яската ми допада до някъде. Той много се доближава до облика на Бакалов. Разбираше се с играчите.
Дано Маринов стегне отборът, и вече догодина да видим някакви подобрения. Пожелавам му да постигне по-големи успехи от тези, които постигна в Малта

| |
|
Този човек ми изглежда интелигентен, поне в интервшто на еврокома.
| |
|
напълно съм сългасен с теб!!!
просто си личи човека, че си разбира от работа. каза доста хубави неща!!!
| |
Тема
|
И като го умъртвите Ботев ще цъфне и
[re: charlemagne]
|
|
Автор | Mиpo (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.06 10:05 |
|
ще върже тъй ли? Батков ли ще дойде да ни прави филиал или Черепа? Или Гигов?Сигур Гриша Ганчев ще зареже Ловеч та да ни кръстят Осъм.
| |
Тема
|
Re: И като го умъртвите Ботев ще цъфне и
[re: Mиpo]
|
|
Автор |
Fallen_Angel (St.Lucifer) |
Публикувано | 16.04.06 16:26 |
|
По-добре да го закрият този клуб и да направят нов, отколокото разни световнонеизвестни отборчета от Симитли и разни кварталчета на София да се радват, че се претрепали от бой 96-годишен клуб с 2 шампионски титли, 1/4 фитал в ЕКТ и прочие успехи.
Митьо Селския е най-лошото, което можеше да се случи на този клуб. "Бизнес" интересите му са насочени към елементарна продажба на футболисти и след това обратно в "Б", та да му ляга по-евтинко да обслужва отбора.

| |
|
|
|
|