Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:09 14.07.25 
Спорт
   >> Бойни изкуства
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема За чакането и търсенетонови  
Автор nija1 (търсеща)
Публикувано17.12.01 10:13

Отговор на The Owl от темата за БФУШУ

Здравей, птицо прелитаща!
Реших да ти отговоря с нова тема, защото Мария очаква сериозни отговори на сериозни въпроси, а ние взехме, ще се разфилософствахме. Та по въпроса за:
Не търси следи от стъпките на древните, търси онова, което са търсили те.
Ако помислиш малко по-дълбоко ще откриеш, че точно в това е смисъла на казаното – да не буксуваш на едно място, търсейки открити вече неща, а да продължиш процеса на търсенето.
Защото до истината водят различни пътища, а и ако всички истини вече бяха открити човечеството нямаше да е в сегашното си състояние. Пък и по стълби се изкачва по-лесно, отколкото по наклон – т.е. по пътя към голямата Истина има много малки истини, които чакат да бъдат открити. И няма смисъл да буксуваш на някое стъпало докато се опитваш да откриеш следи от някой, бил тук преди теб – ако продължиш току виж си го срещнал.
Както казва една от любимите ми писателки Урсула ле Гуин:
“Хубаво е човек да има крайна цел, към която да върви, но важното в крайна сметка си остава пътуването.”
Приято летене по /над/ Пътя!

Тема Re: За чакането и търсенетонови [re: nija1]  
Автор- (Нерегистриран)
Публикувано17.12.01 14:08

Леле, леле, кво езиче

Браво, бе nija1, ти голям звяр си била !

Ама кат те слушам, та се сещам за една приказка на баща ми - "Пораснали пилци, ... квачки"

Тема Re: За чакането и търсенетонови [re: -]  
Автор nija1 (търсеща)
Публикувано17.12.01 15:10

А ти като си толкова отворен да си беше написал поне името

Тема Re: За чакането и търсенетонови [re: nija1]  
Автор- (Нерегистриран)
Публикувано17.12.01 16:35

Здрасти Darling,

не е коректно да ми искаш името, при положение, че ти се криеш под някакъв измислен псевдоним, който освен всичко друго няма и нищо общо с теб самата

Освен това не ти трябва да го знаеш - иначе току виж ти се е изправила хубавата руса косица

Но едно ще ти кажа - напоследък преиграваш повече от допустимото, добре ще е да се вземеш в ръце, не ме карай да ти цитирам приказката за жабата и гьола.

Айде Поздрав, дано сме се разбрали

Тема Sorryнови [re: -]  
Автор nija1 (търсеща)
Публикувано17.12.01 17:05

Оф, ама какво ми става, че се държа като някаква тинейджърка!
Sorry, май съм изпаднала в настроение за заяждане. Но това се случва много рядко – аз по принцип съм си тихичка и спокойничка.
Просто като гледах какви страсти и емоции се развихриха около срещите и разминаванията в събота, да не говорим за тези около БФУШУ – реших да внеса в клуба малко спокойна, философска нотка – нищо повече.
Иначе и аз съм на мнението, че който много говори.....Ама пустата му професионална деформация, като почна да пиша и няма спиране. Ето на, пак се увлякох.
Поздрави!
P.S. - Пък не е честно ти да знаеш коя съм, а аз теб - не /въпреки че имам някои подозрения/. И какво му е лошото на името Ния, аз си го харесвам.

Редактирано от nija1 на 17.12.01 17:14.

Тема Re: Sorryнови [re: nija1]  
Автор- (Нерегистриран)
Публикувано17.12.01 17:17

Я виж как почваме да се разбираме с тебе от една дума

Тема Урсула Ле Гуин казва също:нови [re: nija1]  
Автор The Owl (Прелитащ)
Публикувано18.12.01 02:18

"ЕДНО ЗЛО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНО ОТ ДРУГО, ПО-ГОЛЯМО ЗЛО!"

С това давам отговор на много от темите в клуба!

Поздрав!

Тема Re: Урсула Ле Гуин казва също:нови [re: The Owl]  
Автор nija1 (търсеща)
Публикувано18.12.01 10:10

Абе и аз тези дни убеждавах сина си да не обръща внимание на провокациите ан едно хлапе от класа /първи клас/, дето все се заяжда, че и налита на бой. Ама най-накрая не издържах и лично ударих два шамара на въпросното хлапе и то пред госпожата. После имах добра тема за размисъл. Но все пак е факт, че след случката въпросното хлапе не е припарвало до сина ми. И се питам къде е разликата между самозащита и отговор на провокация.

Тема Re: Sorryнови [re: -]  
Автор nija1 (търсеща)
Публикувано18.12.01 10:11

Аз не ти исках името, а никнейма, защото не са много хората в клуба, които знаят, че косичката ми е руса, та по ника можех и да те разкрия кой си - ти сигурно за това и не го написа. Ако си от Пловдив /каквото е едно от подозренията ми/ звъни едно телефонче срочно, че трябва да поговорим за един бизнес, свързан с БИ.
Това можех да ти го изпратя и като бележка, ама като се правиш на анонимко...
И защо Ния да не отговаря на същността ми - по-точния въпрос е кое име отговаря на същността ми?

Тема Re: Урсула Ле Гуин казва също:нови [re: nija1]  
Автор- (Нерегистриран)
Публикувано18.12.01 12:25

След като един път си си изпуснала нервите, въпросите вече са излишни

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.