|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Какво бихте направили, ако...
|
|
Автор |
4O roдишeн (радващ се) |
Публикувано | 05.09.01 19:05 |
|
На втория ден от лагера, преди да започне вечерната тренировка на брега на морето , докато около 40 души от 5-6 вида БИ се подготвяхме за занятието, при нас отнякъде дойде един млад мъж – към 25 годишен и ни попита кой е треньора. По “породата” беше от типа “бултериер,стафордшир или питбул” – в смисъл, че беше човек, дето си изяснява отношенията с движение “напред”. Така, че не ме учуди, когато ми каза, че заедно с още 5-6 души искат да премерят сили с които искат от нас – удари + хвърляния + душене + ключове – докато единият от двойката се откаже. В нашата група бяха около 4-5 души на тая възраст, като естествено включвам и себе си !!! сред 25 годишните, но само двама знаех на какво са способни, щото бяха от моите... а трябваше да отговоря веднага! Какво бихте отговорили вие, при случай, че предложението е отправено към вас и ръководите в момента 43 души, от които 20 не са ваши ученици? Поздрави!
Во Виет Нам - Шон Донг Во Дао
| |
|
Ami az litchno poneje ne sym trenior i niamam polojenie i avtoritet da zachtitavam chte mu kaja da si gleda rabotata.
Po printzip ot tova, koeto sym tchuval istinskite maistori nikoga ne priemat predizvikatelstva, a ako vse pak gi atakuvat sled tova atakuvachtite se okazvat v bolnitza...
A ti kakvo napravi? Imai predvid, tche nikoi ot nas ne e bil tam na miasto, taka tche kakvoto i da kajem sega narodyt go naritcha "sled dyjd katchulka"...
Pozdravi.
| |
|
Ясно е какво е направил - тактично им е казал да си гледат работата , НО сега нещо го човърка отвътре.
| |
|
Аз лично бих казал НЕ!
Обаче ако някой иска да си премерва силите - няма да го спирам.
А ти какво им отговори,ако не е тайна?
| |
Тема
|
mnenie
[re: sslavo]
|
|
Автор | sam (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.01 11:38 |
|
Bih otkazal
oshte poveche che kato instruktor e tryabvalo da se dade primer na uchenichite i da ne se vpuskame v bezsmisleni bitki. Kakto kazvashe moya uchitel " Mnogo po-trudno e da ne se zbieh otkolkoto pri pqrvata provokachiya da skochish"
e ako se e stignalo da boy sigurno e bila gotina trenirovka
| |
|
"Добрият Меч винаги стои прибран в ножницата"
Поздрав!Редактирано от Kad lr Koan на 06.09.01 12:58.
| |
Тема
|
Re: Какво бихте направили, ако...
[re: 4O roдишeн]
|
|
Автор |
Wu Long (Син на K.'I.K.) |
Публикувано | 06.09.01 14:19 |
|
Баща ми ме учи да избягвам всякакви конфликти до последно, а след това, ако дипломацията не помогне:
"Цао дао би гъ" или на прост български "Хванеш ли се за ножа - коли до край!"
Поздрави на всички! Аз съм нов в Клуба Ви.
Black Dragon.
"Няма раждане, няма унищожение - ВСИЧКО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА Е ИЛЮЗИЯ!"
| |
|
Pyk az se setih nai-nakraia kakvo naistina e triabvalo da napravi:
"Dryjte go, dryjte go vsitchki toia".
Pozdravi.
| |
Тема
|
Re: Какво бихте направили, ако...
[re: Wu Long]
|
|
Автор |
nobody_ (член) |
Публикувано | 06.09.01 18:18 |
|
Welcome, man!
Pozdravi.
| |
Тема
|
A ti kak postapi?
[re: 4O roдишeн]
|
|
Автор | MasterShi (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.01 19:02 |
|
Imah jelanie da posetq toq lager,blagodarq za palnata informaciq i podkrepata na nqkoi 4lenove na kluba po tozi vapros.A sega po vaprosa na 40 godi6niq.
/Dobre 4e ne otidoh 6tom vsqkakvi si flizat ei taka/.Ku4e koeto lae ne hape.
Samokontrola e klu4 kam pobedata.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|