Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:08 04.07.25 
Спорт
   >> Бойни изкуства
*Кратък преглед

Тема искам да тренирам айкидонови  
Автор masazhista (щастливец май)
Публикувано04.04.06 16:52

Живея в София, необходим ми е добър преподавател/клуб - интересувам се и от философията на айкидо. Имам неголям опит с друго бойно изкуство. Благодаря предварително, моля, пишете и на лични бележки.

хубаво ми е ...

Тема Re: искам да тренирам айкидонови [re: masazhista]  
Автор1465 (Нерегистриран)
Публикувано05.04.06 14:44

Можеш да дойдеш в Национална спортна база по борба. Намира се зад хотел Диана. До там се стига с автобус 88, 94, 102. Тренировките се провеждат понеделник, сряда и петък от 19.00 часа.

Авторaiki (Нерегистриран)
Публикувано11.04.06 11:18

[url]

Аз тренирам от близо 6 години в тази зала в момента една от най-модерните в София. Сенсей е Светозар Ангелов, който е 5-ти дан. Бил е много години в Япония и е тренирал при Кенджи Шимидзу. Силно ти препоръчвам да дойдеш да погледаш. Може да ти хареса.

Поздрави Ники [/url]

Авторlnfo (Нерегистриран)
Публикувано23.04.06 20:36

В София има много клубове. В стадион Васил Левски преподава сенсей Едуард Германов 5 дан - графика го има в залата. Също има зала в комплекс Дескрим (близо до хотела на ЦСКА). Има и други, поразпитай - виж коя е най-близо до вас и погледай една две тренировки да видиш дали ще ти хареса. Успех

АвторБeлият Koн (Нерегистриран)
Публикувано22.05.06 02:32

здравейте,

въпросите са ми:
1) има ли някаква възрастова граница за да се тренира Айкидо , аз съм на 25 год ?
2) също имам малко проблеми с кръста
3) цена на курса ?

С

Тема Според мен...нови [re: masazhista]  
Автор master Joda (jedi trainer)
Публикувано01.06.06 13:14

Всеки клуб и всяко доджо си има собствен дух.
Въпросът е да откриеш къде се чустваш най-добре.
За мен това е

May the force be with you. . . Always

Тема Re: Според мен...нови [re: master Joda]  
Автор BigBaDemon (непознат )
Публикувано27.08.06 23:31

Относно възраста и на 50 години да си ако искаш може да почнеш. Само според мен 3 пъти в седмицата изобщо не е достатъчно, айкидо е бойно изкуство което се усвоява доста бавно и са необходими години тренировки за да се постигне нещо. Е разбира се има хора които са заети е не могат да си позволят да ходят всеки ден, това си е мое мнение...

Тема Re: Според мен... [re: BigBaDemon]  
Автор hladnika (Brujo)
Публикувано29.08.06 15:06

Абсолютно съм съгласен, с малкото уточнение: 3 пъти седмично е доволно, все пак това е тренировка, а ако те влече можеш ежеминутно да си го тренираш

Бъгавият Дир....

Свети електрон и неговите протони

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.