Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 14.07.25 
Спорт
   >> Бойни изкуства
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема "Това което не ме убива - ме прави по-силен"-пикая  
Автор ptahh (от Новото Битие)
Публикувано01.12.01 01:57

Пикая току що върху тази лъже-истина. Скоро ще направим всичко възможно да се види лъжемайсторството на тези които изфабрикуваха тази "мъдрост" и създадоха даже и образци в устата на някои филмови актьори. Които се продават за едно богатство и за една кариера.
Ван Дам, го очаква горе Морихей и ще го попита, това ли ти е Айкидото!

И тогава ван Дам какмо ще прави в следващото си прераждане. А сега му е лесно да отговаря като онова което прочетох върху афиша! Дух, къде го духа в Клод! Виждам му паричната изгода!
Та, затова и аз пикая върху тази лъжа, че човекът ставал по-силен по този начин.
Това е измислено от онези които фабрикуват агресията, страховете и оръжията и се хранят от всичко това, от излъчванията. Кой прави екщъните в холивуд и защо?
Те заинтересуваните манипулатори създават и филмовите образци с бойните изкуства. Какво стана с Брус Лий?
"Това което само не ме убива, ме прави по-силен." Ах, кой го е казал - ами някой си извънземен, който не знае какво е това то душата!
Ами то, сърцето, къде е въобще?
В казармата гледат на човека по подобен начин, като машина за убиване!
Като боец!
Но все пак, това ли е развитието! Вярно е, че човек трябва да укрепне в манастира, но как, като остане без сърце?
Тази глупост трябва да й се сложи край! Познавам доста които спечелиха от този вид спортове и създадоха даже и боевете с петли - кик бокс и даже и карате вече го опитват да превземат.
Какво да говорим. Пикая върху тази долна лъжа! Защо лъжат децата!
В развитието на човека най-важното е сърцето и после силата. Без душа и сърце, еволюцията на човека спира! С тези лъжемъдрости, се създават идеалните зомби-бойци за служене в Царството на Силата!
Кога ще ги разграждаме сегашните РАЗБОЙНИЧЕСКИ ИЗКУСТВА?
вСЪЩНОСТ АКО СЕ ЗАМИСЛИМ МАЙ НИЕ ОБУЧАВАМЕ РАЗБОЙНИЦИ?
дАЖЕ НЕ И БОЙЦИ!!АМИ РАЗБОЙНИЦИ!

Тема DAVAM TI POSLEDEN SHANS DA SE IZNESESH OT KLUBA!нови [re: ptahh]  
Автор AMON RA (SUPREME)
Публикувано01.12.01 04:27

No predi tova si provri prostata, zashtoto neshto mnogo zapochna da pikaesh! Sled tova otidi na psihiatyr! Ako ne si namerish, preporychvam ti d-r Adler! Kazhi mu, che AZ te izprashtam! Sled tova mozhesh da si trygnesh! Ne ostaviai zhena ti Sahmet vdoviza!

Тема ВИЖДАМ, ЧЕ ИМАМ СПЕШЕН СЛУЧАЙ!нови [re: ptahh]  
Автор Д-p Aдлep (Гъзодеров)
Публикувано02.12.01 03:51

Ако трябва да ти направя психоанализа, много пари ще изкарам с тебе! Ще ти цитирам една мисъл на Гьоте: "Тези желания, пирамидата на моето съществувание, чиято основа ми е присъща и ме кара да се стремя да скоча колкото се може по-високо, превъзхождат всичко друго и не ми позволяват нито за миг да потъна в забрава."
Един съвет: ПОТЪРСИ ПОМОЩ!!! Но преди всичко корегирай си мизонеизма и кластоманията!

It's enough to make one sick...

Тема Re: "Това което не ме убива - ме прави по-силен"-пикаянови [re: ptahh]  
АвторG.T. (Нерегистриран)
Публикувано02.12.01 20:05

Maj si generaliziral prekaleno mnogo neshtata!

Тема Re: DAVAM TI POSLEDEN SHANS DA SE IZNESESH OT KLUBA!нови [re: AMON RA]  
Авторsahmet (Нерегистриран)
Публикувано05.12.01 01:37

Kade si moy Amon Ra - zaschota i az pikaja na vaschata segaschna zivilizazija!
Na vremeto V Ancient Egypt imasche chest - sega ima prostitution and catch as catch koeto narichat "boyni izkustva"!!!!!!!

Тема Re: DAVAM TI POSLEDEN SHANS DA SE IZNESESH OT KLUBA!нови [re: sahmet]  
Автор AMON RA (SUPREME)
Публикувано06.12.01 02:11

Az sym navsiakyde okolo tebe: dyhyt mi e biatyra, koito razviava grivata ti ...
I vsepak syvet: ne se gavri s Bogovete!

THE DEAD IS ONLY BEGINING

Тема Re: DAVAM TI POSLEDEN SHANS DA SE IZNESESH OT KLUBA!нови [re: sahmet]  
Автор Rigel (търсещ)
Публикувано07.12.01 00:22

Pikai, pikai, 6te pogledame...I otkude nakude v Dreven Egipet 4est, a tuk ne? Ti nyama6 li si 4est? A ottam li idva6?Haide sus zdrave! Na men v dne6nata civilizaciya mi e dobre, pone ne sa na moda trepanaciite:-),

Usmihni se!

Тема Re: DAVAM TI POSLEDEN SHANS DA SE IZNESESH OT KLUBA!нови [re: AMON RA]  
АвторHorus (Нерегистриран)
Публикувано08.12.01 00:44

Един Отец Небесен, Един Път, един Бог, времето на многото богове изтече, сега съм Аз - Хорус! Аз съм Синът! И само този, който смее да заяви - Пътят, Живота и Истината! И пътя за към Отца ми, минава само през мене вече!

Кой го казва това!

Последният шанс да бъде проумято написаното!

Тема АБЕ, HORUS,нови [re: Horus]  
Автор AMON RA (SUPREME)
Публикувано11.12.01 06:13

Нещо си объркал "ученията" - какво е това "христианство", което се сипе от устата ти???

THE DEAD IS ONLY BEGINNING

Редактирано от AMON RA на 11.12.01 06:20.

Тема Re: ВИЖДАМ, ЧЕ ИМАМ СПЕШЕН СЛУЧАЙ!нови [re: Д-p Aдлep]  
АвторДoбpин (Нерегистриран)
Публикувано19.12.01 16:27

Докторе,може би трябва да размисляваш относно значението на цитата отново и отново...
А,може би доктора има нужда от доктор.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.