|
Тема
|
искам да тренирам айкидо
|
|
Автор |
masazhista (щастливец май) |
Публикувано | 04.04.06 16:52 |
|
Живея в София, необходим ми е добър преподавател/клуб - интересувам се и от философията на айкидо. Имам неголям опит с друго бойно изкуство. Благодаря предварително, моля, пишете и на лични бележки.
хубаво ми е ...
| |
Тема
|
Re: искам да тренирам айкидо
[re: masazhista]
|
|
Автор | 1465 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.06 14:44 |
|
Можеш да дойдеш в Национална спортна база по борба. Намира се зад хотел Диана. До там се стига с автобус 88, 94, 102. Тренировките се провеждат понеделник, сряда и петък от 19.00 часа.
| |
Тема
|
|
|
Автор | aiki (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.06 11:18 |
|
[url]
Аз тренирам от близо 6 години в тази зала в момента една от най-модерните в София. Сенсей е Светозар Ангелов, който е 5-ти дан. Бил е много години в Япония и е тренирал при Кенджи Шимидзу. Силно ти препоръчвам да дойдеш да погледаш. Може да ти хареса.
Поздрави Ники [/url]
| |
Тема
|
|
|
Автор | lnfo (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.06 20:36 |
|
В София има много клубове. В стадион Васил Левски преподава сенсей Едуард Германов 5 дан - графика го има в залата. Също има зала в комплекс Дескрим (близо до хотела на ЦСКА). Има и други, поразпитай - виж коя е най-близо до вас и погледай една две тренировки да видиш дали ще ти хареса. Успех 
| |
Тема
|
|
|
Автор | Бeлият Koн (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.05.06 02:32 |
|
здравейте,
въпросите са ми:
1) има ли някаква възрастова граница за да се тренира Айкидо , аз съм на 25 год ?
2) също имам малко проблеми с кръста
3) цена на курса ?
С
| |
|
Всеки клуб и всяко доджо си има собствен дух.
Въпросът е да откриеш къде се чустваш най-добре.
За мен това е
May the force be with you. . . Always
| |
|
Относно възраста и на 50 години да си ако искаш може да почнеш. Само според мен 3 пъти в седмицата изобщо не е достатъчно, айкидо е бойно изкуство което се усвоява доста бавно и са необходими години тренировки за да се постигне нещо. Е разбира се има хора които са заети е не могат да си позволят да ходят всеки ден, това си е мое мнение...
| |
|
Абсолютно съм съгласен, с малкото уточнение: 3 пъти седмично е доволно, все пак това е тренировка, а ако те влече можеш ежеминутно да си го тренираш
Бъгавият Дир....
Свети електрон и неговите протони
| |
|
|
|
|