|
Тема
|
Лапи???
|
|
Автор |
kouzi (cenitel) |
Публикувано | 11.07.06 12:59 |
|
Здравейте,
Търся да купя лапи за крака, от типа с една или две лепки(от към лакътя) и в горния край нещо като дръжка за ръката! Дължината е около 45-55 см.Ширина-стандарт. Материал-кожа, фирми-"Туинс" или "Евърласт" и др.От пакистанските пробвах, но се избушват бързо(и болят ръцете:-)
ако имате решения-мерси предварително
Muay Thai is the discipline
| |
Тема
|
Re: Лапи???
[re: kouzi]
|
|
Автор |
kouzi (cenitel) |
Публикувано | 12.07.06 15:03 |
|
Мислех, че има кикъри тука!?!
| |
Тема
|
|
|
Автор | a (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.06 15:43 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор | тe kaми (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.06 12:59 |
|
Здравей.
Ние се занимаваме с изработване на всякакви такива неща по поръчка и стандартни.
Мога да ти изработя всичко и много качествено, но не разбрах какво точно имаш в пред вид.
Работим евтино
Нищо не се изтърбушва при нас
Ако искаш повече информация дай ми мейл да ти пратя рекламни материали
моя е ivan_kalchev76@abv.bg или icq 332931328
| |
|
ETO mail: akussev@hotmail.com, иначе това, което ми трябва е лапа-"пад" за удари с крака.Тя е по-голяма от тези за бокс, като размери трябва при сгъната предмишница да слиза малко по-долу от лакътната става и в горния край, при ръка хванала дръжката(тоест в юмрук) да завършва десетина сантиметра над нея.Като цяло дължина около 55 см., ширина- 20-ина см. и беделина между 5 и 7 см. От към лакътя има една лепка, може и допълнителна под китката, а в горния край на нивото на дланта е нещо като дръжка за обхващане!
Ти с какво ги пълниш?Трябва да издържат малко по-силни удари от тези с ръце..
| |
Тема
|
|
|
Автор | te_kami_2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.06 00:17 |
|
тук ще вмъкна само линк към оферта с част от продуктите които предлагаме: http://img162.imageshack.us/my.php?image=novaoferta8si.jpg
а по останалите въпроси ще ви отговаря "те ками" потребителя или можете да се свържете на дадените контакти
| |
Тема
|
[re: te_kami_2]
|
|
Автор | Dani (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.06 10:08 |
|
Малее отдавна не бях виждал такива самоделки .
Я погледни тука www.eonsport.net доколкото знам имат по 2 години гаранция а един приятел си направи при тях голям щит по модел който той искаше .Така че работят стабилно .
| |
Тема
|
[re: Dani]
|
|
Автор | тe kaми 2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.06 00:24 |
|
"Малее отдавна не бях виждал такива самоделки .
Я погледни тука www.eonsport.net доколкото знам имат по 2 години гаранция а един приятел си направи при тях голям щит по модел който той искаше .Така че работят стабилно ."
работят стабилно и цучат парички още по-стабилно, а по-стабилни и същевременно изгодни като цена продукти от тези на "те ками" няма да намериш http://img162.imageshack.us/my.php?image=novaoferta8si.jpg
| |
|
Реших въпроса, като поръчах от Евърласт директно каквото трябваше. не излиза много скъпо , но трае ако е разумно ползвано и пазено мнооого!Мерси за мненията
| |
|
|
|
|