|
Тема
|
Въпрос за игрален филм с бойни изкуства (пак).
|
|
Автор |
pyrx (-; свежъ :-) |
Публикувано | 27.06.08 14:32 |
|
Здравейте,
Търся си разни филми за бойни изкуства. Особено по-стари. Не ми се смейте, моля.
Ще се опитам да ви разкажа накратко сюжета на един филм, доколкото помня, а пък ако ми кажете точно заглавие или други подробности по които мога да го издиря, ще съм ви много благодарен.
Главният герой е майстор по китайско бойно изкуство, прилича на Кинг Фу, а може да си е, ама изглеждаше по-особено в сравнение с повечето такива филми. Той се бие с два меча и е мноо дОбър. Попада обаче на един гад с едно такова тройно нунджако и оня го пердаши. Нашият човек в знак на засегната чест или нещо подобно, сам си отрязва едната ръка. И.т.н. докато накрая нашият утрепва гадния с нунджакото като жонглира с едната си ръка с три меча.
В заглавието имаше може би "орел" или "сокол" и е правен седемдесетте или началото на осемдесетте години. Май нямаше известни артисти в него.
| |
Тема
|
Re: Въпрос за игрален филм с бойни изкуства (пак).
[re: pyrx]
|
|
Автор |
bguzer (европеец ) |
Публикувано | 27.06.08 18:50 |
|
Привет,
Смътно си спомням нещо подобно, за някакъв еднорък фехтовач, но най-добре опитайте в търсачката на Jimmy Wang Yu, може и да излезе нещо по темата...
| |
Тема
|
ОК, мерси.
[re: bguzer]
|
|
Автор |
pyrx (-; свежъ :-) |
Публикувано | 30.06.08 09:50 |
|
Оправих се. Филмът се казва на английски: